Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 hmmmm...........ale chyba ten powtór był na krótko......no cóż, nie każdy ma czas.......... :( Quote
malawaszka Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Ciekawa jestem jak po takiej przerwie zareagują na siebie nasze sunie! Amiga już nie do każdej "kobiety" jest przyjacielska i potrafi nieźle podskakiwac!!! :cry: Hehe - jak na prawdziwą kobietę przystało - nie może być potulna cały czas :wink: Quote
Baster Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Justo dziekuje ,,za powtórne,,przywitanie :D miałam mase zaliczeń i egzaminów i nie miałam czasu żeby tutaj zaglądać...ale już mam wakacje od tygodnia , więc obiecuje poprawe :wink: Quote
Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 AAAAAAAchaaaaaaaaaa to wzystko wyjaśnia.... A z kolei to co to za zrządzenie lllosu...my gadu-gadu o Marysi a ona sie akurat zjawia :) LICZYMY ŻE W WAKACJE ZNOWU ZAWITASZ :D (albo szybciej :wink: ) Quote
Pasavera Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 :laola: :laola: ! ! ! No Mamy Nadzieję Że Będziesz Bywać Tu Częściej MARYSIU ! ! ! Quote
Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No a my trzymamy cię za słowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No Mamy Nadzieję Że Będziesz Bywać Tu Częściej MARYSIU ! ! ! Nio i nie tylko na średniakach, ale też na sznauceromaniakach i innych sznaucerowych topicach!!! Quote
Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 no włanie...chodz trzebai tu byc często bo jak nie ma marysi to ten topic niestety zamiera...................no cóż tak mało jest wśród nas średniaków (wsród dogomanaików) Quote
AMIGA Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Mało nas ilościowo, ale jakościowo to hohoho!!! :lol: Quote
AMIGA Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 I dalej ciiiiiisza????? Hej, heeeeeej sznauceromaniacy średniacy, co z Wami? Quote
AMIGA Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Oj Marysiu, wygląda na to, że same będziemu tu ze sobą rozmawiać! Bo chyba mamy największą częstotliwość zaglądania tutaj! Ale ja przynajmniej od dzisiaj już nie jestem "Amator" :B-fly: Quote
Pasavera Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Ale ja przynajmniej od dzisiaj już nie jestem "Amator" :B-fly: :laola: :laola: No to gratuluje pierwszego awansu ! ! ! Quote
malawaszka Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Amiga - teraz to jush awanse się posypią jak deszcz :wink: 8) :BIG: GRATULACJE :BIG: Quote
AMIGA Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Dzięki Pasavero - jak widzisz osiągnęłam dwa malutkie sukcesiki - nie jestem już amator, no i nie jestem już "tłuk" Bo wreszcie udało mi się poprawić ten adres zdjęcia w moim profilu i wreszcie Amisia wpisuje się razem ze mną w każdym poście :multi: Quote
AMIGA Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Malawaszko - minęłyśmy się z postami - Tobie też dziękuję za "dobre słowo". Nie mogę już nijak awansować w mojej pracy, więc chociaż tutaj może mi się trochę powiedzie! :hand: Quote
Pasavera Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Dzięki Pasavero - jak widzisz osiągnęłam dwa malutkie sukcesiki - nie jestem już amator, no i nie jestem już "tłuk" Bo wreszcie udało mi się poprawić ten adres zdjęcia w moim profilu i wreszcie Amisia wpisuje się razem ze mną w każdym poście :multi: Spokojnie nie ma tłuków na tym forum, są tylko liudzie niedoinformowani co i jak, a jak już się ich doinformuje to już wiedzą o co chodzi :D Quote
Teri Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Aleksandro, kajam się bardzo,ale wiesz,że począwszy od maja , to w pracy mam kolorowy zawrót głowy. Co do Teri, to też mam lekkiego "stresa", bo nie tylko nie zaglądałam na forum, ale również moj pies zapomniał, co to znaczy chodzić na smyczy( o "nodze" zapomnij).Fajnie, że się spotkamy na wystawie. Pozdrawiam wszystkich sznauceromaniaków :lol: Quote
AMIGA Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Dzięki Pasavero, że nie pozwalasz mi tak źle o sobie myśleć! To wspaniałe, że inni wierzą we mnie bardziej, niż ja sama:-)))) Bozeno - mam nadzieję, że przeżyłaś okres matur i masz teraz trochę oddechu! A co tam się będziesz przejmować tym, że Teri nie pamięta, co to "noga". Popatrzycie chwilkę na wzorowo zachowującą się Amigę i inne sznaucerki :cunao: i od razu teri załapie o co chodzi!!! Quote
Teri Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Aleksandro, Ty to umiesz człowieka pocieszyć. Teri skacze jak kangurzyca. Marysiu, wreszcie będzie okazja do spotkania (musimy wzajemnie się wspierać - to jakoś tę wystawę przeżyjemy) Quote
AMIGA Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Bożeno, a myślisz, że Amiga nie jak kangurzyca? Ja nie mogę mieć całkiem otwartego okna w pokoju, bo nie daj Bóg jakby usłyszała jakiegoś psa, albo zobaczyła ptaszka, to bez problemów by wyskoczyła i miałabym fruwającą za oknem kangurzycę :angel: Quote
Teri Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Teri z kolei uwielbia oglądać świat z balkonu, więc podskakuje i co gorsze próbuje się wdrapać jak kot. Quote
Recommended Posts