Jump to content
Dogomania

SZNAUCERY(ŚREDNIE)

Recommended Posts

Posted

a Baster miał dzisiaj nieoczekiwaną zabawe :D jak wychjodzimy za furtke na siusianie to zostawiamy otwartą bramke...i wlaciał nam do ogrodu pies sąsiadów troche większy od bastera...no i baster miał super zabawe! oba zaczeły latać i sie bawić! :) baster jest łagodny do innych psów nawet na swoim terenie, od razu przybysza traktuje jako świetnego kompana do zabawy i do gonitw :) Basiu a jak zachowuje sie Boss na swoim terenie do innych psów?

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoooda że tutaj taka cisza... :(

baster dzisiaj tak się ,,uwalił,,w błocie że musiał być wykąpany wygląda teraz bardzo ładnie taki ,,puszysty,,się zrobił :wink: że musiałam cyknąć mu kilka zdjęć :) tylko że ja niestety nie mam cyfrówki i zanim je wywołam to potrwa... :(

Posted

Fakt, że troszkem miniaturowe zdjątka, ale cos tam widać ;)

Ja zachęcam wszystkich właścicieli średniaków żeby zasilili sznaucerkową galerie!!!!!!! Bo jak na razie, ja więcej zdjątek znaleźć nie mogę, a tam lekki zastój panuje....

Garfiki so sweet!!!!!!!!!

Just@ & GALA

Posted

Dzieki Justa za pomagasz mi prowadzisz "kampanię" która ma zachecić innych do umieszczania zdjątek...;)

Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAmieszczajcie zdjęcia!!!!!!!!! Pokażcie światu swoje ukochane psiaki :wink:

Posted

Gifki wyczaiłam gdzieś na dogo, jak ktoś umieszczał inne gify z tej serii. Chciałam Wam tu własnie te ze sznaucerkami wrzucić. Jest na jednym olbrzym Marysiu ale na pozostałym też sa sznaucerki mini chyba :)

Posted

Witajcie, witajcie. Tak zachęcacie do umieszczenia zdjęć a to jest za mądre jak na moje skromne umiejętności komputerowe. No ale nic to, ja się jeszcze nauczę :D

Basiu czekam, aż Amiga będzie miała dość spacerów, bo jak dotąd to ja mam cały czas dość, a ona jest nienasycona. Przy okazji załatwiła już trzecią z kolei smycz, a kupuję takie, które są przeznaczone dla psów o wadze koło 20 kg, a ona wazy przecież o wiele mniej! Ale co niektórzy mnie pocieszają, że niektóre sznaucery nie "poważnieją" do końca życia :lol: Pozdrawiamy

Posted

Aleksandro teraz to musisz kupić Amisi taką smycz z duuuużą szeroką rączką...a nie do 15 kg właściciel... :wink: :lol: pewnie nie wiadomo o co chodzi...ale Aleksandra wie :D

Posted

a baster był dziś u weta bo ma chore uszy...okazało się że ma jakies większe zapalenie na samym końcu przewodu słuchjowego...i trzewba mu do każdego uszka dwa razy dziennie taki całkiem spory( długi) patyczek wsadzać i ten lek wpuszczać...a go to bardzo boli...dziś za pierwszym razem wywijał się i uciekał z łbem ale w końcu go dopadłam :wink: najgorsze jest to że on już nawet bez ruchu stoi a ja mu ,,grzebie,,ze dwie minuty w środku tego ucha bo szukam w gąszczu korytarzy ten odpowiedni kanał...i nie wiem do końca czy napewno wpuszczam do odpowiedniego! no ale trzeba mieć taką nadzieje! :D :wink:

Posted

a ja w pielęgnacji uszy psich jestem juz ekspertem. Co drugi dzień czyszcze uszyska Niksona i wyrywam włosy. A ona tylko leży i mruczy..

Nikson ma też cieczkę. Chodzi w majtkach i się tego wstydzi bo cały czas siada...

Ale przynajmniej nie trzeba za nią latać z mopem...

Pozdraoiwam

Posted

Jadę do opola, Marysiu Boss toleruje psy na swoim terenie ale nie jest zadowolony :-?

Amiga może by tak kupić smycz na olbrzyma ? :roflt: bo ona nie wielka ale siła olbrzyma.

Małgorzato sunia śliczna szkoda że takie małe.

Posted

Nie zdążyłam na pociąg jutro jadę do Opola, byłam zBossem w sklepie i zatrzmały mnie dwie osoby każda ma sznaucera śr. gadaliśmy b długo :agrue: ale się zachwycali swoimi psiakami,mowili że te ich psiaki są niesamowicie wierne i kochane. W tej kamiennej (gdzie pracuję) jest bardzo dużo szn. śr. Teraz siedzę i :beerchug: piję za wasze sukcesy w Opolu

Chyba jutro pojadę samochodem , od której zaczynają się średniaki? może Baster wiesz?

Posted

Basiu masz racje! tu jest zdecydowanie lepiej!! :D

sznaucery średnie w opolu zaczną byc sedziowane dopiero o 14, koniecznie Basiu musimy się znależć!Ty tak szybko , już jedziesz do opola??zresztą na pewno już szybciej się zobaczymy niż odpiszesz tutaj :wink:

Posted

Ja wiem, że tu jest bardziej "cywilizowanie", że mozna zamieszczać fotki (czego zresztą ja i tak nie umiem), ale tam jakoś bardziej czuję się jak w domu. Może to dlatego, że tamto Forum jest jakby "matką" czy "ojcem" chrzestnym Amigi, bo dzięki tamtemu Forum mam to zwariowane cudeńko już od roku w domu :lol:

Posted

Baster ja jadę do mamy do opola i zabawię tam tydzień.

Amiga ale tu też zostań!!!!!!!!!

coś ten mój Boss nadal za dużo pije i dużo sika.Baster podaj mi swój nr komórki jestem jeszcze na foru do ok 12 prześlij na wiadomość

Posted

Czekamy z niecierpliwością na szczegóły z Opola!! Strasznie jestem ciekawa, czy Marysia w końcu spotkała się z Basią?

A ja patrzę dzisiaj za okno i pytam - czy to nie złośliwość losu? Dzisiaj tk pięknie! Nie mogło tak być wczoraj???? Współczuję Wszystkim przemokniętym w Opolu dwu i czworołapom i pozdrawiam :fadein: