Jump to content
Dogomania

Mamy happy end!!!!!:):) pieski bezpieczne, kochane, adoptowane... długi spłacone:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maciek6778']Troszkę już przelałem na początku, ale po 10-tym powinienem jeszcze dać radę jakoś pomóc.. Powodzenia![/QUOTE]

bardzo dziękujemy....:)

pilnie szukamy bezpłatnego domu tymczasowego dla Remika..... jeśli odejdzie koszt pobytu to łatwiej będzie nam uzbierać na operację....

Teedyemu i Pchełeczce się poszczęściło...mają fajne domowe bdt i śpią pod kołderką.... fajnie jakby Remik też zaznał takich wygód....

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']no to szczescie Tediego dobiegło konca...niestety nie moze dłuzej zostac w DT i na gwałt musimy znalesc Mu nowe lokum - POMOCYYYY[/QUOTE]

dlaczego?
co się dzieje :(

Posted

Pan który się nim opiekował...ma ponad 70 lat... teraz jeszcze jest jego rodzina ale lada dzień wracają do Anglii i on sam sobie zwyczajnie nie poradzi....a znów gorzej się czuje....dobrze ze nam Teedyego choć tyle przetrzymał... nie wiem co robic...nie brałam pod uwagę takiej opcji...już sie po woli zaczynało układać a tu znów lipa....

Posted

on jest strasznie słodki, takie szczeniaki szybko znajdują domki, trzeba mu tylko na cito ogłoszeń.Czy mały ma allegro?Mogą też coś dać ogłoszenia na lecznicach, sklepach zoologicznych, w schronisku, tylko musiałyby być takie ładne, ze zdjęciem.A czy nie mieszka nikt blisko tego Pana, zeby w razie potrzeby do czasu znalezienia domku mu pomagać troszkę?Przynajmniej ze spacerami.Jeżeli nie to moze warto popytać sąsiadów, a nóż mieszka tam np. jakaś dziewczyna która bardzo chciałaby mieć pieska, a nie może i ucieszyła by się bardzo ze moze pomóc.

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']właśnie, jakiej On będzie wielkości, ile ma miesięcy, coś więcej o pisaku powiedzcie to zrobię mu ogłoszenia!![/QUOTE]

ma gdzies ok. 3 miesiące, bedzie psiakiem raczej z tych mniejszych sadzac po długości i wielkości łapek, jak to szczeniak radosny, pełen werwy

Posted

do tego co napisała Lu_Gosiak dodam jeszcze ze mały nie załatwia się w domu i jak chce siku to piszczy pod drzwiami...:)
nie ma opcji aby został tam gdzie jest...niestety.... jedyna wada to obrona miski...ale wynika to z faktu iż długo głodował, jak zobaczy że brzuszek pełny to mu to szybko przejdzie....

Posted

[quote name='kaja555']tak na szybko:

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1986965523[/URL]

a gdzie on jest? wpisałam że Częstochowa[/QUOTE]

jest w Herbach...ale może być też Częstochowa...nei każdy wie gdzie jest moja metropolia;)