Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

[quote name='DONnka']Jotesko, to naprawdę niesamowite :):):)
Tyle czasu nic się nie działo, a tu nagle do domków idą obydwa "Twoje" psiaki - najpierw Igor a teraz Dinka :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Szerokiej drogi życzę Twojemu mężowi i Dinulcowi :)
I niech będzie szczęśliwa :loveu:

tak dokładnie DONnko, dwa szczęścia naraz ! :) ale będę już spokojniejsza jak Dinka pobędzie w domku, jak się adopcja ułoży choć dziwiłabym się jak możnaby nie zakochać sie na zabój w tej przemiłej uśmiechniętej sunieczce

Dina jest wychuchana i zadbana, to nie ten sam pies, który przyjechał do hoteliku. Zadowolona, pogodna, czyściutka, wyczesana, wykarmiona- GOSIA to dzięki Tobie:loveu: to ogrom pracy! Dziękuję to mało!

Edited by joteska
Posted (edited)

I ja sie ogromnie ciesze ,ale ze swietowaniem poczekam na zielony sygnal .Dinulec to przepiekna sunia i na pewno zauroczy kazdego .Niech niebiosa sprawia ,zeby to byl ten wlasciwy DOM .Od samego rana nie moge o niczym innym myslec, tylko o szczesciu Igora i zbizajacym sie Diny .Kciuki zacisniete...

Edited by unixena
Posted

Bardzo mocno trzymam kciuki za Dinkę;-) Jej nie sposób nie pokochać:-) Ledwie się zalogowałam, bo mam duży problem z zasięgiem na Mazurach, ale musiałam zobaczyć, co z Dinulcem. Tak bardzo się cieszę!!!!!!

Posted

Trzymam kciuki i mam nadzieję, że dziewczyny robiące bazarek na Dinkę i Igorka zgodzą się po jego zakończeniu przelać część Dinki dla niej, bo to, co w tej chwili zostało nie wystarczy na pokrycie kosztów benzyny.
Rozmawiałam z Joteską i okazuje się, że sama benzyna to będzie koszt ponad 600 zł. Uważam, że każda cena jest warta dowiezienia Dinki do domu, ale niestety samochód TZ-a Joli nie chce jeździć na wodę:-(

Posted

Już są na miejscu :) Dinka bardzo się podoba :), na razie obwąchuje mieszkanie, dostała kostkę ale nie tknęła, chyba jeszcze za wcześnie, to stres i podróż, nowe wszystko, Państwo wiedzą co i jak mieli znalezioną niemal dzika onkę i ja oswoili. Pójdzie na spacerek to ochłonie, zadzwonię do nich wieczorem

Posted

[quote name='joteska']Już są na miejscu :) Dinka bardzo się podoba :), na razie obwąchuje mieszkanie, dostała kostkę ale nie tknęła, chyba jeszcze za wcześnie, to stres i podróż, nowe wszystko, Państwo wiedzą co i jak mieli znalezioną niemal dzika onkę i ja oswoili. Pójdzie na spacerek to chłonie, zadzwonię do nich wieczorem[/QUOTE]
Juppii!!!!!:multi:

Posted

[quote name='Ewa Marta']Trzymam kciuki i mam nadzieję, że dziewczyny robiące bazarek na Dinkę i Igorka zgodzą się po jego zakończeniu przelać część Dinki dla niej, bo to, co w tej chwili zostało nie wystarczy na pokrycie kosztów benzyny.
Rozmawiałam z Joteską i okazuje się, że sama benzyna to będzie koszt ponad 600 zł. Uważam, że każda cena jest warta dowiezienia Dinki do domu, ale niestety samochód TZ-a Joli nie chce jeździć na wodę:-([/QUOTE]
Ewa, dziękuję, nie śmiałam pisać ale my byśmy prosili o zgodę na pokrycie kosztów dowozu Dineczki- w jedną stronę, Robert weźmie fakturkę za paliwo. On będzie ok 150km od Dinki domu 3 dni u rodziny tak zanim całkiem do wawy wróci tak byśmy mieli pewność, ze wraca sam ;)

Posted

[quote name='joteska']Już są na miejscu :) Dinka bardzo się podoba :), na razie obwąchuje mieszkanie, dostała kostkę ale nie tknęła, chyba jeszcze za wcześnie, to stres i podróż, nowe wszystko, Państwo wiedzą co i jak mieli znalezioną niemal dzika onkę i ja oswoili. Pójdzie na spacerek to ochłonie, zadzwonię do nich wieczorem[/QUOTE]

Ło matulu, wpadam na chwilę i czuję jakby 100 kg ze mnie właśnie spłynęło :mdleje:
Będzie dobrze, tym razem musi :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Rozmawiałam z Państwem, Dineczka po spacerku sobie śpi, dużo węszyła, podchodzi i sie przymila, ogonkiem macha, wygłaskana, teraz musi mieć trochę spokoju bo widać, że zmęczona jest . To bardzo delikatna sunia, myslę, ze dopiero jutro jak ochłonie z pierwszych nowości zacznie jeść, uff

Posted

Dinka na fotce wygląda na troszkę spiętą, ale to normalne w takiej sytuacji :)
Oby szybko się zaaklimatyzowała i poczuła u siebie !!!
Państwo maja wprawę w oswajaniu, więc na pewno jej to ułatwią :razz:

Posted

[quote name='Ewa Marta']Trzymam kciuki i mam nadzieję, że dziewczyny robiące bazarek na Dinkę i Igorka zgodzą się po jego zakończeniu przelać część Dinki dla niej, bo to, co w tej chwili zostało nie wystarczy na pokrycie kosztów benzyny.
Rozmawiałam z Joteską i okazuje się, że sama benzyna to będzie koszt ponad 600 zł. Uważam, że każda cena jest warta dowiezienia Dinki do domu, ale niestety samochód TZ-a Joli nie chce jeździć na wodę:-([/QUOTE]
Alez oczywiscie ,ze sie zgadzamy .W koncu to sa ogromne wydatki ,wiec jak najbardziej jestesmy na tak .;)

Posted

[quote name='jola_li']Wielka radość :)!
Oby już tylko same dobre wiadomości o Dince nadchodziły :).[/QUOTE]

Nie ma innej opcji jak tylko dobre wieści wierzę w to :-)

Posted

Kochana sunia,teraz tylko trochę czasu,musi poczuć,że jest w końcu u siebie i pełnia szczęścia.Jesteście WIELKIE I NIEZŁOMNE :loveu:Tyle czasu sunia się wyczekała na ten wymarzony,cudowny DOM :multi:Dineczko żyj szczęśliwa :loveu: