Cantadorra Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Zobaczyłam tytuł i pomyślałam, że jeszcze nie zmieniliście starego tytułu, ale za chwilę oprzytomniałam, że chyba nie było zwrotu z DS jeśli chodzi o Dinkę wcześniej. Jak przeczytałam, to mnie zatkało! Co za ludzie. Postaram się pomóc. Bardzo mi szkoda dziewczynki, bo wiem, że coś musiało się zadziać niefajnego, skoro jej zachowanie się pogorszyło i prawdopodobnie jest zestresowana :( Quote
RudziaPaula Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Nie wiem,ale wydaję mi się ze każdy zwierzak próbuję na ile może sobie pozwolic...no i Dineczka miała okazję się pokazac...Chodź to przecież kochane zwierzę i widac że trafiło w nie odpowiednie ręce:( Quote
DONnka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Nie wierzę :crazyeye: Co za ludzie :mad: Nie chce mi się nawet komentować, bo musiałabym rzucać mięchem :angryy: A swoją drogą... jak to życie się plecie :roll: Najpierw Dinka zrobiła miejsce Cezarowi [*] a teraz ... :(:(:( Jestem pewna, że SKARPETA pomoże Przelew pójdzie prosto do furciaczka - proszę o namiary do wpłaty Ja również - przywracam moją stałą deklarację Zaraz zrobię przelew za 2 miesiące Quote
joteska Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 życie się czasem przewrotnie składa... strasznie mi żal Dinki, kolejny stres... kolejne zmiany, dobrze , że choć zna i kocha Gosie, zna hotelik... ale marne to pocieszenie:roll: Dziekuję DONnko za pomoc:loveu::Rose: już ślę namiary na furciaczkową Quote
Ewa Marta Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Jestem i ja. Miałam dzisiaj bardzo trudny dzień, bo nagle musiałam znaleźć DT dla dwóch psów, a trzecią sunię wzięłam do siebie. Oczywiście moja stała też powraca, jutro wyślę za listopad:-( Quote
Nutusia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Mam ubrania na bazarek - mogę przekazać, jeśli ktoś zechciałby wystawić. Inaczej pomóc nie mogę :( Quote
joteska Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 (edited) [quote name='Nutusia']Mam ubrania na bazarek - mogę przekazać, jeśli ktoś zechciałby wystawić. Inaczej pomóc nie mogę :([/QUOTE] Dziękuję Nutusia bardzo :) DONnka jest w trakcie szykowania bazarku dla Dinki i ew. Axy, mam nadzieję, ż etu zajrzy i sie wypowie co i jak :) przyszły dziś wpłaty od DONnka 20zł deklaracja stała za XI, XII bela51 deklaracja stała 10zł Ewa Marta deklaracja stała 20zł Ślicznie Wam dziękuję!:loveu::Rose: Skarpeta Owczarkowa zgodziła sie pokryć 200zł hoteliku Dinki na start:multi::multi::multi: drugie 200zł za hotelik wysłałam z pieniędzy bazarkowych ( w trakcie rozliczeń)- stan konta po opłacie hoteliku [B]minus 185[/B]zł, do rozliczenia jeszcze część za transport Nasza kochana Dinka jest w drodze do hoteliku, żadnego pożegnania nie było, sunia nawet sie nie obejrzała a Pan nawet jej na do widzenia nie pogłaskał, Gosia mówi, że 0 więzi a w w relacjach telefonicznych no zadbany dopieszczony pies. Jedyne to to, że DInka jest podpasiona- jedzenia duzo miała na pewno. jak Gosia przyjechała była zamknięta a jakimś pomieszczeniu z betonową podłogą by nic nie niszczyła:shake: domyślamy sie, ze on ja puszczał w kagańcu samą na posesję.. a ona sobie wybiegała gdzie i kiedy chciała poza nią... czarne kwiatki murowane:angryy: zwykłe cieszenie sie psa Pan uznaje za nadpobudliwość:mad: szkoda słów:shake: Edited November 7, 2012 by joteska Quote
RudziaPaula Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dobrze że nie uciekła jak Lupus:( Szkoda że ludzie tak podchodzą jak do rzeczy a nie stworzenia:( Quote
kakadu Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 a co z ta panią która dzwoniła w spr. diny i była rozczarowana, że suka znalazła dom? może jest ciągle zainteresowana? swoją droga jak ktoś sie cieszy, że pies się bawi jego kapciami i butami zamiast zabawkami, a potem ma pretensje, że są pogryzione to juz nie komentuję... :cool3: Quote
motyleqq Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 jestem w szoku. jak można mieć pretensje, że pies skacze. Dina ZAWSZE skakała. a nagle ich to dziwi? :shake: jestem bez pracy i nie dam rady z deklaracją... pomyślę o bazarku Quote
Mazowszanka13 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Nutusia']Mam ubrania na bazarek - mogę przekazać, jeśli ktoś zechciałby wystawić. Inaczej pomóc nie mogę :([/QUOTE] Obiecałam sobie nie dotykać się ubrań, bo bardzo dużo roboty a zysk marny. Mam jeszcze do wystawienia zaległe sweterki na małą kobietkę, które dostałam od ewu. Natomiast jeśli masz coś dla domu to chętnie wezmę, bo takie rzeczy dobrze schodzą :) A najlepiej metalowe puszki po herbacie ;) Quote
Ewa Marta Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Mazowszanka']Obiecałam sobie nie dotykać się ubrań, bo bardzo dużo roboty a zysk marny. Mam jeszcze do wystawienia zaległe sweterki na małą kobietkę, które dostałam od ewu. Natomiast jeśli masz coś dla domu to chętnie wezmę, bo takie rzeczy dobrze schodzą :) A najlepiej metalowe puszki po herbacie ;)[/QUOTE] Małgosiu, ja mam dla Ciebie puszki od Selengi, które kupiła na Twoim bazarku, ale w międzyczasie dostala inne i te piękne przeznacza z powrotem na bazarek:-) Poszperam jeszcze dzisiaj w domu, na pewno znajde coś jeszcze z domowych rzeczy. Wtedy umówimy sie jakoś, pdoskocze do Ciebie może, ale nie w tym tygodniu, bo bokami dosłownie robię. W każdym razie na pewno coś dorzucę do bazarku "domowego" Jolu, jeśli masz 185 na minusie, to może ja wpłacę Ci połowę, dopóki nie uda nam się zebrać jakiś funduszy. W końcu podejmowałyśmy się wspólnie finansowej opieki nad Diną. Daj znać, jeśli Cię to urządza. Niestety bieżące obciążenia nie pozwalają mi na sprezentowanie Dince całej kwoty:-( Quote
Mazowszanka13 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Zdzwonimy się Ewo, może ja podjadę, Perełkę zobaczę :) Quote
Nutusia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dla domu... hm... popatrzę ;) Ubrania mam różne - ostatnio dostałam trochę w naprawdę świetnym stanie i markowych, od żony mojego szefa... Quote
Mazowszanka13 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Nutusia']Dla domu... hm... popatrzę ;) Ubrania mam różne - ostatnio dostałam trochę w naprawdę świetnym stanie i markowych, od żony mojego szefa...[/QUOTE] Kusisz mnie Nutusiu, kusisz :) Tak czy owak jestem wolna bazarkowo dopiero w styczniu, więc jak nie znajdziesz innego chętnego do wystawienia ubrań to wrócimy do tematu po świętach. Quote
bela51 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Nutusia']Dla domu... hm... popatrzę ;) Ubrania mam różne - ostatnio dostałam trochę w naprawdę świetnym stanie i markowych, od żony mojego szefa...[/QUOTE] Jesli przeslesz mi zdjecia tych ciuszkow, to ja moge wystawic. Ale w naturze sie nie podejmuje, bo naprawde nie mam gdzie trzymac rzeczy. Quote
joteska Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Kakadu, o Dinkę było pytanie z tablica.pl ale Pani już adoptowała sunię ze schroniska jak Dina była już przekazana:roll: Ewa Marta, bardzo Ci kochana przekazuję, właśnie rozliczyłam bazarek kozaczkowy na pokrycie długu Cezarka [*] w lecznicy i dla Dinki przeznaczam po podziale kwotę [SIZE=3][FONT=arial][B][COLOR=#ff0000]350,72zł [/COLOR][/B][/FONT][/SIZE] co ratuje nas w obecnej sytuacji, jeszcze koszt transportu do dopłacenia 100zł po znajomości Nutusia, pozozadrościć szefowej ;) dziękuję Wam za obmyślanie bazarków, na razie nie mam nic do sprzedania ale będę tez przekopywać głębsze rejony szafy Dinka dojechała przed 20ta, obie wymęczone długą podróżą:shake: drogi w przebudowie, Dinka była grzeczna tylko raz z nudów jazdy obgryzała kocyk Gosia zrobila jej trochę fotek na postojach, mówi, że wcale jej skórka nie wygląda na zarośniętą, raczej jest jak było:roll: puszczamy Dinulce ogłoszenia w kierunku Poznań Quote
