Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='joteska']czekam, widzisz jaka grzeczna jestem?

Kochany Dinulec :loveu:
Oby to był TEN domek, na który sunia tak długo czekała :thumbs:
Czekam tylko na dobre wieści ;)
Jak pierwsze wrażenia ???

Posted

umówieni jesteśmy na 20ta na telefon bo Państwo jechali po nią a potem w planie mieli wspólny długi spacer :)
wydają sie ciepli bo jak relacjonowała Gosia to ją utulili, wycałowali a Dinka polizala Pana po jego mordce ;)
spanie ma niedaleko łóżka Państwa ( ps to na zdjeciu to jeszcze u Gosi) , ma swój ogródek do biegania nie jest może olbrzymi ale ma gdzie biegać, ma tez specjalne ocieplone zadaszone i osłonięte miejsce na dworze gdyby tam za dnia chciała sobie odpoczywać, z tego co zrozumiałam i sugerowałam Dinka lubi gotowane jedzonko to tez jej pogotują

tytuł juz zmieniłam ale ostroznie, by nie zapeszać ;)

Posted

Dincia dużo węszyła po terenie ogródka i domu, pewnie czuje zapachy po dawnej suni, która odeszła w święta BN w lecznicy. Jest trochę ruchliwa, niespokojna ale dla Państwa to normalne, oni do tego naturalnie i cierpliwie podchodzą i są bardzo świadomi tego, ze pies ma duży stres zmiany miejsca i opiekunów, ich poprzednia sunia przystosowywała sie 6 mies. To tacy ludzie, że jakby nawet nasiusiala czy coś zniszczyła nie byłoby problemu, a to dobrze wróży. Posłanko ma, mam nadzieję, że zaśnie spokojnie.
Dinka jak pisałam wcześniej pojechała do Bydgoszczy i jest niedaleko ok 80 km od Gosi, za tydzień w weekend Gosia pojedzie w odwiedziny :)
jutro zadzwonię do nich tez wieczorkiem

Posted

Najbardziej podoba mi się to, że Państwo poprzednią sunię przystosowywali 6 miesięcy! Dinka trafiła na wspaniałych i wyrozumiałych ludzi!
A czy Gosia mogłaby zrobić Dinusi trochę zdjęć, jak tam pojedzie. Mało ich było po jej powrocie z adopcji, a tak pięknie wygląda na tych dwóch z wczoraj:-)

Posted

hehe coś mi się wydaję, że nie będzie tęskniła ;) jest tak wycmoktana i objedzona, wypieszczona, że aż sie wzruszyłam :) nocka mineła sppokojnie. Zostala dziś sama na kilka godzin i była grzeczna, wybiegała po ogrodzie, ma apetyt a dostała ryżyk na giczkach kurczaka, trochę tez wieczorem ryby i karmy. Pcha sie do Państwo do łózka. Państwo mówią, ze Dinka to cudowna, wesoła i serdeczna sunia... my wiemy, że sie nie mylą ;) troszkę się bała jak głośniej hukneło z telewizora. Pani mówi, ze musi ja "odkarmić:evil_lol: i tez pokaże swojemu wetowi :) Dincia dala się wczoraj Pani przetrzeć ściereczka , przymila się do nich i słychać w rozmowie, że są zadowoleni i chcą nią dobrze zająć, znaja dobrze owczarki, mieli juz kilka i wszytskie z tzw odzysku. Fotki obiecali bo im powiedzialam, że tu tabun ludzi na wiesci czeka ;)
UFFFFF:multi::multi::multi: