maxxel Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Elitesse napisał(a):no a jak :diabloti: ..wiedzialem,ze nie bedzie latwo:lol: Quote
Romas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ha, ha jesli o tym utytlaniu to wspomniales z powodu zdjecia to trafione w dziesiatke :-) To jest zdjecie z pobytu na dzialce poza miastem.Tam byla rzeka .Wiec psy oczywiscie musialy sie popluskac , powywalac w piachu,dobrze go wetrzec we wlosy itd :-) Moje sa najszczesliwsze jak zalicza chocby mala kaluze .Zuzia naprzyklad uwielbia sie tarzac w trawie czy lisciach.A juz co przynosza schowane w futrze na lapach to glowa mala.To poprostu wiejskie psy :-) najszczesliwsze kiedy moga popsuc misterna fryzure i wytytlac sie w blocku :-) Quote
ariel007 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witam wszystkich Chciałbym przedstawić moje sunie: 4 letnia Frania (w papierach ma inaczej, ale kto używa imion nadanych przez hodowcę;) ) sznaucerka średnia p&s 16 miesięczna Margot (tak ma w papierach) sznaucerka czarna Franka pochodzi z małej polskiej hodowli Bis Milenium 2 - jej tatą jest ARGUS Grand Favorit Margot jest z czeskiej hodowli Bohemia Cardinal Obie szaleją na łąkach nad Wisłą w Wawrze (tropią sarny). Quote
Romas Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ojej ,w Wawrze, to krok ode mnie :-) Witamy serdecznie kolejne sredniaczki.Moze jakies zdjatka ze spacerku :-) No i koniecznie musisz dopisac ile waza i ile maja wzrosu.Taki tu zwyczaj :-) Ach i w dodatku masz taki sam sklad jak ja, starsza pieprzaczka i mlodsza czarnulka.Tym bardziej mi milo :-) Quote
Pink Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 o jaki nastepny piekny sklad :loveu: photosy, photosy prosimy :cool3: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witamy kolejne wspaniałe średniaczki:multi::multi::multi: I z niecierpliwością czekamy na fotki:loveu: Quote
Elitesse Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Pink napisał(a):o jaki nastepny piekny sklad :loveu: photosy, photosy prosimy :cool3: ja dalam do mojej galerii wczoraj a ty wcale tam nie zajrzalas :mad: Quote
Pink Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Abi dalas, widzialam juz wczoraj :eviltong: tylko wiadomosci mi wyslac nie chcialo... dzisiaj zreszta tez mam problemy. Tego posta na gorze wysylalam trzy razy wrrrr aaa, jak bys mogla to zmien linka w podpisie do galerii, tak zeby ostatnia strona sie odrazu otwierala ? Quote
jo_ann Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 czy Gassira nie byla dzis na Polach Mokotowskich? :) spotkalysmy piekna mloda sredniaczke czarna, moze to Wy? :lol: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 jo_ann napisał(a):czy Gassira nie byla dzis na Polach Mokotowskich? :) spotkalysmy piekna mloda sredniaczke czarna, moze to Wy? :lol: Tak to my:cool3::multi: A Wy to na szkoleniu byliście? Przepraszam,że nie podeszłam-bo zazwyczaj witam się ze wszystkimi właścicielami średniaków-ale nieznoszę pani treser z którą byliście-nie mam o niej najlepszego zdania:roll: Quote
jo_ann Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 o widzisz, jakie mam wyczucie :lol: a co do "pani"-osoba kontrowersyjna, ale to ze widzialas Foresta w takim stanie wsrod psow /czyli w normalnym ;) / to wylacznie dzieki niej i mojej pracy polrocznej pod jej kierunkiem /F jest adoptowany/ :) jedno jest pewne-nie warto sie uprzedzac, zanim sie nie pozna ;) a co do spacerkow-to moze sie kiedy spotkamy? :) ja i Dorota z Atosem bedziemy na polach za 2 tyg w niedziele miedzy 10 a 12, moze troche dluzej :) Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 jo_ann napisał(a):o widzisz, jakie mam wyczucie :lol: a co do "pani"-osoba kontrowersyjna, ale to ze widzialas Foresta w takim stanie wsrod psow /czyli w normalnym ;) / to wylacznie dzieki niej i mojej pracy polrocznej pod jej kierunkiem /F jest adoptowany/ :) jedno jest pewne-nie warto sie uprzedzac, zanim sie nie pozna ;) a co do spacerkow-to moze sie kiedy spotkamy? :) ja i Dorota z Atosem bedziemy na polach za 2 tyg w niedziele miedzy 10 a 12, moze troche dluzej :) Ja widziałam kiedyś nieprzyjemną sytuację z udziałem tej pani i to tylko dlatego,ale jeśli pomoga Twojemy psiakowi to może mnie to tylko cieszyć:multi: Ja jak zawsze jestem chętna do spotkania:loveu: Tylko jestem na polach codziennie poza poniedziałkami,ale najwcześniej o 13.Ale w niedzielę moge zrobić wyjątek;) Quote
Romas Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Stojac z boku moze czasem trudno ocenic prace danego szkoleniowca czy tez zamiar jaki mu przyswieca.Mysle ,ze nie jest dobrze wyrazac zdania zanim sie samemu nie sprobowalo skonfrontowac opini z rzeczywistoscia .Czasem mozemy zostac bardzo zaskoczeni na plus :-) No dziewczyny to moze i ja sie skusze na spotkanko .Zobaczymy :-) Ale taka ekipa sredniakow to byloby cos :-) Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Romas napisał(a):Stojac z boku moze czasem trudno ocenic prace danego szkoleniowca czy tez zamiar jaki mu przyswieca.Mysle ,ze nie jest dobrze wyrazac zdania zanim sie samemu nie sprobowalo skonfrontowac opini z rzeczywistoscia .Czasem mozemy zostac bardzo zaskoczeni na plus :-) No dziewczyny to moze i ja sie skusze na spotkanko .Zobaczymy :-) Ale taka ekipa sredniakow to byloby cos :-) ale ja widziałam na własne oczy co ona zrobiła psu-dlatego tak się wypowiadam:roll:ale to jest nie istotne!!!! Im nas więcej tym lepiej:cool3: Quote
ariel007 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 gassira napisał(a):Witamy kolejne wspaniałe średniaczki:multi::multi::multi: I z niecierpliwością czekamy na fotki:loveu: Dziękujemy za miłe przywitanie :hand: Franka ma 45 cm i wagę ok 16 kg. Margot ma 48 cm i wagę również ok 16 kg. Potwory są POTWORNE jak to sznaucery :evil_lol: ciągle by coś jadły, przytulały się, zaczepiały jedna drugą a obie nas Dzisiaj byliśmy nad Wisłą na codziennym spacerze i mam parę fotek ale niestety nie mogę (nie mam uprawnień) żeby je załączyć do postów jak wy zamieszczacie fotki na tym forum:placz: Quote
ariss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ariel007 napisał(a):Dziękujemy za miłe przywitanie :hand: Franka ma 45 cm i wagę ok 16 kg. Margot ma 48 cm i wagę również ok 16 kg. Potwory są POTWORNE jak to sznaucery :evil_lol: ciągle by coś jadły, przytulały się, zaczepiały jedna drugą a obie nas Dzisiaj byliśmy nad Wisłą na codziennym spacerze i mam parę fotek ale niestety nie mogę (nie mam uprawnień) żeby je załączyć do postów jak wy zamieszczacie fotki na tym forum:placz: Widzę,że Wy też z Warszawy-może się dołączycie do naszego planowanego spotkanka na polach mokotowskich?:cool3: Wyślij mi fotki na maila to je załącze za Ciebie;) Quote
jo_ann Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 o rety, ta parka to zupelnie jak u Romas :lol: nawet ogony takie same ;) Gassira jest sliczna! to kto sie pisze na spacerek po Polach? :) Quote
Romas Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 He ,he faktycznie ta mloda czarnulka ariel 007 strasznie do Bianki podobna :-) Natomiast Zuzia jest inna niz starsza suczka ariel, bo Zuzia jest z tych wiekszych sredniakow :-) No miloby bylo w wiekszym gronie sie spotkac .A czy to moze nie byc sobota :-) Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jo_ann']o rety, ta parka to zupelnie jak u Romas :lol: nawet ogony takie same ;) Gassira jest sliczna! to kto sie pisze na spacerek po Polach? :)[/quote] Dziękujemy:loveu: Ja to bez zastanawiania się;) poza tym mnie trudno tam nie spotkać;):evil_lol: Quote
Animacja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Romas']He ,he faktycznie ta mloda czarnulka ariel 007 strasznie do Bianki podobna :-) Natomiast Zuzia jest inna niz starsza suczka ariel, bo Zuzia jest z tych wiekszych sredniakow :-) No miloby bylo w wiekszym gronie sie spotkac .A czy to moze nie byc sobota :-)[/quote] Niedzielny poranek masz juz zajęty :diabloti: Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jo_ann']ej, a niedzielne poludnie?:diabloti:[/quote] ja proponuję niedziele o 13.00?!!!!!!!! Quote
Recommended Posts