danavas Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Maciek6778']Troszkę już przelałem na początku, ale po 10-tym powinienem jeszcze dać radę jakoś pomóc.. Powodzenia![/QUOTE] bardzo dziękujemy....:) pilnie szukamy bezpłatnego domu tymczasowego dla Remika..... jeśli odejdzie koszt pobytu to łatwiej będzie nam uzbierać na operację.... Teedyemu i Pchełeczce się poszczęściło...mają fajne domowe bdt i śpią pod kołderką.... fajnie jakby Remik też zaznał takich wygód.... Quote
Lu_Gosiak Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 no to szczescie Tediego dobiegło konca...niestety nie moze dłuzej zostac w DT i na gwałt musimy znalesc Mu nowe lokum - POMOCYYYY Quote
temikotka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']no to szczescie Tediego dobiegło konca...niestety nie moze dłuzej zostac w DT i na gwałt musimy znalesc Mu nowe lokum - POMOCYYYY[/QUOTE] dlaczego? co się dzieje :( Quote
Lu_Gosiak Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 nie może być dłużej tam gdzie przebywał i mamy pare dni na znalezienie nowego miejsca Quote
Justyna Lipicka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 może zmienić tytuł że szukamy pilnie DT?? Quote
malagos Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']nie może być dłużej tam gdzie przebywał i mamy pare dni na znalezienie nowego miejsca[/QUOTE] A jaki powód?...... Quote
danavas Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Pan który się nim opiekował...ma ponad 70 lat... teraz jeszcze jest jego rodzina ale lada dzień wracają do Anglii i on sam sobie zwyczajnie nie poradzi....a znów gorzej się czuje....dobrze ze nam Teedyego choć tyle przetrzymał... nie wiem co robic...nie brałam pod uwagę takiej opcji...już sie po woli zaczynało układać a tu znów lipa.... Quote
danavas Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 szukamy, kombinujemy...marny rezultat...kombinujcie z nami proszę..... Quote
piescofajnyjest Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 to jest afera, jaki on jest cudaczny!!!! Quote
malagos Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Rzeczywiscie, cudak! A na mikropsach jest, on waży mniej niż 6 kg? Quote
temikotka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 on jest strasznie słodki, takie szczeniaki szybko znajdują domki, trzeba mu tylko na cito ogłoszeń.Czy mały ma allegro?Mogą też coś dać ogłoszenia na lecznicach, sklepach zoologicznych, w schronisku, tylko musiałyby być takie ładne, ze zdjęciem.A czy nie mieszka nikt blisko tego Pana, zeby w razie potrzeby do czasu znalezienia domku mu pomagać troszkę?Przynajmniej ze spacerami.Jeżeli nie to moze warto popytać sąsiadów, a nóż mieszka tam np. jakaś dziewczyna która bardzo chciałaby mieć pieska, a nie może i ucieszyła by się bardzo ze moze pomóc. Quote
kaja555 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 też myślę, że allegro szybko załatwi sprawę, ile on ma miesięcy? będzie małym psem? Quote
Justyna Lipicka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 właśnie, jakiej On będzie wielkości, ile ma miesięcy, coś więcej o pisaku powiedzcie to zrobię mu ogłoszenia!! Quote
piescofajnyjest Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Danavas w drodze-pojechala ratowac kolejnego psiaka:) pewnie potem udzieli wszystkich odpowiedzi....a droge ma daleka przed soba .... Quote
Lu_Gosiak Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']właśnie, jakiej On będzie wielkości, ile ma miesięcy, coś więcej o pisaku powiedzcie to zrobię mu ogłoszenia!![/QUOTE] ma gdzies ok. 3 miesiące, bedzie psiakiem raczej z tych mniejszych sadzac po długości i wielkości łapek, jak to szczeniak radosny, pełen werwy Quote
iwoniam Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Podrzucam maluszka i miejmy nadzieję, że się uda ! Quote
danavas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 do tego co napisała Lu_Gosiak dodam jeszcze ze mały nie załatwia się w domu i jak chce siku to piszczy pod drzwiami...:) nie ma opcji aby został tam gdzie jest...niestety.... jedyna wada to obrona miski...ale wynika to z faktu iż długo głodował, jak zobaczy że brzuszek pełny to mu to szybko przejdzie.... Quote
kaja555 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 na kogo kontakt? podajcie nr telefonu i e-mail to zaraz mu zrobię allegro Quote
Lu_Gosiak Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 mail: [EMAIL="otoz.animals@interia.pl"]otoz.animals@interia.pl[/EMAIL] tel.793147805 lub 694132231 dzieki Quote
kaja555 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 tak na szybko: [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1986965523[/URL] a gdzie on jest? wpisałam że Częstochowa Quote
danavas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='kaja555']tak na szybko: [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1986965523[/URL] a gdzie on jest? wpisałam że Częstochowa[/QUOTE] jest w Herbach...ale może być też Częstochowa...nei każdy wie gdzie jest moja metropolia;) Quote
Recommended Posts