Ellig Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Powodzenia Dineczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='joteska']Ewa, dziękuję, nie śmiałam pisać ale my byśmy prosili o zgodę na pokrycie kosztów dowozu Dineczki- w jedną stronę, Robert weźmie fakturkę za paliwo. On będzie ok 150km od Dinki domu 3 dni u rodziny tak zanim całkiem do wawy wróci tak byśmy mieli pewność, ze wraca sam ;)[/QUOTE] Jolu, uważam, że powinnaś odebrać sobie całość za benzynę. Dużo dodatkowych zakupów robiłaś dla Dinki od siebie, a poza tym za moment znowu wyciągniesz jakąś bidę, dla której Twoje pieniądze będą bardzo potrzebne. Ja wiem, że Ty się kręujesz, że masz skrupuły, ale przecież to normalne, że wspólnie zbieramy fundusze na psiaki i koszt benzyny to jeden z wydatków. Nie policzysz przecież czasu swojego TZ-a, który Dinkę zawiózł, a teraz jeszcze czeka w okolicy, żeby w razie czego móc zareagować... [quote name='unixena']Alez oczywiscie ,ze sie zgadzamy .W koncu to sa ogromne wydatki ,wiec jak najbardziej jestesmy na tak .;)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy!!!!!! Quote
Nutusia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Cu-dow-nie!!!! Zawsze powtarzam, że na TAKIE DOMY warto czekać. I choć się martwimy, że jeden czy drugi dom się wycofał - to wycofał się właśnie po to, żeby ten docelowy był... IDEALNY! :) Quote
Marycha35 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) Dokładnie tak:):):) Ciekawe jak sunieczka dziś;) Edit: Ludkowie kochani przeklejam z Dogo: [quote name='Kasiakk']UWAGA!!!!!!!!!!!!!! Każdego, kto ma konto na facebooku prosimy o pomoc w rozesłaniu naszej strony. Polubcie ją i udostępniajcie, aby jak najwięcej ludzi miało możliwość oglądać zdjęcia.. A może któryś z nich zakocha się i zaadoptuje psiaka.! http://www.facebook.com/schroniskoazylddz Edited September 17, 2012 by Marycha35 Quote
joteska Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Dinka już ochłonęła, spaceruje juz po całym mieszkaniu- bo wcześniej w niektóre miejsca trochę bała sie wejść. Bawi sie z Panem, dziś miała 2 długie spacery- Pan zrobił jej 15m linę tak by mogła troszkę bardziej czuć sie na luzie i nieco pobiegać. Daje łapkę, robi siad ale najwięcej to chce się bawić, zaczęła kapcie i klapki nosić bawić sie nimi- ma też zabawki ale to widać lepsze ;). Trochę skacze- tak jak to widziałyśmy na sggw z radości ale ładnie reaguje na nie, siad. Ci ludzie mają doświadczenie- łagodnie ale konsekwentnie potrafią postępować z psem. Dinka miała spotkanie z sunia donką przyjaciół - wszystko było ok. Pan mówi, ze bardzo sie słucha a bawić sie chce cały czas, przymila sie , skubie po rękach- chce być blisko. Myślę, że pierwsze lody stresu Dinki są przełamane. Sygnalizuje potrzeby by wyjść na dwór. Dziś ma super jadełko gotowane z rożnymi mięskami na wywarze z korupsów i warzywami- specjalnie dla niej. W przyszłym tygodniu jak już całkiem ochłonie będzie kąpana. Quote
joteska Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Dinka po porannym spacerze :) Quote
unixena Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Przyszlam oko nacieszyc Dinkowa adopcja .I banan mi nie schodzi z twarzy . Quote
Marycha35 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Taki dywan to jest PRAWDZIWY DYWAN;) Quote
DONnka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 No, to ja rozumiem :):):) Na takie domowe zdjęcie Dinki czekałam - pełny relaks na miękkim dywanie :sweetCyb: Jotesko, Dinka jest już u siebie :multi: :multi: :multi: Quote
