joteska Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 furciaczek napisał(a):Nie dojechalam na wizyte, nie wyrobilam sie :( Bylam wczesniej z inna sucza u weta bo w niedziele zaczela mi dziewczyna "szwankowac", a ze chora i starsza wiec trzeba bylo szybko sprawdzic co tam sie dzieje. Wieczorem dam znac kiedy nowy termin, postaram sie wcisnac na ten tydzien jeszcze. Wieczorem nowa porcyjka fot. furciaczku to czekamy, wiadomo jak masz tyle psiaków to zawsze coś wyskoczyć może. U nas niby 4 zdrowe a jak 2 zachorują albo poważniej jeden to już nie ma w co rąk wsadzić.. przyszła wpłata dla Dineczki od Ewy Marty 20zł- pięknie dziękujemy Martuś:loveu: aha mam wielka prośbę do aury by zadzwoniła do sarny czy podtrzymuje deklaracje i dowiedziała sie jak Dinka reaguje na konie bo będę jeden domek potencjalny sprawdzać dla ludzi co będą chcieli adoptować psiaka, musze sprawdzić warunki bo mają i dom z ogrodem i dużą stajnię z terenami Quote
auraa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 W dalszym ciągu nie mogę się dodzwonić ani znaleźć maila. Spróbuje przez kolegę. Quote
joteska Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Mazowszanka napisał(a):O kurcze, coś się kluje :) oj tak kluje się ;) bardzo prosimy o mocne zaciskanie kciuków i wysyłanie dobrych fluidów przez co najmniej tydzień- dwa, im więcej dobrych myśli i energii tym lepiej :) czekam na info kto zrobi p/a bo daleko, tak ciocia unixena puściła ogłoszenia na południu - siła wyższa ale warto sprawdzić jak ludzie są zdecydowani:jumpie: Quote
Nutusia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Zaciskamy! Co tam, że daleko! Nasza Dumcia też jedzie z Mazowsza pod Kraków. Byle domek był fajny i odpowiedzialny. Quote
Mazowszanka13 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Poszedł przelew za wrzesień. Może to już ostatni ? :) Quote
joteska Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Mazowszanka napisał(a):Poszedł przelew za wrzesień. Może to już ostatni ? :) dziękujemy :) oby, oby, nie chcę zapeszać ;) domek daleko, musi być sprawdzony przez doświadczoną osobę mamy dzięki furciaczkowi tak psiarę do wizyty p/a, odbędzie się na dniach :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 W jednym z pierwszych postów jest mowa, że Dina próbuje eliminować inne zwierzęta ze stada. Nie tylko suczkę, ale też konie. Nie jest powiedziane, że i w nowym domu też tak będzie, ale trzeba to jakoś sprawdzić. Nie mam pomysłu jak. Inna sprawa, że dzisiejsza Dina nie jest tą samą Diną co kiedyś. Teraz jej zachowanie może być zupełnie inne, ale trzeba na to zwrócić uwagę. Quote
joteska Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Mazowszanka napisał(a):W jednym z pierwszych postów jest mowa, że Dina próbuje eliminować inne zwierzęta ze stada. Nie tylko suczkę, ale też konie. Nie jest powiedziane, że i w nowym domu też tak będzie, ale trzeba to jakoś sprawdzić. Nie mam pomysłu jak. Inna sprawa, że dzisiejsza Dina nie jest tą samą Diną co kiedyś. Teraz jej zachowanie może być zupełnie inne, ale trzeba na to zwrócić uwagę. Mazowszanko, to nie ten domek, ten z końmi dostał zdjęcia i opis Spajkusia ;) wolę nie ryzykować i nie proponowałabym tam Dineczki, Ci ludzie mają też yorka dziś ok 18tej dorotak. zrobi wizytę u zainteresowanej Dinką rodziny, dom wielorodzinny, wokół tereny do biegania i na spacery, bez innych zwierząt, mieli już psy w tym przygarnięte oraz onkę , która odeszła na nowotwór, nie zraża ich stan sierści Dinki, potrzeba dobrej karmy, zgadzają sie na warunki adopcji, podobno mają swojego weta ale dorotka jeszcze podpyta Quote
Mazowszanka13 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Na szczęście pomyliłam się. To co piszesz brzmi bardzo dobrze :) Trzymam kciuki zatem. Quote
auraa Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Oby, oby. Dinka musi wreszcie byc w swoim domu. Quote
joteska Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Wizyta p/a wypadła pomyslnie:multi:. Były 2 dośwadczone osoby Dorota i Aneta, mieszkanie 90m, Dinka miałaby swoja bardzo dużą wnękę na legowisko i miseczki ( wielkość pokoju wstęp wszędzie, ludzie młodzi, zawód Pana pozwala na to by Dinka mogła mu towarzyszyć, duży ogród wokół dworku i brak zwierząt i pozostałych rodzin, na wyjazdy Dinka byłaby zabierana jak poprzednia sunia lub wszelka pomoc rodziny, oboje Państwo chętni na spacery, dobry dostęp do wetów :) Quote
bela51 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Czytałam dwa razy, bo nie moglam uwierzyc.:lol: Czyzby do suni w koncu usmiechneło sie szczęscie ? Quote
Cantadorra Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Bardzo dobrze wszystko brzmi. Kiedy Dinka miałaby jechać? Quote
joteska Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 już z Państwem rozmawiałam, będą na Dinkę czekać :) ludzie sa ciepli, serdeczni i spokojni. Pan w tym czasie będzie jej podest budował aby tam miała taki tapczanik z legowiskiem. Przejazd musi być łączony, Gosia przywiezie ją do Wawy a potem znów prawie 400km Dinka pojedzie z moim TZ, długa podróż ale przynajmniej mam pewność, że w komforcie w dużym aucie- bedzie miała dużo miejsca i z przystankami no i z zaufaną osobą ;) prawdopodbnie ok 16/17tego bo musze na szybko wziąć urlop by zostać z naszymi psiakami Quote
Cantadorra Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ale piękna jest Dinka. Trzymam kciuki za to, aby udała się podróż :) Quote
unixena Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ja tez zaciskam lapiny za powodzenie adopcji .Dincia jest cudna i z pewnoscia skradnie serce nowemu domkowi . Quote
RudziaPaula Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 i ja trzymam kciuki........tyle dziewczyna czekała,fajnie że juz trafi do domku:) Quote
bela51 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 To daleka droga przed Wami. Dokąd sunia jedzie, w jakie okolice ? Quote
auraa Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Jeszcze troszkę i już będzie można się cieszyć! Quote
DONnka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 To ja w pocie czoła rozsyłam i udostępniam Dinkę na fb a Ona się do domku szykuje :mad::evil_lol: Wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki mocno zaciskam za Dinulca, żeby bez przeszkód dotarła i była szczęsliwa :thumbs: Jotesko, czy Dinka jedzie może na Śląsk :crazyeye: Quote
Iljova Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 DONnka napisał(a):To ja w pocie czoła rozsyłam i udostępniam Dinkę na fb a Ona się do domku szykuje :mad::evil_lol: Wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki mocno zaciskam za Dinulca, żeby bez przeszkód dotarła i była szczęsliwa :thumbs: Jotesko, czy Dinka jedzie może na Śląsk :crazyeye: Chciałabyś co ??? cwaniaro ;-):p Quote
Recommended Posts