Romas Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Są ,są tylko zajete ,bo sprzataja przed Świetami :-) Pozdrowienia od dwoch sredniaczek Zuzi i Bianki :-) Quote
ariss Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Romas napisał(a):Są ,są tylko zajete ,bo sprzataja przed Świetami :-) Pozdrowienia od dwoch sredniaczek Zuzi i Bianki :-) Gassula wesoło wita czarnym ogonkiem:cool3: :multi::multi::multi:jednak nie jestem sama:multi::multi::multi: i chyba u Ciebie jeden czarnuszek?:loveu: Quote
Elitesse Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 moje sredniaki zajete malym czlowieczkiem :) Quote
ariss Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 jak mnie to cieszy! Wątek zaczyna odżywać:eviltong: Quote
dagusiek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 My również dołączamy do grona średniaczków i serdecznie Wszystkich witamy;) Dagmara i Lea:cool3: Quote
ariss Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dagusiek napisał(a):My również dołączamy do grona średniaczków i serdecznie Wszystkich witamy;) Dagmara i Lea:cool3: Witamy:multi: jest nas coraz więcej!!!! Czemu nie macie fotek? z miłą chęcią pooglądałabym wszystkie średniaczkowe cuda:loveu: Quote
dagusiek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Witamy:multi: jest nas coraz więcej!!!! Czemu nie macie fotek? z miłą chęcią pooglądałabym wszystkie średniaczkowe cuda:loveu: Zdjęcia będą, ale jeszcze nie teraz gdyż nie posiadamy aparatu cyfrowego:placz: Quote
Elitesse Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dagmara - napisz cos o swoim psisku ! Quote
ariss Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Elitesse napisał(a):Dagmara - napisz cos o swoim psisku ! Przyłączam się do prośby:cool3: Quote
dagusiek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 oczywiście, już piszę:lol: Mój piesio wabi sie Lea:cool3: jest to sznaucer średni p&s ma 5 miesięcy, niestety nie posiada rodowodu, czyli można powiedzieć, że jest pieskiem w typie rasy. Piesek został zabrany od "pseudohodoffcy", który trzymał szczeniaki na polu w kojcu i karmił je jakimś świństwem:angryy:. Na początku nie wyglądała dobrze...ale teraz powoli dochodzi do siebie;). Quote
Elitesse Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dagusiek napisał(a):oczywiście, już piszę:lol: Mój piesio wabi sie Lea:cool3: jest to sznaucer średni p&s ma 5 miesięcy, niestety nie posiada rodowodu, czyli można powiedzieć, że jest pieskiem w typie rasy. Piesek został zabrany od "pseudohodoffcy", który trzymał szczeniaki na polu w kojcu i karmił je jakimś świństwem:angryy:. Na początku nie wyglądała dobrze...ale teraz powoli dochodzi do siebie;). przypomina mi to pewnego pana z moich rejonow :roll: ale pewno takich ludzi jest wiecej :shake: no nic - niech zdrowo rosnie i jest szczesliwa !! :) :) Quote
ariss Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Elitesse napisał(a):przypomina mi to pewnego pana z moich rejonow :roll: ale pewno takich ludzi jest wiecej :shake: no nic - niech zdrowo rosnie i jest szczesliwa !! :) :) mizianko dla Waszych rogatych średniaków:cool3: Quote
Romas Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 gassira napisał(a):Gassula wesoło wita czarnym ogonkiem:cool3: :multi::multi::multi:jednak nie jestem sama:multi::multi::multi: i chyba u Ciebie jeden czarnuszek?:loveu: Tak mlodsza suczka to wlasnie czarnuszka ogonkowa :-) Zdjecia to ja juz nie raz wstawialam w galerii :-) Moze specjalnie na potrzeby tego watku wrzuce cos nowego ,ale to "nie teraz panie Janie kochany ,nie teraz " . Widzialam Twoja suczke na zdjeciach i zauwazylam ,ze ma piekny ogonek .Ogonek z marzen :-) Quote
