Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

furciaczek napisał(a):
Nie dojechalam na wizyte, nie wyrobilam sie :( Bylam wczesniej z inna sucza u weta bo w niedziele zaczela mi dziewczyna "szwankowac", a ze chora i starsza wiec trzeba bylo szybko sprawdzic co tam sie dzieje. Wieczorem dam znac kiedy nowy termin, postaram sie wcisnac na ten tydzien jeszcze. Wieczorem nowa porcyjka fot.

furciaczku to czekamy, wiadomo jak masz tyle psiaków to zawsze coś wyskoczyć może. U nas niby 4 zdrowe a jak 2 zachorują albo poważniej jeden to już nie ma w co rąk wsadzić..

przyszła wpłata dla Dineczki od Ewy Marty 20zł- pięknie dziękujemy Martuś:loveu:

aha mam wielka prośbę do aury by zadzwoniła do sarny czy podtrzymuje deklaracje i dowiedziała sie jak Dinka reaguje na konie bo będę jeden domek potencjalny sprawdzać dla ludzi co będą chcieli adoptować psiaka, musze sprawdzić warunki bo mają i dom z ogrodem i dużą stajnię z terenami

Posted

Mazowszanka napisał(a):
O kurcze, coś się kluje :)

oj tak kluje się ;) bardzo prosimy o mocne zaciskanie kciuków i wysyłanie dobrych fluidów przez co najmniej tydzień- dwa, im więcej dobrych myśli i energii tym lepiej :)
czekam na info kto zrobi p/a bo daleko, tak ciocia unixena puściła ogłoszenia na południu - siła wyższa ale warto sprawdzić jak ludzie są zdecydowani:jumpie:

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Poszedł przelew za wrzesień. Może to już ostatni ? :)

dziękujemy :) oby, oby, nie chcę zapeszać ;) domek daleko, musi być sprawdzony przez doświadczoną osobę
mamy dzięki furciaczkowi tak psiarę do wizyty p/a, odbędzie się na dniach :)

Posted

W jednym z pierwszych postów jest mowa, że Dina próbuje eliminować inne zwierzęta ze stada.
Nie tylko suczkę, ale też konie.
Nie jest powiedziane, że i w nowym domu też tak będzie, ale trzeba to jakoś sprawdzić.
Nie mam pomysłu jak.
Inna sprawa, że dzisiejsza Dina nie jest tą samą Diną co kiedyś.
Teraz jej zachowanie może być zupełnie inne, ale trzeba na to zwrócić uwagę.

Posted

Mazowszanka napisał(a):
W jednym z pierwszych postów jest mowa, że Dina próbuje eliminować inne zwierzęta ze stada.
Nie tylko suczkę, ale też konie.
Nie jest powiedziane, że i w nowym domu też tak będzie, ale trzeba to jakoś sprawdzić.
Nie mam pomysłu jak.
Inna sprawa, że dzisiejsza Dina nie jest tą samą Diną co kiedyś.
Teraz jej zachowanie może być zupełnie inne, ale trzeba na to zwrócić uwagę.

Mazowszanko, to nie ten domek, ten z końmi dostał zdjęcia i opis Spajkusia ;) wolę nie ryzykować i nie proponowałabym tam Dineczki, Ci ludzie mają też yorka
dziś ok 18tej dorotak. zrobi wizytę u zainteresowanej Dinką rodziny, dom wielorodzinny, wokół tereny do biegania i na spacery, bez innych zwierząt, mieli już psy w tym przygarnięte oraz onkę , która odeszła na nowotwór, nie zraża ich stan sierści Dinki, potrzeba dobrej karmy, zgadzają sie na warunki adopcji, podobno mają swojego weta ale dorotka jeszcze podpyta

Posted

Wizyta p/a wypadła pomyslnie:multi:. Były 2 dośwadczone osoby Dorota i Aneta, mieszkanie 90m, Dinka miałaby swoja bardzo dużą wnękę na legowisko i miseczki ( wielkość pokoju wstęp wszędzie, ludzie młodzi, zawód Pana pozwala na to by Dinka mogła mu towarzyszyć, duży ogród wokół dworku i brak zwierząt i pozostałych rodzin, na wyjazdy Dinka byłaby zabierana jak poprzednia sunia lub wszelka pomoc rodziny, oboje Państwo chętni na spacery, dobry dostęp do wetów :)

Posted

już z Państwem rozmawiałam, będą na Dinkę czekać :) ludzie sa ciepli, serdeczni i spokojni. Pan w tym czasie będzie jej podest budował aby tam miała taki tapczanik z legowiskiem. Przejazd musi być łączony, Gosia przywiezie ją do Wawy a potem znów prawie 400km Dinka pojedzie z moim TZ, długa podróż ale przynajmniej mam pewność, że w komforcie w dużym aucie- bedzie miała dużo miejsca i z przystankami no i z zaufaną osobą ;) prawdopodbnie ok 16/17tego bo musze na szybko wziąć urlop by zostać z naszymi psiakami

Posted

To ja w pocie czoła rozsyłam i udostępniam Dinkę na fb a Ona się do domku szykuje :mad::evil_lol:
Wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi:
Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki mocno zaciskam za Dinulca, żeby bez przeszkód dotarła i była szczęsliwa :thumbs:
Jotesko, czy Dinka jedzie może na Śląsk :crazyeye:

Posted

DONnka napisał(a):
To ja w pocie czoła rozsyłam i udostępniam Dinkę na fb a Ona się do domku szykuje :mad::evil_lol:
Wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi:
Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki mocno zaciskam za Dinulca, żeby bez przeszkód dotarła i była szczęsliwa :thumbs:
Jotesko, czy Dinka jedzie może na Śląsk :crazyeye:

Chciałabyś co ??? cwaniaro ;-):p