Baster Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 Jorgus coś ci cię pomieszało!!! :oops: myślisz aura piszesz amiga... :wink: Quote
Ewa&Nikson Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 Witam, Tomek z Aiszą ogólnie się nie odzywają. Od czasu wystawy w Legionowie. Nie chcą też z nami chodzić na spacery.... :cry: Gratulacje dla Amigi!! To teraz jaka bedzie nastepna wystawa?? Nikson demoluje ogródek i czeka na cieczkę, która na 100% uniemożliwi wystawianie jej w Warszawie. Poza tym juz 3 dzień z rzędu na spacerku znajduje świeżo roztopioną kupkę człowieczą i z luboscią się w niej tarza.. Sama rozkosz dla kąpiącego ją po tym uroczym wydarzeniu. Ona po prostu dba o sierść przed wystawą..... Quote
Ewa&Nikson Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 Nie, Katowice sa za daleko. Bedziemy w W-wie i Łodzi. O ile Niki nie będzie miała cieczki. Quote
Baster Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 ojej ale udzieliło mi sie to gmatwanie og Jorgusa :wink: miałam na myśli przecież czy będziesz w kielcech??? Quote
Baster Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 Baster mimo że jutro nie wystawia sie w katowicach był dzisiaj u fryzjera :D :D i wygląda teraz bardzo elegancko i szlachetnie! :) ( przez zime zarósł okropnie i wyglądał już na łbie i szyi jak pudel) pozdrawiam marysia Quote
lacky Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 z trudem ale dotarlismy ;-) ALe ja sie powinnam przedstawic bo chyba wszyscy mnie tu jednak nie znaja... No wiec jestem Olga i od ok 4 lat jestem szczesliwa posiadaczka sredniaka p/s Lacky'ego Luk'a Imira, ktory jest wystawiany od roku i jak narazie na swoim koncie ma 3 cwc :-) jesli ktos chcialby poczytac wiecej to zapraszam na http://sznaucer.prv.pl no to moze na tyle... Mam nadzieje ze w K-ce uda mi sie zrobic wiele pieknych zdjec sredniakow i spotkac z z wami :-) Quote
Justa Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 A nam tu nie wypada nic pisać, bo w końcu GALUCHA średniakiem nie jest:( JusT@ & GALA Quote
Baster Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 tak tak katowice już tuż tuż :wink: :D w takim razie do zobaczenia! Quote
lacky Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 http://sznaucer.pohybel.com/katowice/ - jestem padnieta a to chyba mowi samo za siebie ;-) Quote
Ewa&Nikson Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Gratulacje dla Amogi i jej Pani!!!! To juz chyba championat zrobiony??!! Quote
Miga Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 A ja mam pytanko co do umaszczenia czarnego u sznaucerów, czy dozwolone sa białe włoski bo całe plamy to wiem że nie. Jesli dozwolone są to czy są określone m-ce gdzie mogą być i jak wpływa to na ocenę sędziego? Quote
Baster Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 A ja jestem chora właśnier mierze gorączke i wyskakuje mi 38,4 :( trzeba odchorować tą wczorajszą wystawe :wink: Gratulacje dla Amisi za ukończenie młodzieżowego championa:)( przyjdzie w końcu :wink: Aleksandra to sie pochwali!!!)musze tutaj również dodać że siostra bastera ( czyli Bianka z krainy delfinów)wygrała klase otwartą ( a startowały w niej 4 suczki :D ) i tym samym ukończyła dorosły championat dodatkowo dostrała jeszcze res.caciba :)więc wystawa jak najbardziej udana! :D Ewo wybierasz się do tych kielc? pozdrawiam wszystkich Quote
Baster Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Olga teraz będzie kolej na ,,naszych ,,przystojniaków! :wink: Quote
Ewa&Nikson Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Jeszcze nie wiem, ale pewnie tak bo to blisko mojej babci więc bedzie gdzie przenocować :lol: A Wy do Kielc jedziecie?? Quote
lacky Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Olga teraz będzie kolej na ,,naszych ,,przystojniaków! :wink: tylko z jakim efektem ;-) Quote
Baster Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 świętuje napisanie 100 posta :wink: :popcorn: Quote
dorotak Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Przede wszystkim witam wszystkich w nowym miejscu ;-) Większość osób pewnie mnie kojarzy. Mam na imię Dorota i mam czarnego średniaka Atosa. A ja mam pytanko co do umaszczenia czarnego u sznaucerów, czy dozwolone sa białe włoski bo całe plamy to wiem że nie. Pojedyncze białe włosy są dozwolone. Z mojego doświadczenia wynika, że "sypią się" szczególnie po generalnym trymowaniu i strzyżeniu. W książce p. Adama Janowskiego znalazłam taką teorię (chociaż akurat dotyczyła ona czarnych terierów szkockich ;-)), że właśnie lepiej jest stale trochę podtrymowywać niż raz na jakiś czas "robić" całego psa, bo to powoduje pojawianie się białych włosów. Dopóki Atos był wystawiany, to starałam się wyskubywać mu takie pojedyncze włosy. Nigdy nie było ich zbyt wiele a potem już się nie pojawiały. Pozdrowienia Quote
lacky Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 u nas nareszcie cieplo i mam nadzieje ze juz tak zostanie :-) My wlasnie wrocilismy z roweru w lesie :) Quote
Baster Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Koniec chorowania!!! :wink: po południu ide z basterem na dłuższy spacerek. Szcz ęsliwy pies to wybiegany pies!! :D Quote
JORGUS Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Jeżeli chcecie oglądnąć zdjęcia z Katowic zapraszam . Może nie są najlepszej jakości ale .... http://republika.pl/szczesliwa_aura/ Quote
Ewa&Nikson Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Bardzo fajne te zdjęcia. Szczególnie na których córka okazuje miłość swej mamusi:)) A Nikson dziś do fryzjera nowegoidzie i będzie jeszcze piękniejsza! O ile to oczywiście możliwe...... :oops: Quote
lacky Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 ja oczywiscie poprosze zdjecia piekniejszego Niksona :-) Quote
Recommended Posts