DONnka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Nutusia']Mam ubrania na bazarek - mogę przekazać, jeśli ktoś zechciałby wystawić. Inaczej pomóc nie mogę :([/QUOTE] [quote name='Nutusia']Dla domu... hm... popatrzę ;) Ubrania mam różne - ostatnio dostałam trochę w naprawdę świetnym stanie i markowych, od żony mojego szefa...[/QUOTE] [B]Nutusiu[/B], tak jak napisała joteska właśnie szykuję bazarek dla Dinki :) Mogłabym wziąć jeszcze i Twoje fanty Mieszkam jednak daleko (na Śląsku), więc musiałabyś mi je wysłać paczką a to dodatkowe koszta. Może po prostu zrób zdjęcia i wyślij mi je z króciutkim opisem na adres: [email]marjas66@poczta.fm[/email] Jeśli ktoś coś kupi to wtedy dogadamy się jak rozwiążemy sprawę wysyłki ;) Co Ty na to ??? Quote
Nutusia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Kochana, gdybym miała czas zrobić zdjęcia, pomierzyć i opisać, z wystawieniem bazarku nie miałabym większego problemu :( Quote
DONnka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Nutusia']Kochana, gdybym miała czas zrobić zdjęcia, pomierzyć i opisać, z wystawieniem bazarku nie miałabym większego problemu :([/QUOTE] No więc jeśli chcesz, wyślij mi fanty dla Dinki pocztą :) Adres podałam na PW Quote
auraa Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 zaglądam do Dinki. Jak się czuje u furciaczek? Quote
Marycha35 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 No nie!!!! Właśnie przeczytałam. To zwykli handlarze dywanami byli, a nie ludzie, którzy zasłużyli na Dinkę! Wstyd sapiensy!!!!! Brawo Dziewczyny za akcję z odbiorem, sunieczka pewnie się ucieszyła z powrotu:) Quote
Iljova Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Jest dobrze bo znalazła się w znanym przyjaznym otoczeniu przecież psy pamiętają tak samo ona pamięta że tu było wspaniale Fur jesteś niesamowitą drobną istotką, ale o ogromnym sercu :loveu: Quote
joteska Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/533971_301671829932712_1200800601_n.jpg[/IMG][IMG]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/45993_301672016599360_128705807_n.jpg[/IMG][IMG]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/532223_301671993266029_164224043_n.jpg[/IMG][IMG]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/579185_301672059932689_34759836_n.jpg[/IMG] więcej fotek: [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.280472765385952.50097.100002696936220&type=1[/URL] Dinka zmieniła sie w zachowaniu, jest jakby nie obecna, puszczona ciągle biega, węszy, nie zwraca na nic uwagi... dość często siusia. Katy stare poznała bo jak przyjechała zamerdała ogonkiem. Apetyt ma, ale zabawkę weźmie, pobiegnie i rzuca i zajęta swoim światem " byle do przodu". Mam nadzieję, ze to tylko stres:roll:. Jak patrzę na jej zdjęcia to wydaje mi sie, że ma większe zmiany na skórze i wyłysienia... jest gorzej ze skórą... We wtorek Dincia pojedzie do wetek by ją obejrzały przyszła wpłata do Mik-_Józefów na Cezara [***] - jeśli pozwolisz przeznaczę to na Dinkę, dobrze? Quote
Marycha35 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Soreczka, żeby szlag trafił tych pacanów!!!!!! Regres! Dinuś, nie daj się. Quote
Recommended Posts