joteska Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 DONnka napisał(a):To ja w pocie czoła rozsyłam i udostępniam Dinkę na fb a Ona się do domku szykuje :mad::evil_lol: Wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki mocno zaciskam za Dinulca, żeby bez przeszkód dotarła i była szczęsliwa :thumbs: Jotesko, czy Dinka jedzie może na Śląsk :crazyeye: hehe:wink: bo wszystko dosłownie w krótkim czasie się wykluło :) wygląda na to że nawet na Dolny Śląsk z hakiem:evil_lol: tam przynajmniej ludziska po lewej stronie mają serducha i jeszcze po psy dzwonią :) Quote
Iljova Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [FONT=arial] DONnka Już miała nadzieje że będzie miała blisko żeby ja odwiedzić [/FONT]:p Quote
jola_li Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Nareszcie :)! Cieszę się przeogromnie z dobrego losu, jaki się szykuje dla Diny - niech jej się szczęści!!! Quote
Marycha35 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Właśnie przeczytałam i drę się HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) Quote
Ewa Marta Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 To naprawdę wielkie szczęście:-) Oby wszystko się udało i Dinka znalazła swoje docelowe miejsce na ziemi:-) Quote
gusia0106 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 A gdzie dokładnie? Jakaś delegacja mi się szykuje w przyszły poniedziałek w tamte rejony, może bym mogła pomóc jakoś Quote
Nutusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Wiedziałam już wczoraj - od Ewy Marty - niewyobrażalnie się cieszę! A ostatnie "doświadczenia" nasze wskazują, że odległość... nie ma znaczenia, jeśli jest serce i miłość od pierwszego wejrzenia ;) Quote
Ellig Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Bardzo sie ciesze, powodzenia Dinulku! Quote
joteska Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 gusia0106 napisał(a):A gdzie dokładnie? Jakaś delegacja mi się szykuje w przyszły poniedziałek w tamte rejony, może bym mogła pomóc jakoś Nutusiu dziękuję :) :loveu: nie wiem jednak jak zrobimy czy czasem mój TZ po Dinkę do Gosi nie pojedzie i już od razu będzie na pd- zachód jechał- mówi, że dla Dinki byłoby wygodniej- będzie jechała prosto do celu i mniej mecząco dla niej- mam nadzieję, aż boję się cieszyć po wydarzeniach z Igorkiem. Prawdopodobnie byłoby to w najbliższą niedzielę. No chyba, ze chciałabyś z moim TZ jechać to on na pewno chętnie ;) i ja tez zapraszam :) Quote
Ewa Marta Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nie mogę się doczekać niedzieli i szczęśłiwego zakończenia dla Dinulca:-) A ja szukam używanej, niedrogiej budy dla około 25 kg psa... Gdybyście miały jakiś pomysł, skąd ją wziąć, zapraszam na moj nowy wątek... http://www.dogomania.pl/forum/threads/232091-Kolejne-maleństwa-za-chwilę-będą-szukały-domków-(?p=19650533#post19650533 Quote
joteska Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 no tak z Gusi - Nutusię zrobiłam, bardzo przepraszam za pomyłkę w nicku ale odkąd wiem, że Dinka ma na horyzoncie domek jakaś zakręcona jestem Quote
auraa Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ja będe się naprawdę cieszyła jak Dinka już jakiś czas będzie w swoim domu...... Quote
Telimena Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Przepraszam za zaśmiecanie wątku ale zaginął piesek z mojej hodowli. Bardzo proszę o pomoc w szukaniu Bono -to pręgowany roczny bokser. link do wydarzenia na facebooku: http://www.facebook.com/events/416453981746380/ i do tematu na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232169-Zagina%C5%82-pr%C4%99gowany-bokser-BONO-Tarnowskie-G%C3%B3ry proszę o udostępnianie i rozsyłanie wydarzenia. Bardzo się o niego martwimy... :( Quote
unixena Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Znam tylko dwie osoby z Fb mieszkajace w Tarnowskich Gorach ,juz je zaprosilam na wydarzenie ..Telimeno ,a moze warto wkleic link do wydarzenia FB na strone miasta Tarnowskie Gory ? Jednak tam zaglada wiecej mieszkancow i moze ktos cos kojarzy . Quote
Telimena Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 w Tarnowskich Górach jest dużo plakatów ale boimy się, że pies jest już poza miastem... dlatego szukamy wszędzie Edit: odetkana Quote
joteska Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Dinka jutro wyjeżdża do swojego Domu. Państwo czekają :) Robert wyrusza o świcie do fur a potem razem na południe. Dineczka ma spakowaną wyprawkę, piłeczkę, przysmaki, trochę karmy ( choć czeka gotowane ;)) , adresatka, nie doszła niestety jeszcze z bazarku taks zamówiona obróżka na ekoskórce ale ją doślę. Gosia da opakowanie vetoskinu od siebie - dziękujemy !!!!! doślę Państwu dermafit dog , po którym poprawiła jej się sierść by wiedzieli jaki to preparat Dineczka:loveu: to już jutro! długa daleka droga ale mam wielką nadzieję, że do Twojego szczęścia, do ludzi i miejsca tylko dla Ciebie:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Iljova Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Widziałam ja dzisiaj była ożywiona ma taka kochany slodki pycholek :-) śliczna jest bardzo się cieszę że będzie już miała swój upragniony dom :) Quote
DONnka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 (edited) [quote name='joteska']Dinka jutro wyjeżdża do swojego Domu. Państwo czekają :) Robert wyrusza o świcie do fur a potem razem na południe. Dineczka ma spakowaną wyprawkę, piłeczkę, przysmaki, trochę karmy ( choć czeka gotowane ;)) , adresatka, nie doszła niestety jeszcze z bazarku taks zamówiona obróżka na ekoskórce ale ją doślę. Gosia da opakowanie vetoskinu od siebie - dziękujemy !!!!! doślę Państwu dermafit dog , po którym poprawiła jej się sierść by wiedzieli jaki to preparat Dineczka:loveu: to już jutro! długa daleka droga ale mam wielką nadzieję, że do Twojego szczęścia, do ludzi i miejsca tylko dla Ciebie:thumbs::thumbs::thumbs: Jotesko, to naprawdę niesamowite :):):) Tyle czasu nic się nie działo, a tu nagle do domków idą obydwa "Twoje" psiaki - najpierw Igor a teraz Dinka :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Szerokiej drogi życzę Twojemu mężowi i Dinulcowi :) I niech będzie szczęśliwa :loveu: Edited September 15, 2012 by DONnka Quote
wolf122 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Super wieści :multi::loveu: Oby wszystko się udało i psiaki w końcu zaznały już do końca szczęścia.Z gratulacjami się wstrzymam,po aklimatyzacji w nowych domkach ale strasznie się cieszę :loveu: Quote
Cantadorra Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Z niecierpliwością czekamy na wieści odnośnie Dinki w podróży. Kochana podróżniczka :) Quote
joteska Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 dziś rano Gosiula wybiegała Dinkę prawie 1,5 godziny przed długa podróżą Quote
joteska Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Dinulec kochany pysiolek już jest w drodze :) Quote
joteska Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Iljova']Widziałam ja dzisiaj była ożywiona ma taka kochany slodki pycholek :-) śliczna jest bardzo się cieszę że będzie już miała swój upragniony dom :)[/QUOTE] a jednak byłaś ? :) ale Ci zazdrosze,ze mogłaś Dineczkę wygłaskać ech.. Quote
Recommended Posts