furciaczek Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='joteska']Dinka już ochłonęła, spaceruje juz po całym mieszkaniu- bo wcześniej w niektóre miejsca trochę bała sie wejść. Bawi sie z Panem, dziś miała 2 długie spacery- Pan zrobił jej 15m linę tak by mogła troszkę bardziej czuć sie na luzie i nieco pobiegać. Daje łapkę, robi siad ale najwięcej to chce się bawić, zaczęła kapcie i klapki nosić bawić sie nimi- ma też zabawki ale to widać lepsze ;). Trochę skacze- tak jak to widziałyśmy na sggw z radości ale ładnie reaguje na nie, siad. Ci ludzie mają doświadczenie- łagodnie ale konsekwentnie potrafią postępować z psem. Dinka miała spotkanie z sunia donką przyjaciół - wszystko było ok. Pan mówi, ze bardzo sie słucha a bawić sie chce cały czas, przymila sie , skubie po rękach- chce być blisko. Myślę, że pierwsze lody stresu Dinki są przełamane. Sygnalizuje potrzeby by wyjść na dwór. Dziś ma super jadełko gotowane z rożnymi mięskami na wywarze z korupsów i warzywami- specjalnie dla niej. W przyszłym tygodniu jak już całkiem ochłonie będzie kąpana.[/QUOTE] Miod na moje styrane serducho:loveu::loveu: Dziekuje Jotesko za wiesci :) Tak patrze na te zdiecia i dochodze do wniosku ze musze zainwestowac w jakis dywan:evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 O jezusie - prawdziwy, Dinkowy RAJ!!! :) Quote
joteska Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='Ewa Marta']Jolu, uważam, że powinnaś odebrać sobie całość za benzynę. Dużo dodatkowych zakupów robiłaś dla Dinki od siebie, a poza tym za moment znowu wyciągniesz jakąś bidę, dla której Twoje pieniądze będą bardzo potrzebne. Ja wiem, że Ty się kręujesz, że masz skrupuły, ale przecież to normalne, że wspólnie zbieramy fundusze na psiaki i koszt benzyny to jeden z wydatków. Nie policzysz przecież czasu swojego TZ-a, który Dinkę zawiózł, a teraz jeszcze czeka w okolicy, żeby w razie czego móc zareagować... Ewunia, to prawda, krepuję się i uważam, że przymusowa wizyta u mamusi mojemu TZtowi dobrze zrobi ;) obje sie do syta naleśnikami i ciastami- u nas poza psim żarciem na wiele liczyć nie może:evil_lol: wysłucha, sprzęty ponaprawia, a teściowa będzie szczęśliwa na jakiś czas:razz: Wystarczy zwrot transportu w jedną stronę ( nadal wierzę, że transportu Dinki w druga nie będzie :lol!:) a jeśli zostałaby nadwyżka zwracam sie z prośbą o przeznaczenie jej na ratowanie Cezara z mojego nowego podpisu, psina zapada sie szybko, chudnie- jest prawdopodobnie chory bo nie sadzę by to tylko stres był skoro jest w schronie w Pile od lutego... zajrzycie choć proszę:modla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232403-Cezar-najsmutniejszy-ze-smutnych-onków-ma-tylko-numer zamówiłam Dince dermafit dog, szampon Bayera do skóry wrażliwej w kąciku pupila ( skan wgram jak dojdzie), no i czekam na obróżkę od taks- tak by razem wysłać wszystko jako uzupełnienie wyprawki Dinkowej Quote
joteska Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='furciaczek']Miod na moje styrane serducho:loveu::loveu: Dziekuje Jotesko za wiesci :) Tak patrze na te zdiecia i dochodze do wniosku ze musze zainwestowac w jakis dywan:evil_lol:[/QUOTE] podejrzewam, że długo by sobie nie poleżał:evil_lol: Quote
Ellig Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/479920_435382646498622_2042444373_n.jpg Cudnie!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
MiK-Jozefow Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Tak długoooo mnie nie było, wchodzę i takie wiadomości, cieszę się ogromnie. :multi::multi::multi: Dina to cudowna sunia i zasługuje na jeszcze cudowniejszy dom :loveu: :loveu: Nie płaciłam swojej deklaracji za wrzesień, Jotesko pozwól, że przeleje na Twoje konto i będzie na transport Dinki za paliwo ? :) Quote
