auraa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Wołałam, wołałam i ktoś mnie wysłuchał:lol: Quote
joteska Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='auraa']Wołałam, wołałam i ktoś mnie wysłuchał:lol:[/QUOTE] ano, innej opcji nie było;) auraa, przyszła Twoja wpłata 20zł- bardzo Ci dziękujemy:loveu: Dziś Dinka zjada już z apetytem cała michę mięsa i zmieszaną z karmą, jak zostaje sama nie rozrabia- była dziś sama 2 godziny, nie zrobiła żadnej szkody- grzeczne suczydełko nasze:multi:, Pan jest z niej dumny. Sądzę, ze TZ może pakować powoli manatki i opuszczać Śląsk a mi laba sie skończyła;) Quote
Marycha35 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Hi, hi, czyli prawie wszyscy szczęśliwi;) Quote
DONnka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='joteska']ano, innej opcji nie było;) auraa, przyszła Twoja wpłata 20zł- bardzo Ci dziękujemy:loveu: Dziś Dinka zjada już z apetytem cała michę mięsa i zmieszaną z karmą, jak zostaje sama nie rozrabia- była dziś sama 2 godziny, nie zrobiła żadnej szkody- grzeczne suczydełko nasze:multi:, Pan jest z niej dumny. Sądzę, ze TZ może pakować powoli manatki i opuszczać Śląsk a mi laba sie skończyła;) No to skoro o Dinkę możemy już być spokojni, to przekazuję moją stałą deklarację z Dinki dla nowego podopiecznego joteski - smutnego ONka Cezara :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232403-Cezar-najsmutniejszy-ze-smutnych-onków-ma-tylko-numer Proszę wszystkich Dinkowych deklarowiczów o to samo :modla: Cezar bardzo nas potrzebuje Joteska z Furciaczkiem wyciągnęły go ze schronu dosłownie w ostatnim momencie Nie chcę nawet myśleć, co by było gdyby ... :shake: Quote
Iljova Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Dinka już szczęśliwa w domu bardzo się cieszę i niech to jest naprawdę NA ZAWSZE :-) Quote
joteska Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='DONnka']No to skoro o Dinkę możemy już być spokojni, to przekazuję moją stałą deklarację z Dinki dla nowego podopiecznego joteski - smutnego ONka Cezara :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232403-Cezar-najsmutniejszy-ze-smutnych-onków-ma-tylko-numer Proszę wszystkich Dinkowych deklarowiczów o to samo :modla: Cezar bardzo nas potrzebuje Joteska z Furciaczkiem wyciągnęły go ze schronu dosłownie w ostatnim momencie Nie chcę nawet myśleć, co by było gdyby ... :shake: DONnka bardzo Ci dziękuję w imieniu Cezara:iloveyou: na szczęście zdążyliśmy o te 2-3 dni jak twierdza wetki Quote
bela51 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Wpłaciłam własnie dla Diny swoją wrzesniowa deklaracje. Nie wiem czy bedzie mnie stac na przeniesienie stałej od pazdziernika, bo wczesniej zaagnazowałam sie w pomoc na innym watku...:-( Ale na pewno bede pamietac o Cezarze i pomagac w miare mozliwosci. Quote
Marycha35 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ludkowie gdybyście mieli momento zapraszam na ten wątek, pustki aż boli, a historia zwierzęcej rodzinki niesamowita: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232461-Psia-rodzina-uratowana-z-przydrożnego-rowu-bez-domu-pomocy!-Łódź-Głowno-Łowicz Quote
MiK-Jozefow Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ode mnie poszło 20zł- deklaracje za wrzesień na Dine i za wrzesień na Cezara, którego będę teraz wspierała zamiast Dinulca :) Quote
auraa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Cioteczki ja muszę trochę wesprzeć p. Krystynę i Lupusa. Pamiętajcie o nim, gdyby ktoś szukał onka w jego typie. Quote
joteska Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='bela51']Wpłaciłam własnie dla Diny swoją wrzesniowa deklaracje. Nie wiem czy bedzie mnie stac na przeniesienie stałej od pazdziernika, bo wczesniej zaagnazowałam sie w pomoc na innym watku...:-( Ale na pewno bede pamietac o Cezarze i pomagac w miare mozliwosci.[/QUOTE] Belu pieknie dziekujemy !! wpłata na Dineczkę dziś doszła :) Quote
joteska Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='MiK-Jozefow']Ode mnie poszło 20zł- deklaracje za wrzesień na Dine i za wrzesień na Cezara, którego będę teraz wspierała zamiast Dinulca :)[/QUOTE] Mik-Jozefow super! dziękuję Ci bardzo bardzo!:multi::Rose: Quote
joteska Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Dineczka ok, apetyt ma ale coś ryzu jeść nie chce, z miski wybiera same mięsko, cwaniarka. Jest grzeczna,m jedyny problem to to , że szaleje okropnie po domu z radości jak ma wyjść na spacer, skacze, biega, nei da sie jej zapiąć obroży i smyczy, zrobi siad i znów to samo. Chwilę z Panem porozmawiałam, jak to można by zachęcić ją na siad ze smakami i zapiać dopiero wtedy jak sie uspokoi. Odczekać cierpliwie. Pan będzie w razie potrzeby dzwonił do Dorotki, bo na miejscu zna dobrego tresera to Państwu doradzi. No cóż żywe to nasz złotko jest :), cieszy sie bardzo i jej się nie dziwę ;) Na dworze uwielbia ruch, mogłaby cały czas biegać. Bede tez prosić niedługo Dorotkę o wizytę po by jeszcze wszystko swoim doświadczonym okiem pooglądała i Państwu doradziła . Przesyłka z preparatami jest w drodze na mój adres, obróżka od taks już jest ( pięęękna :)) jak zbiorę wszystko to Dince wyślę Quote
Marycha35 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 To jest smoczyca nooo!!!! Ma charakterek;) Quote
Nutusia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ma się psisko z czego cieszyć, to się cieszy :) A my z nią ;) Quote
joteska Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 dokładnei Nutusia :) jeszcze trochę Dinki z osławionego dywanu ;) z pozdrowieniami :) Quote
joteska Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 i Dinki z ogródka, jak zwykle z noskiem przy ziemi ;) Quote
Marycha35 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Są zwykłe, baa, nawet ordynarne:eviltong: dywany z frędzlami, a ten jest czarodziejski z DINKĄ:):):) Quote
Iljova Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Cudowny widok w sercu lżej i radość :-) Używaj życia Dinko w swoim już domku :-):loveu: Quote
motyleqq Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Dinka Dinka... pies, którego po jednym spotkaniu pamięta się całe życie :) jak wchodziłam do niej do boksu na SGGW to czułam się, jakbym spotykała się po całym dniu z własną suką- takie same emocje, radość, szaleństwo :) patrzeć na nią na dywanie to duża przyjemność!! Quote
joteska Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='MiK-Jozefow']Ode mnie poszło 20zł- deklaracje za wrzesień na Dine i za wrzesień na Cezara, którego będę teraz wspierała zamiast Dinulca :)[/QUOTE] MiK-Jozefow dotarła Twoja wpłata na Dineczke- pięknie dziękujemy!!!:loveu::buzi: Tayga i Unixena przeznaczyły dochód z ostatniego bazarku na pokrycie długu Dinki:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a pozostałość będzie przekazana na Cezara:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Bardzo Wam dziewczyny dziękuje!!! :loveu::buzi: Quote
Cantadorra Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Dinka ewidentnie króluje na dywanach. Wygląda pięknie i dostojnie. Kochana sunia :) Quote
joteska Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='motyleqq']Dinka Dinka... pies, którego po jednym spotkaniu pamięta się całe życie :) jak wchodziłam do niej do boksu na SGGW to czułam się, jakbym spotykała się po całym dniu z własną suką- takie same emocje, radość, szaleństwo :) patrzeć na nią na dywanie to duża przyjemność!![/QUOTE] to święta prawda, Dinka jest taka oddana i radoona, tak bardzo cieszy sie na kontakt z człowiekiem. Najbardziej miłe uczucie to to, ze ma ich teraz tylko dla siebie :) ze będzie oczkiem w głowie jak własne dziecko. Pan to chyba chyzia na jej punkcie ma:evil_lol: Quote
Recommended Posts