ariss Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Romas napisał(a):Tak mlodsza suczka to wlasnie czarnuszka ogonkowa :-) Zdjecia to ja juz nie raz wstawialam w galerii :-) Moze specjalnie na potrzeby tego watku wrzuce cos nowego ,ale to "nie teraz panie Janie kochany ,nie teraz " . Widzialam Twoja suczke na zdjeciach i zauwazylam ,ze ma piekny ogonek .Ogonek z marzen :-) To jest bardzo dobry pomysł.Fotki średnich też tu można wklejać!!! Co wy na to? taka nasza mini galeryjko-ploteczkarnia?:evil_lol: Oj tak ogonek ma śliczny,antenka która ni jak nie zwija się w świnke na dupce:evil_lol: Quote
dagusiek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Gdy wokoło stołu ludzie zaczną składać cne życzenia, Niech Twe myśli poszybują na anielskich skrzydeł bieli, niech wspomnienie lat minionych duszę Twoją rozweseli, Aby Święta Narodzenia, czas zadumy, czas radości, przyniosły Ci odpoczynek, spokój wśród życzliwych gości, oby wokół Ciebie ludzie promienieli życzliwością By Bóg - Jezus maluteńki obdarował Nas Miłością. :tree1:Wesołych Świąt!!!!:lol: życzy Dagmara & Lea;) Quote
Romas Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A oto moj osobisty sredniak podwojny , dzis w lesie sfotografowany:loveu: I jeszcze sredniak na maksa zadowolony Quote
ariss Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 śliczności:loveu: a z jakiej hodowli jest czarnuszek? Quote
Romas Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Bianeczka jest z malej domowej hodowli Animacja .Jej mama miala tylko ,o ile pamietam ,trzy czy cztery mioty .Ja ja zamowilam jeszcze przed cieczka suki ,Bajki :-) I potem mialam moznosc obserwacji ciazy i rozwoju Bianeczki od najwczesniejszych dni . Natomiast starsza suczka pieprzaczka ( 10 lat ma juz ) jest tez z domowej malutkiej hodowli ale za to niesie w rodowodzie bardzo znane polskie linie .Zuzia jest lepiej zbudowana od Bianki ,za to ma pewne wady charakteru .Ale kocham tak samo obie dziewczyny ,nie wiem co bym bez nich robila :-) Quote
Animacja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Hihi a Ayshe ma już dla Ciebie wybrana matke Twojego nowego sierściucha:cool3: (ps ma wszystko co trzeba na litere S :evil_lol: Quote
ariss Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Romas napisał(a):Bianeczka jest z malej domowej hodowli Animacja .Jej mama miala tylko ,o ile pamietam ,trzy czy cztery mioty .Ja ja zamowilam jeszcze przed cieczka suki ,Bajki :-) I potem mialam moznosc obserwacji ciazy i rozwoju Bianeczki od najwczesniejszych dni . Natomiast starsza suczka pieprzaczka ( 10 lat ma juz ) jest tez z domowej malutkiej hodowli ale za to niesie w rodowodzie bardzo znane polskie linie .Zuzia jest lepiej zbudowana od Bianki ,za to ma pewne wady charakteru .Ale kocham tak samo obie dziewczyny ,nie wiem co bym bez nich robila :-) Pytałam z ciekawości ,ale nigdy nie słyszałam o takiej hodowli-ona jest z Warszawy? A gdzie chodzisz na spacery ze sznupami? Quote
Romas Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Matko , Animacja , Ty do mnie mowisz? Piesek mi sie kroi ,naprawde :-) Gassira, ja mieszkam ciutek poza Warszawa,czasami bywam na Polach mokotowskich lub w Skaryszaku :-) Hodowla Animacja jest z Warszawy :-) ,moze Animacja za malo sie reklamuje :-) choc z tego co wiem nastepnych sredniakow -szczeniat predko nie bedzie :-) Quote
Elitesse Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 moja cora - Deja Vu Elitesse - tez warszawianka :) Quote
Romas Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ale sliczniutka ,jaka ma mine ..typu "nie podoba mi sie to ":-) Pieprzaczki sa piekne :-) Quote
Pink Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 biedna, taka wielka lepetyne ma i do tego gwiazde przywiesili ze zaraz sie przewroci :eviltong: Quote
Recommended Posts