Ewa Marta Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='joteska']Ewunia, to prawda, krepuję się i uważam, że przymusowa wizyta u mamusi mojemu TZtowi dobrze zrobi ;) obje sie do syta naleśnikami i ciastami- u nas poza psim żarciem na wiele liczyć nie może:evil_lol: wysłucha, sprzęty ponaprawia, a teściowa będzie szczęśliwa na jakiś czas:razz: Wystarczy zwrot transportu w jedną stronę ( nadal wierzę, że transportu Dinki w druga nie będzie :lol!:) a jeśli zostałaby nadwyżka zwracam sie z prośbą o przeznaczenie jej na ratowanie Cezara z mojego nowego podpisu, psina zapada sie szybko, chudnie- jest prawdopodobnie chory bo nie sadzę by to tylko stres był skoro jest w schronie w Pile od lutego... zajrzycie choć proszę:modla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232403-Cezar-najsmutniejszy-ze-smutnych-onków-ma-tylko-numer zamówiłam Dince dermafit dog, szampon Bayera do skóry wrażliwej w kąciku pupila ( skan wgram jak dojdzie), no i czekam na obróżkę od taks- tak by razem wysłać wszystko jako uzupełnienie wyprawki Dinkowej Znam to uczucie, bo ja też nie umiem odbierać sobie tego, co wydałam na psa, ale po to, żeby ratować kolejne bidusie, trzeba to umieć robić;-) Rozmawiałam z Mazowszanką na temat jej deklaracji oddania Dince niewykorzystanej połowy pieniędzy z jej bazarku. Obiecała przelać je dla Dinki, ale w sytuacji, kiedy fundusze z bazarku kochanych dziewczyn wystarczą, może zgodziłaby się w swojej dobroci cała kwotę przelać na Cezara? Zaraz pójdę na jego wątek, o ile mi znikający internet na to pozwoli:-( A może któraś z Cioteczek deklarujących stałe wpłaty na Dinkę zgodziłaby się przekazać ją dla Cezara? Ja mogę narazie zadeklarować swoją stałą Dinkową 20 zł dla Cezara od października do końca roku. Dalej zobaczymy, bo narazie cienko u mnie z kasą:-( Quote
RudziaPaula Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Bardzo sie ciesze że Dinusia już u Siebie:) Powodzenia dziewczynko na nowej drodze życia:) Quote
joteska Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 matko jedyna! Ewunia, MIK-Jozefow dziękuję Wam kochane ! :Rose: :loveu: DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA WSZYSTKIM, KTÓRZY WSPIERALI I TROSZCZYLI SIĘ O DINĘ , POMAGALI, RADZILI, WOZILI, KARMILI, GŁASKALI I DBALI O NIĄ:loveu: Quote
joteska Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Panu Darkowi trochę ciężko zrobić Dince zdjęcia, bo ona hasa i jest ruchliwa ;) podobno zjadła ryż z mięsem, niedużo ale zaczęła jeść to najważniejsze Quote
Cantadorra Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ona jest słodka we wcieleniu pędziwiatra :) Quote
auraa Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Przelałam deklarację za wrzesień i oczywiście przeznaczcie ją zgodnie z potrzebami..... Quote
joteska Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='auraa']Przelałam deklarację za wrzesień i oczywiście przeznaczcie ją zgodnie z potrzebami.....[/QUOTE] Dziękuję auraa:loveu: możesz mieć satysfakcję, to dzięki Twojemu wołaniu, Twojemu wątkowi suna ma ostatecznie dom i wierzę, ze będzie szczęśliwa i kochana :) Quote
Nutusia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ech... właściwy pies na właściwym miejscu :) Quote
Marycha35 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='cantadorra']ona jest słodka we wcieleniu pędziwiatra :)[/quote] popieram:):):):) Quote
Recommended Posts