Jump to content
Dogomania

Mamy happy end!!!!!:):) pieski bezpieczne, kochane, adoptowane... długi spłacone:):)

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja... Dostałam Twoją wiadomość Aguś na FB...
Oczywiście porozsyłam, nic innego za baardzo chyba nie mogę zrobić...

Sama mam DT zarezerwowany dla dwóch psiaków a moge wziąść tylko jednego...
W razie gdyby cokolwiek się zmieniło będę pamiętać o biednej trójce :-(

Posted

malagos napisał(a):
Ja tez nadal nie wiem, na czym stoję, jako dt dla małej suni.
Jakbym miała wolne miejsce, to tylko dowóz suni do mnie 100 km za Warszawę.

jak będzie trzeba to dowieziemy i tysiąc kilosów ;)

Posted

Kurcze, cały czas myślę o tej suni. Awaryjnie mogłabym ją przechować, ale od połowy października ma zmiażdżoną stopę, skaczę o dwóch kulach i byłby kłopot z wyprowadzaniem.... To jest pierwsze piętro. Dino chodzi bez smyczy, bardzo się pilnuje. Mieszkam niedaleko was. No i mój dziadek Dino jest niewykastrowany. Bardzo biję się z myślami :(

Posted

zula131 napisał(a):
Kurcze, cały czas myślę o tej suni. Awaryjnie mogłabym ją przechować, ale od połowy października ma zmiażdżoną stopę, skaczę o dwóch kulach i byłby kłopot z wyprowadzaniem.... To jest pierwsze piętro. Dino chodzi bez smyczy, bardzo się pilnuje. Mieszkam niedaleko was. No i mój dziadek Dino jest niewykastrowany. Bardzo biję się z myślami :(

Zula, wymyśl coś, proszę..........

Posted

Awit napisał(a):
A jeszcze wczoraj dogo nie działało.

Danavas co z sunią?

wywaliło mi internet wczoraj...nawkurzałam się jak głupia i ze sto razy restartowałam sprzet i lipa.....dobrze że dziś hula jak trza.....
kochana osoba którą niedawno poznałam, mieszka obok gabinetu gdzie była Pchełka....zabrała ją wczoraj do siebie, ale jest to lokum tylko do piątku....niestety w piątek rano musimy ją odebrać....i umieścić w innym miejscu....ALE GDZIE????!!!!!!.....masakra...to taka słodka psinka... lekarze w tej lecznicy sa pod wrażeniem tego jaka ona jest milusińska i pokorna....absolutnie bezproblemowa....kurde, ja już wyczerpałam moje znajomości....nie wiem gdzie ja damy...:(
jesli udałoby się znaleźć dt za karmę i weta to byłaby szansa na leczenie Remika i tej jego łapeńki....jego to cały czas boli...od momentu potrącenia przez samochód towarzyszy mu ból...czyli kilka miesięcy już....
Pani Kamila u której jest Remiś wejdzie na watek i powie coś o chłopaku.....ma go zawieźć w tym tygodniu na prześwietlenie i zasięgnąć rady swojego weta w sprawie operacji.....

Posted

aktualnie jest w mieszkaniu gdzie panuje kocia władza
więc wkrótce będę wszystko wiedzieć:)
wieczorem będzie sprawdzana na koty....
jej chwilowa opiekunka mówi że Pchełka jest prześwietna pod każdym względem, ma duże szanse na adopcje ze względu na charakter i super reaguje na inne psy...siedzi sobie razem z jej sunia która to miała jej niby nie przyjąć...ale sa kumpele już;)