Jump to content
Dogomania

SZNAUCERY(ŚREDNIE)

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romas napisał(a):
Są ,są tylko zajete ,bo sprzataja przed Świetami :-)
Pozdrowienia od dwoch sredniaczek Zuzi i Bianki :-)

Gassula wesoło wita czarnym ogonkiem:cool3:
:multi::multi::multi:jednak nie jestem sama:multi::multi::multi:
i chyba u Ciebie jeden czarnuszek?:loveu:

Posted

dagusiek napisał(a):
My również dołączamy do grona średniaczków i serdecznie Wszystkich witamy;)

Dagmara i Lea:cool3:

Witamy:multi:
jest nas coraz więcej!!!!
Czemu nie macie fotek?
z miłą chęcią pooglądałabym wszystkie średniaczkowe cuda:loveu:

Posted

Witamy:multi:
jest nas coraz więcej!!!!
Czemu nie macie fotek?
z miłą chęcią pooglądałabym wszystkie średniaczkowe cuda:loveu:

Zdjęcia będą, ale jeszcze nie teraz gdyż nie posiadamy aparatu cyfrowego:placz:

Posted

oczywiście, już piszę:lol:

Mój piesio wabi sie Lea:cool3: jest to sznaucer średni p&s ma 5 miesięcy, niestety nie posiada rodowodu, czyli można powiedzieć, że jest pieskiem w typie rasy. Piesek został zabrany od "pseudohodoffcy", który trzymał szczeniaki na polu w kojcu i karmił je jakimś świństwem:angryy:. Na początku nie wyglądała dobrze...ale teraz powoli dochodzi do siebie;).

Posted

dagusiek napisał(a):
oczywiście, już piszę:lol:

Mój piesio wabi sie Lea:cool3: jest to sznaucer średni p&s ma 5 miesięcy, niestety nie posiada rodowodu, czyli można powiedzieć, że jest pieskiem w typie rasy. Piesek został zabrany od "pseudohodoffcy", który trzymał szczeniaki na polu w kojcu i karmił je jakimś świństwem:angryy:. Na początku nie wyglądała dobrze...ale teraz powoli dochodzi do siebie;).

przypomina mi to pewnego pana z moich rejonow :roll: ale pewno takich ludzi jest wiecej :shake:

no nic - niech zdrowo rosnie i jest szczesliwa !! :) :)

Posted

Elitesse napisał(a):
przypomina mi to pewnego pana z moich rejonow :roll: ale pewno takich ludzi jest wiecej :shake:

no nic - niech zdrowo rosnie i jest szczesliwa !! :) :)

mizianko dla Waszych rogatych średniaków:cool3:

Posted

gassira napisał(a):
Gassula wesoło wita czarnym ogonkiem:cool3:
:multi::multi::multi:jednak nie jestem sama:multi::multi::multi:
i chyba u Ciebie jeden czarnuszek?:loveu:

Tak mlodsza suczka to wlasnie czarnuszka ogonkowa :-)
Zdjecia to ja juz nie raz wstawialam w galerii :-) Moze specjalnie na potrzeby tego watku wrzuce cos nowego ,ale to "nie teraz panie Janie kochany ,nie teraz " .
Widzialam Twoja suczke na zdjeciach i zauwazylam ,ze ma piekny ogonek .Ogonek z marzen :-)

Posted

Romas napisał(a):
Tak mlodsza suczka to wlasnie czarnuszka ogonkowa :-)
Zdjecia to ja juz nie raz wstawialam w galerii :-) Moze specjalnie na potrzeby tego watku wrzuce cos nowego ,ale to "nie teraz panie Janie kochany ,nie teraz " .
Widzialam Twoja suczke na zdjeciach i zauwazylam ,ze ma piekny ogonek .Ogonek z marzen :-)

To jest bardzo dobry pomysł.Fotki średnich też tu można wklejać!!!
Co wy na to? taka nasza mini galeryjko-ploteczkarnia?:evil_lol:

Oj tak ogonek ma śliczny,antenka która ni jak nie zwija się w świnke na dupce:evil_lol:

Posted

Gdy wokoło stołu ludzie zaczną składać cne życzenia,
Niech Twe myśli poszybują na anielskich skrzydeł bieli,
niech wspomnienie lat minionych duszę Twoją rozweseli,
Aby Święta Narodzenia, czas zadumy, czas radości,
przyniosły Ci odpoczynek, spokój wśród życzliwych gości,
oby wokół Ciebie ludzie promienieli życzliwością
By Bóg - Jezus maluteńki obdarował Nas Miłością.

:tree1:Wesołych Świąt!!!!:lol:

życzy Dagmara & Lea;)

Posted

Bianeczka jest z malej domowej hodowli Animacja .Jej mama miala tylko ,o ile pamietam ,trzy czy cztery mioty .Ja ja zamowilam jeszcze przed cieczka suki ,Bajki :-) I potem mialam moznosc obserwacji ciazy i rozwoju Bianeczki od najwczesniejszych dni .
Natomiast starsza suczka pieprzaczka ( 10 lat ma juz ) jest tez z domowej malutkiej hodowli ale za to niesie w rodowodzie bardzo znane polskie linie .Zuzia jest lepiej zbudowana od Bianki ,za to ma pewne wady charakteru .Ale kocham tak samo obie dziewczyny ,nie wiem co bym bez nich robila :-)

Posted

Romas napisał(a):
Bianeczka jest z malej domowej hodowli Animacja .Jej mama miala tylko ,o ile pamietam ,trzy czy cztery mioty .Ja ja zamowilam jeszcze przed cieczka suki ,Bajki :-) I potem mialam moznosc obserwacji ciazy i rozwoju Bianeczki od najwczesniejszych dni .
Natomiast starsza suczka pieprzaczka ( 10 lat ma juz ) jest tez z domowej malutkiej hodowli ale za to niesie w rodowodzie bardzo znane polskie linie .Zuzia jest lepiej zbudowana od Bianki ,za to ma pewne wady charakteru .Ale kocham tak samo obie dziewczyny ,nie wiem co bym bez nich robila :-)

Pytałam z ciekawości ,ale nigdy nie słyszałam o takiej hodowli-ona jest z Warszawy?
A gdzie chodzisz na spacery ze sznupami?

Posted

Matko , Animacja , Ty do mnie mowisz? Piesek mi sie kroi ,naprawde :-)

Gassira, ja mieszkam ciutek poza Warszawa,czasami bywam na Polach mokotowskich lub w Skaryszaku :-)
Hodowla Animacja jest z Warszawy :-) ,moze Animacja za malo sie reklamuje :-) choc z tego co wiem nastepnych sredniakow -szczeniat predko nie bedzie :-)