Jump to content
Dogomania

SZNAUCERY(ŚREDNIE)

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ciekawa jestem jak po takiej przerwie zareagują na siebie nasze sunie! Amiga już nie do każdej "kobiety" jest przyjacielska i potrafi nieźle podskakiwac!!! :cry:

Hehe - jak na prawdziwą kobietę przystało - nie może być potulna cały czas :wink:

Posted

Justo dziekuje ,,za powtórne,,przywitanie :D miałam mase zaliczeń i egzaminów i nie miałam czasu żeby tutaj zaglądać...ale już mam wakacje od tygodnia , więc obiecuje poprawe :wink:

Posted

AAAAAAAchaaaaaaaaaa to wzystko wyjaśnia....

A z kolei to co to za zrządzenie lllosu...my gadu-gadu o Marysi a ona sie akurat zjawia :)

LICZYMY ŻE W WAKACJE ZNOWU ZAWITASZ :D (albo szybciej :wink: )

Posted
No Mamy Nadzieję Że Będziesz Bywać Tu Częściej MARYSIU ! ! !

Nio i nie tylko na średniakach, ale też na sznauceromaniakach i innych sznaucerowych topicach!!!

Posted

no włanie...chodz trzebai tu byc często bo jak nie ma marysi to ten topic niestety zamiera...................no cóż tak mało jest wśród nas średniaków (wsród dogomanaików)

Posted

Oj Marysiu, wygląda na to, że same będziemu tu ze sobą rozmawiać! Bo chyba mamy największą częstotliwość zaglądania tutaj! Ale ja przynajmniej od dzisiaj już nie jestem "Amator" :B-fly:

Posted

Dzięki Pasavero - jak widzisz osiągnęłam dwa malutkie sukcesiki - nie jestem już amator, no i nie jestem już "tłuk" Bo wreszcie udało mi się poprawić ten adres zdjęcia w moim profilu i wreszcie Amisia wpisuje się razem ze mną w każdym poście :multi:

Posted

Malawaszko - minęłyśmy się z postami - Tobie też dziękuję za "dobre słowo". Nie mogę już nijak awansować w mojej pracy, więc chociaż tutaj może mi się trochę powiedzie! :hand:

Posted
Dzięki Pasavero - jak widzisz osiągnęłam dwa malutkie sukcesiki - nie jestem już amator, no i nie jestem już "tłuk" Bo wreszcie udało mi się poprawić ten adres zdjęcia w moim profilu i wreszcie Amisia wpisuje się razem ze mną w każdym poście :multi:

Spokojnie nie ma tłuków na tym forum,

są tylko liudzie niedoinformowani co i jak, a jak już się ich doinformuje to już wiedzą o co chodzi :D

Posted

Aleksandro, kajam się bardzo,ale wiesz,że począwszy od maja , to w pracy mam kolorowy zawrót głowy. Co do Teri, to też mam lekkiego "stresa", bo nie tylko nie zaglądałam na forum, ale również moj pies zapomniał, co to znaczy chodzić na smyczy( o "nodze" zapomnij).Fajnie, że się spotkamy na wystawie. Pozdrawiam wszystkich sznauceromaniaków :lol:

Posted

Dzięki Pasavero, że nie pozwalasz mi tak źle o sobie myśleć! To wspaniałe, że inni wierzą we mnie bardziej, niż ja sama:-))))

Bozeno - mam nadzieję, że przeżyłaś okres matur i masz teraz trochę oddechu! A co tam się będziesz przejmować tym, że Teri nie pamięta, co to "noga". Popatrzycie chwilkę na wzorowo zachowującą się Amigę i inne sznaucerki :cunao: i od razu teri załapie o co chodzi!!!

Posted

Aleksandro, Ty to umiesz człowieka pocieszyć. Teri skacze jak kangurzyca.

Marysiu, wreszcie będzie okazja do spotkania (musimy wzajemnie się wspierać - to jakoś tę wystawę przeżyjemy)

Posted

Bożeno, a myślisz, że Amiga nie jak kangurzyca? Ja nie mogę mieć całkiem otwartego okna w pokoju, bo nie daj Bóg jakby usłyszała jakiegoś psa, albo zobaczyła ptaszka, to bez problemów by wyskoczyła i miałabym fruwającą za oknem kangurzycę :angel: