danavas Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 kaja555 napisał(a):to się powitamy :) ale na sterylizację dalej zbieramy :) no właśnie...my tu pitu pitu a na ciachanko dalej nie ma...ogólnie jest masakra i brak funduszy totalny...Pchełki szczepienia...kastracja i sterylizacja...musimy jeszcze na to nazbierać...no i na tyły z drugiego postu.....nie ma lekko..... Quote
Dawid_ Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ja coś spróbuję dorzucić do skarbonki. Może ktoś jeszcze znajdzie w swoim portfelu jakieś grosiki? Quote
danavas Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Dawid_ napisał(a):Ja coś spróbuję dorzucić do skarbonki. Może ktoś jeszcze znajdzie w swoim portfelu jakieś grosiki? dziękujemy:):) Quote
danavas Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Remigiusz szleje..... demoluje co się da....już pożarł furteczkę którą maja przy swoim pokoju aby się nie włamywali na górę...ma teraz jeden ruchomy element którego Remik sprytnie nauczył się wyjmować ......wyprowadza wtedy Bobiego na korytarz i cieszą się jak szczeniaki....hehehehe.....oczywiście na schody nawet nie próbują wchodzić...bo dla nich jest najważniejsze ze przekroczyli próg pokoju....głupolki....:) Quote
kaja555 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 w ten sposób pokazują, że nie lubią barier :) Quote
danavas Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 kolejne szczebelki w furtce poległy...jest cała poklajsrtowana taśmą....Remik jest obłędny...no a dziś robiliśmy fotki na śniegu:) Quote
piescofajnyjest Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 takiej twarzy to sie nie da nie kochac!!!!!!!!!!!!! Quote
kaja555 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Remigiusz wygląda na tych zdjęciach jak mała surokatka :) Quote
danavas Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 hehehe i zachowuje się tak samo...mały zwinny rudy gryzoń:) Quote
danavas Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 hehe...Remik zdemontował furtkę.....co za gałgan....:) Quote
piescofajnyjest Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 no mowilysmy, ze bez barier Remigiusz jest ;)))) Quote
Justyna Lipicka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 danavas napisał(a):ale już ją naprawiłam:) ciekawe ile wytrzyma;) Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 do nastepnego razu wytrzyma.......hihihihihi Quote
danavas Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 myślimy nad zakupem metalowej!!!!!! masakra... ciotki ciotki mamy wpłaty na ekipę:) super bo długi rosną Pchełeczka już po szczepieniach...,koszt 45 zł za wściekliznę i wirusówki.... zostaje nam jeszcze kastracja i sterylizacja........no i pojechałabym z Remikiem jeszcze raz do Fabisza....będę dzwonić do niego w sprawie mojego Kuby to jeszcze telefonicznie skonsultuje...on nie chce chodzić na tej łapce...możliwe żeby aż tak o tym pamiętał i z przyzwyczajenia ją trzymał w górze?.....są dni że na niej staje...na dworze częściej...ale w domu kiszka...nie bardzo chce jej używać i chwilami wygląda jakby go bolało..... zobaczymy co Fabisz powie.... aktualizuje post rozliczeniowy o nowe wpłaty.....nadal potrzebujemy malutkiego wsparcia aby finanse wyszły na zero no i ta antykoncepcja wisi w powietrzu!!! Quote
kaja555 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 oo, to faktycznie dziwne że łapki nie chce używać potrzebne wsparcie! Quote
danavas Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 a tak sobie pomyślałam że przekaże wszystkim dobra nowinę......:) opiekunka Pchełki z Wrocławia ją adoptuje:) powiedziała że ją kocha i nie odda:) i teraz Pchełka nazywa się Zuza.....musimy jej tylko nazbierać na sterylkę.....i w marcu jadę podpisać umowę:) no a Remigiusz już przełamuję lody z Kuba i powiem Wam że są już razem na pięterku, warczą na siebie, ale się dotrą na bank.....Remik jest mega pokojowo nastawiony no ale zdominować się nie da....Kuba terrorysta potrafi koło niego siedzieć i pilnować aby Remik się nie ruszał.....a ten ryży wariat ucieka mu i chowa się za mną....ale myśle że to kwestia kilku dni i będzie dobrze...z Demolkiem tez tak było i z Bobim...a potem love na zabój:) Quote
piescofajnyjest Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ale sie Pchlastej usralo!!!! super :))) (moja Czarna dzisiaj troche poturbowala malego psiaka w przedszkolu....ona nie uwaza malych psow jako psy(((( Quote
danavas Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 o kurde....a to terrorystka..... Quote
Recommended Posts