Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']jotesko, wpłacam Ci połowę mojego bazarkowego utargu na Dinę czyli 315 zł
Jeżeli Niko, który znalazł DS zostanie w nim na 100 % to jego działkę dostanie również Dina.
Potwierdz, proszę wpływ na wątku bazarkowym:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczam

Mazowszanko, bardzo pięknie dziękujemy za wsparcie Dinki!!!!!

Edit: Byłam na wątku Niko! Ależ mu się domek trafił:-) Oby zostal w nim na zawsze!

Edited by Ewa Marta
Posted

dziś u Dinki ni stąd ni zowąd wystąpiła plama łojotokowa na grzbiecie, furciaczek ma dziś jechac do swoich wetek. Konsultacja z prof w Toruniu sie przesunęła bo Gosia miała dalekie transporty z psiakami. Apetyt Dinka ma dobry, quuplae jak malowane, dostaje vetoskin. Humorek jej dopisuje.
Zastanawiam sie nad zmianą karmy dla Dinki na Joserę sensi plus, cena podobna a kto wie czy wyłączenie zbóż, glutenu z karmy by skórze nie pomogło, o tym jeszcze nie było mowy ale może to jest jakaś delikatna forma atopii bez świądu?

Posted

Taborety to fakt.Nie widzą piękna .Dinka wygląda rewelacyjnie .Myślę,że tu już problem bardziej urodzaju psów do adopcji a nie samej Dinki.Dziś na fb ogłaszany jest taki piękny Donek .Wykopany w szczerym polu

Posted (edited)

[quote name='wolf122']Taborety to fakt.Nie widzą piękna .Dinka wygląda rewelacyjnie .Myślę,że tu już problem bardziej urodzaju psów do adopcji a nie samej Dinki.Dziś na fb ogłaszany jest taki piękny Donek .Wykopany w szczerym polu

o matko! to sie chyba nigdy nie skończy:-( dopóki psy nie będą obowiązkowo chipowane i ustawa nie zmieni się tacy pseudowłasciciele będą całkiem bezkarni.. a i Ci co dzwonią to np. taki telefon- ma Pani tego psa jeszcze? pytam którego? No nie wiem bo dzieci wybierały w internecie. W tle śmiech rozbawionych dzieci. Wyjaśniam krótko Pani na czym polega świadoma adopcja psa bezdomnego ale to i tak trochę bez sensu..

Dinka ma łojotokowe zapalenie skóry jak przypuszczaliśmy. Dziś jedzie do prof Krawczyka do Torunia późnym popołudniem, trzymajcie kciuki!
przyszła wpłata deklaracji stałej dla Dinki od weimaromaniaczki 10zł- bardzo dziękujemy:loveu:

Edited by joteska
Posted

[quote name='joteska']o matko! to sie chyba nigdy nie skończy:-( dopóki psy nie będą obowiązkowo chipowane i ustawa nie zmieni się tacy pseudowłasciciele będą całkiem bezkarni.. a i Ci co dzwonią to np. taki telefon- ma Pani tego psa jeszcze? pytam którego? No nie wiem bo dzieci wybierały w internecie. W tle śmiech rozbawionych dzieci. Wyjaśniam krótko Pani na czym polega świadoma adopcja psa bezdomnego ale to i tak trochę bez sensu..

Dinka ma łojotokowe zapalenie skóry jak przypuszczaliśmy. Dziś jedzie do prof Krawczyka do Torunia późnym popołudniem, trzymajcie kciuki!
przyszła wpłata deklaracji stałej dla Dinki od weimaromaniaczki 10zł- bardzo dziękujemy:loveu:

Święte słowa !!!
I jeszcze powinny być obowiązkowo sterylizowane !!!
Za parę lat skończyłby się problem bezdomności psów !!!

Biedna ta Dinka :shake:
Ciągle te skórne problemy :(
Trzymam kciuki za wizytę u profesora :thumbs:
Aha, znowu odświeżyłam jej watek na owczarku i wstawiłam nowe zdjęcia

Posted

Nie dojechalam na wizyte, nie wyrobilam sie :( Bylam wczesniej z inna sucza u weta bo w niedziele zaczela mi dziewczyna "szwankowac", a ze chora i starsza wiec trzeba bylo szybko sprawdzic co tam sie dzieje. Wieczorem dam znac kiedy nowy termin, postaram sie wcisnac na ten tydzien jeszcze. Wieczorem nowa porcyjka fot.