DONnka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 I ja też melduję wykonanie zadania :) Bazarek w polowie przeznaczony dla Dinki ju[SIZE=3]ż gotowy :multi: Zapraszam serdecznie :) www.dogomania.pl/forum/threads/235898 Quote
Ewa Marta Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='DONnka']I ja też melduję wykonanie zadania :) Bazarek w polowie przeznaczony dla Dinki ju[SIZE=3]ż gotowy :multi: Zapraszam serdecznie :) www.dogomania.pl/forum/threads/235898 Ale fajnie:-) Myślałam właśnie, jak tu Cię zagadnąć o ten bazarek;-) Bardzo dziękujemy, lecę zobaczyć;-) Quote
Nutusia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Czyli moja "dostawa" jeszcze nie dotarła?... Quote
MiK-Jozefow Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) Tyle mnie nie było, a tu takie smutne wiadomości :( najpierw Cezar [*] i jeszcze Dina wraca z adopcji, brak słów, co za nieodpowiedzialni ludzie. Moja wpłata za Cezara jak najbardziej może zostać przekazana na Dinkę i wracam oczywiście do mojej stałej deklaracji na suńkę Edited November 19, 2012 by MiK-Jozefow literówki Quote
joteska Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='DONnka']I ja też melduję wykonanie zadania Bazarek w polowie przeznaczony dla Dinki ju[SIZE=3]ż gotowy Zapraszam serdecznie www.dogomania.pl/forum/threads/235898 [quote name='Ewa Marta']Małgosiu, pięknie dziękujemy!!!!!! przyłaczam sie do podziekowań dla Was dziewczyny za fanty i bazarki:Rose: Quote
DONnka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Nutusia napisał(a):Czyli moja "dostawa" jeszcze nie dotarła?... Jeszcze nie, ale mamy dość fantów, więc to nie jest wielki problem :) Poczekamy :) Quote
joteska Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 MiK-Jozefow napisał(a):Tyle mnie nie było, a tu takie smutne wiadomości :( najpierw Cezar i jeszcze Dina wraca z adopcji, brak słów, co za nieodpowiedzialni ludzie. Moja wpłata za Cezara jak najbardziej może zostać przekazana na Dinkę i wracam oczywiście do mojej stałej deklaracji na suńkę Mik- Józefów bardzo Ci dziękuję, ze będziesz dalej wspierać Dineczkę :):Rose: musimy wierzyć, że w końcu nasza mała wilczka znajdzie najlepszy z możliwych domek:thumbs: na razie tylko anglojęzycznego maila dostałam w jej sprawie, w wolnym tłumaczeniu- czy masz jeszcze tego psa i ile on kosztuje:roll::mad: Quote
Mazowszanka13 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Jeśli to był mejl z Teksasu to spam chyba, bo już kilka piesków dostało takie zapytanie. Quote
RudziaPaula Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Pozdrawiam i ściskam mocno dziewczynkę :) Quote
DONnka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='DONnka']I ja też melduję wykonanie zadania :) Bazarek w polowie przeznaczony dla Dinki ju[SIZE=3]ż gotowy :multi: Zapraszam serdecznie :) www.dogomania.pl/forum/threads/235898 Nieśmiało przypomnę, że trwa bazarek dla Dinki Do poniedziałku :) A jak tam nasza panna ? Quote
Marycha35 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czy otworzyła się? :) Już tak na dobre. Quote
Mazowszanka13 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 jotesko, odetkaj skrzynkę. Chcę Ci wysłać PW na temat Twojego bazarkowego zakupu :) Quote
Nutusia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Mam nadzieję, że nie popełnię nadużycia, zapraszając na bazarek z fajnymi kurteczkami: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236335-Ciep%C5%82e-okrycia-i-inne-fata%C5%82aszki-na-KWB-i-moje-tymczasy-do-14-XII-21-00?p=20030773#top A co u Dinki?... Wróciła już do równowagi po tym domkowym... falstarcie?... Quote
joteska Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Mazowszanka']jotesko, odetkaj skrzynkę. Chcę Ci wysłać PW na temat Twojego bazarkowego zakupu :) juz się odetkałam :) dziekuję :) na razie od Dince nowych wieści nie mam, będę dzwonić do Gosi bo ona na dogo nie wchodzi Quote
Cantadorra Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jak dobrze, że Dinka jest pod waszą opieką, a ten onek właśnie trafił na starość do schronu. Biedak cierpi, nie wie, co się dzieje: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236454-Staruszek-Sachem-oddany-po-12-latach-przyja%C5%BAni-do-schroniska-DONek Quote
Marycha35 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ludziska to w większości w pysk powinny brać!!! Jaka bida..:( Quote
RudziaPaula Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Cantadorra napisał(a):Jak dobrze, że Dinka jest pod waszą opieką, a ten onek właśnie trafił na starość do schronu. Biedak cierpi, nie wie, co się dzieje: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236454-Staruszek-Sachem-oddany-po-12-latach-przyjaźni-do-schroniska-DONek Co do Sachema to dobra wiadomosc- ma domek tymczasowy :) przynajmniej w schronie nie siedzi! Tyle ze obok własnego domu jest :( Quote
joteska Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 poparani bezduszni ludzie, więcej serca sąsiedzi mają niż "właściciele", jak to dobrze, ze Sachem już jest bezpieczny :) z Dinką lepiej, już sie dziewczynka odstresowala :) ma jeszcze chwile "wyłączeń" tzn brak reakcji na cokolwiek, na zawołanie, na człowieka ale to już nie to samo co było Quote
joteska Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Dinulka sie ciociom przypomina :) i pozdrawia :) Quote
Mazowszanka13 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Sądząc ze zdjęcia powrót do dawnej formy :) Quote
wolf122 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ależ ona jest piękna...To tylko świadczy o tym,jacy ludzie są podli odrzucając taką sunię:shake: Quote
Recommended Posts