Jump to content
Dogomania

SZNAUCERY(ŚREDNIE)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Animacja']Niedzielny poranek masz juz zajęty :diabloti:[/QUOTE]

Aaaa, to jedziesz ze mna do dolka :-) ! Fajnie !

Myslalam ,ze na Pola to za dwa tyg czyli nie w ta niedzile tylko nastepna .To oswieccie mnie kiedy to ma byc.
Bo jak w ta niedziele to troche mam pod gorke ,tak jezdzic ciagle do tego centrum :-(

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja sie na ta niedziele nie pisze-bede na pewno /i Dorota tez chyba:cool3:/ w nastepna niedziele czyli 20stycznia-miedzy 10 a 12. zeby zaczac spotkanie o 13 zima to chyba nie damy rady...:evil_lol:

Posted

[quote name='jo_ann']ja sie na ta niedziele nie pisze-bede na pewno /i Dorota tez chyba:cool3:/ w nastepna niedziele czyli 20stycznia-miedzy 10 a 12. zeby zaczac spotkanie o 13 zima to chyba nie damy rady...:evil_lol:[/QUOTE]

A 20 stycznia to o.k .Juz myslalam ,ze cos pomylilam :-) Godzinka mi obojetna :-)

• 2 weeks later...
Posted

gassira napisał(a):
ja skłoniam się do godziny 11-tylko tam straszne błocka:evil_lol:

A to zapraszam ja z Atosem ;) Błocko... No cóż zrobić. Wedle prognozy ICMu jutro ma znowu padać, więc błocko w niedzielę będzie już gigantyczne :roll: Takie życie... Ale psom to raczej nie będzie przeszkadzało :evil_lol:.

Posted

tam jest takie fajne błocko,że codziennie wracam utytłana po szyję(o psie już nie wspomnę;)) i tylko ludzie,których mijam się mocno zastanawiają co ja wyrabiałam:evil_lol:

Posted

jo_ann napisał(a):
ja tam wole blocko niz mroz -20! :evil_lol:

Taaaa, porozmawiamy jutro :diabloti: po dwóch godzinach brykania na dworzu (ma lac dwa razy mocniej... :roll:)

gassira napisał(a):
i tylko ludzie,których mijam się mocno zastanawiają co ja wyrabiałam:evil_lol:

Normalka :evil_lol: Jutro pogoda ma być dalej fatalna :shake:. Ale jeśli będziecie, to może spotkajmy się trochę po 11.00 koło pomnika szczęśliwego psa (żeby ustalić jakieś miejsce).

Posted

Kolezanki ,to ja przybede ok. 11stej ( ciutek po ) jesli nie bedzie padac.Jesli pogoda bedzie taka jak dzis to sobie odpuszcze .W razie czego bede Was szukac telefonicznie ,Doroto miej telefon na wierzchu.I gdyby cos sie zmienilo ( jakis inny pomysl ? :-) ) to znasz moj telefon :-)

Posted

Gassira, my na samej polnocy miasta mieszkamy, wiec nieczesto bywamy na Polach. dzis bylismy, godzine spacerowalam z F-i bylam strasznie szczesliwa, ze jest taki grzeczny, ze sie nie awanturuje- nawet jak go kilka suk pogonilo, bo sie niebezpiecznie do ich pilek zblizyl /chociaz jego pilki nie interesuja wcale:eviltong:/

bloto tez do przezycia,chociaz spodnie juz sie susza po praniu. oby to juz byl poczatek wiosny!!
:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Mam pytanie odnosnie siersci.Nasz pies jest trymowany regularnie ,kiedy juz ponownie obrosnie sierscia(zarosnie!!)leci z niego jak "sloma" z kepiska,czy z wiekiem to sie zmienia??.Mielismy kiedys miniaturke.W jej przypadku nie bylo takiego obsypywania siersci przed trymowaniem..

Posted

[quote name='Elitesse']a tak wogole to witaj :)
czy twoj psiak jest z czartowego pola ? cos mnie sie tak zdaje :roll:

..zawsze mnie to zaskakiwalo.Jedno Wasze spojrzenie na fotke i wiecie skad pochodzi pies:lol:.Masz racje to jest Hagen z Czartowego Pola..

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Witam
Szukam hodowli Sznaucerów Srednich na poludniu Polski okolice PRzemysla , Krakowa , ew. Katowic - czy mozecie mi podac linki lub telefony na priv ?? bede wdzieczna :oops: