Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='auraa']Wołałam, wołałam i ktoś mnie wysłuchał:lol:[/QUOTE]
ano, innej opcji nie było;) auraa, przyszła Twoja wpłata 20zł- bardzo Ci dziękujemy:loveu:

Dziś Dinka zjada już z apetytem cała michę mięsa i zmieszaną z karmą, jak zostaje sama nie rozrabia- była dziś sama 2 godziny, nie zrobiła żadnej szkody- grzeczne suczydełko nasze:multi:, Pan jest z niej dumny.
Sądzę, ze TZ może pakować powoli manatki i opuszczać Śląsk a mi laba sie skończyła;)

Posted

[quote name='joteska']ano, innej opcji nie było;) auraa, przyszła Twoja wpłata 20zł- bardzo Ci dziękujemy:loveu:

Dziś Dinka zjada już z apetytem cała michę mięsa i zmieszaną z karmą, jak zostaje sama nie rozrabia- była dziś sama 2 godziny, nie zrobiła żadnej szkody- grzeczne suczydełko nasze:multi:, Pan jest z niej dumny.
Sądzę, ze TZ może pakować powoli manatki i opuszczać Śląsk a mi laba sie skończyła;)

No to skoro o Dinkę możemy już być spokojni, to przekazuję moją stałą deklarację z Dinki dla nowego podopiecznego joteski - smutnego ONka Cezara :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232403-Cezar-najsmutniejszy-ze-smutnych-onków-ma-tylko-numer

Proszę wszystkich Dinkowych deklarowiczów o to samo :modla:
Cezar bardzo nas potrzebuje
Joteska z Furciaczkiem wyciągnęły go ze schronu dosłownie w ostatnim momencie
Nie chcę nawet myśleć, co by było gdyby ... :shake:

Posted

[quote name='DONnka']No to skoro o Dinkę możemy już być spokojni, to przekazuję moją stałą deklarację z Dinki dla nowego podopiecznego joteski - smutnego ONka Cezara :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232403-Cezar-najsmutniejszy-ze-smutnych-onków-ma-tylko-numer

Proszę wszystkich Dinkowych deklarowiczów o to samo :modla:
Cezar bardzo nas potrzebuje
Joteska z Furciaczkiem wyciągnęły go ze schronu dosłownie w ostatnim momencie
Nie chcę nawet myśleć, co by było gdyby ... :shake:

DONnka bardzo Ci dziękuję w imieniu Cezara:iloveyou: na szczęście zdążyliśmy o te 2-3 dni jak twierdza wetki

Posted

Wpłaciłam własnie dla Diny swoją wrzesniowa deklaracje.
Nie wiem czy bedzie mnie stac na przeniesienie stałej od pazdziernika, bo wczesniej zaagnazowałam sie w pomoc na innym watku...:-(
Ale na pewno bede pamietac o Cezarze i pomagac w miare mozliwosci.

Posted

[quote name='bela51']Wpłaciłam własnie dla Diny swoją wrzesniowa deklaracje.
Nie wiem czy bedzie mnie stac na przeniesienie stałej od pazdziernika, bo wczesniej zaagnazowałam sie w pomoc na innym watku...:-(
Ale na pewno bede pamietac o Cezarze i pomagac w miare mozliwosci.[/QUOTE]
Belu pieknie dziekujemy !! wpłata na Dineczkę dziś doszła :)

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Ode mnie poszło 20zł- deklaracje za wrzesień na Dine i za wrzesień na Cezara, którego będę teraz wspierała zamiast Dinulca :)[/QUOTE]
Mik-Jozefow super! dziękuję Ci bardzo bardzo!:multi::Rose:

Posted

Dineczka ok, apetyt ma ale coś ryzu jeść nie chce, z miski wybiera same mięsko, cwaniarka. Jest grzeczna,m jedyny problem to to , że szaleje okropnie po domu z radości jak ma wyjść na spacer, skacze, biega, nei da sie jej zapiąć obroży i smyczy, zrobi siad i znów to samo. Chwilę z Panem porozmawiałam, jak to można by zachęcić ją na siad ze smakami i zapiać dopiero wtedy jak sie uspokoi. Odczekać cierpliwie. Pan będzie w razie potrzeby dzwonił do Dorotki, bo na miejscu zna dobrego tresera to Państwu doradzi. No cóż żywe to nasz złotko jest :), cieszy sie bardzo i jej się nie dziwę ;) Na dworze uwielbia ruch, mogłaby cały czas biegać.
Bede tez prosić niedługo Dorotkę o wizytę po by jeszcze wszystko swoim doświadczonym okiem pooglądała i Państwu doradziła .
Przesyłka z preparatami jest w drodze na mój adres, obróżka od taks już jest ( pięęękna :)) jak zbiorę wszystko to Dince wyślę

Posted

Dinka Dinka... pies, którego po jednym spotkaniu pamięta się całe życie :) jak wchodziłam do niej do boksu na SGGW to czułam się, jakbym spotykała się po całym dniu z własną suką- takie same emocje, radość, szaleństwo :) patrzeć na nią na dywanie to duża przyjemność!!

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Ode mnie poszło 20zł- deklaracje za wrzesień na Dine i za wrzesień na Cezara, którego będę teraz wspierała zamiast Dinulca :)[/QUOTE]
MiK-Jozefow dotarła Twoja wpłata na Dineczke- pięknie dziękujemy!!!:loveu::buzi:

Tayga i Unixena przeznaczyły dochód z ostatniego bazarku na pokrycie długu Dinki:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a pozostałość będzie przekazana na Cezara:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Bardzo Wam dziewczyny dziękuje!!! :loveu::buzi:

Posted

[quote name='motyleqq']Dinka Dinka... pies, którego po jednym spotkaniu pamięta się całe życie :) jak wchodziłam do niej do boksu na SGGW to czułam się, jakbym spotykała się po całym dniu z własną suką- takie same emocje, radość, szaleństwo :) patrzeć na nią na dywanie to duża przyjemność!![/QUOTE]
to święta prawda, Dinka jest taka oddana i radoona, tak bardzo cieszy sie na kontakt z człowiekiem. Najbardziej miłe uczucie to to, ze ma ich teraz tylko dla siebie :) ze będzie oczkiem w głowie jak własne dziecko. Pan to chyba chyzia na jej punkcie ma:evil_lol: