Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DONnka napisał(a):
To ja w pocie czoła rozsyłam i udostępniam Dinkę na fb a Ona się do domku szykuje :mad::evil_lol:
Wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi:
Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki mocno zaciskam za Dinulca, żeby bez przeszkód dotarła i była szczęsliwa :thumbs:
Jotesko, czy Dinka jedzie może na Śląsk :crazyeye:

hehe:wink: bo wszystko dosłownie w krótkim czasie się wykluło :)
wygląda na to że nawet na Dolny Śląsk z hakiem:evil_lol: tam przynajmniej ludziska po lewej stronie mają serducha i jeszcze po psy dzwonią :)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wiedziałam już wczoraj - od Ewy Marty - niewyobrażalnie się cieszę! A ostatnie "doświadczenia" nasze wskazują, że odległość... nie ma znaczenia, jeśli jest serce i miłość od pierwszego wejrzenia ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
A gdzie dokładnie? Jakaś delegacja mi się szykuje w przyszły poniedziałek w tamte rejony, może bym mogła pomóc jakoś

Nutusiu dziękuję :) :loveu: nie wiem jednak jak zrobimy czy czasem mój TZ po Dinkę do Gosi nie pojedzie i już od razu będzie na pd- zachód jechał- mówi, że dla Dinki byłoby wygodniej- będzie jechała prosto do celu i mniej mecząco dla niej- mam nadzieję, aż boję się cieszyć po wydarzeniach z Igorkiem. Prawdopodobnie byłoby to w najbliższą niedzielę. No chyba, ze chciałabyś z moim TZ jechać to on na pewno chętnie ;) i ja tez zapraszam :)

Posted

Przepraszam za zaśmiecanie wątku ale zaginął piesek z mojej hodowli. Bardzo proszę o pomoc w szukaniu Bono -to pręgowany roczny bokser.
link do wydarzenia na facebooku:
http://www.facebook.com/events/416453981746380/
i do tematu na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232169-Zagina%C5%82-pr%C4%99gowany-bokser-BONO-Tarnowskie-G%C3%B3ry
proszę o udostępnianie i rozsyłanie wydarzenia.
Bardzo się o niego martwimy... :(

Posted

Znam tylko dwie osoby z Fb mieszkajace w Tarnowskich Gorach ,juz je zaprosilam na wydarzenie ..Telimeno ,a moze warto wkleic link do wydarzenia FB na strone miasta Tarnowskie Gory ? Jednak tam zaglada wiecej mieszkancow i moze ktos cos kojarzy .

Posted

Dinka jutro wyjeżdża do swojego Domu. Państwo czekają :) Robert wyrusza o świcie do fur a potem razem na południe. Dineczka ma spakowaną wyprawkę, piłeczkę, przysmaki, trochę karmy ( choć czeka gotowane ;)) , adresatka, nie doszła niestety jeszcze z bazarku taks zamówiona obróżka na ekoskórce ale ją doślę. Gosia da opakowanie vetoskinu od siebie - dziękujemy !!!!!
doślę Państwu dermafit dog , po którym poprawiła jej się sierść by wiedzieli jaki to preparat
Dineczka:loveu: to już jutro! długa daleka droga ale mam wielką nadzieję, że do Twojego szczęścia, do ludzi i miejsca tylko dla Ciebie:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted (edited)

[quote name='joteska']Dinka jutro wyjeżdża do swojego Domu. Państwo czekają :) Robert wyrusza o świcie do fur a potem razem na południe. Dineczka ma spakowaną wyprawkę, piłeczkę, przysmaki, trochę karmy ( choć czeka gotowane ;)) , adresatka, nie doszła niestety jeszcze z bazarku taks zamówiona obróżka na ekoskórce ale ją doślę. Gosia da opakowanie vetoskinu od siebie - dziękujemy !!!!!
doślę Państwu dermafit dog , po którym poprawiła jej się sierść by wiedzieli jaki to preparat
Dineczka:loveu: to już jutro! długa daleka droga ale mam wielką nadzieję, że do Twojego szczęścia, do ludzi i miejsca tylko dla Ciebie:thumbs::thumbs::thumbs:

Jotesko, to naprawdę niesamowite :):):)
Tyle czasu nic się nie działo, a tu nagle do domków idą obydwa "Twoje" psiaki - najpierw Igor a teraz Dinka :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Szerokiej drogi życzę Twojemu mężowi i Dinulcowi :)
I niech będzie szczęśliwa :loveu:

Edited by DONnka
Posted

Super wieści :multi::loveu: Oby wszystko się udało i psiaki w końcu zaznały już do końca szczęścia.Z gratulacjami się wstrzymam,po aklimatyzacji w nowych domkach ale strasznie się cieszę :loveu:

Posted

[quote name='Iljova']Widziałam ja dzisiaj była ożywiona ma taka kochany slodki pycholek :-) śliczna jest bardzo się cieszę że będzie już miała swój upragniony dom :)[/QUOTE]
a jednak byłaś ? :) ale Ci zazdrosze,ze mogłaś Dineczkę wygłaskać ech..