Milka__ Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Witajcie :D ja od 3 dni mam 8-tygodniowego sznaucerka średniego p&s Basterka (prawdziwe imię Wagner Sentyment) ;) To wspaniała rasa! Jak na razie nie myślę o wystawach, ale to się wydaje bardzo ciekawe :) Quote
ariss Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Milka__ napisał(a):Witajcie :D ja od 3 dni mam 8-tygodniowego sznaucerka średniego p&s Basterka (prawdziwe imię Wagner Sentyment) ;) To wspaniała rasa! Jak na razie nie myślę o wystawach, ale to się wydaje bardzo ciekawe :) Witamy nowego sznauceromaniaka:loveu:fotki wstawiaj!!!!!!!!!!!! i może na foto blog się skusisz????Będziemy podziwiać jak malec się rozwija:razz: Quote
Milka__ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 a co mi tam, mogę Wam pokazać :P Ulubiona, piszcząca kaczucha jak myślicie, ogonek będzie szabelkowaty czy zakręcony? ;d Quote
Elitesse Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 witaj Milka !! z ogonkami nigdy nic nie wiadomo - czasem po 7-8 miesiacu potrafi sie dopiero skrecic jak u swinki :shake: Quote
Recommended Posts