Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sarna170']Nie widzę przeszkód :-). Nie wiem tylko, co z jeżdżeniem samochodem, bo trzeba ją zapakowywać, sama nie wskakuje. Robi się guuuumooowaaa i "wnoś mnie, ja nie wchodzę", ale jest spokojna podczas jazdy. Myślę, że to kwestia jej przeżyć - najprawdopodobniej została wyrzucona z auta, a potem jeszcze przecież potrącona. Tylko co z jej skórą? Trzeba ją dalej diagnozować, a pewnie potrzebne będą leki przez dłuższy czas (najprawdopodobniej zaburzenia w obrębie nadnerczy i/lub tarczycy). Pan nie przestraszy się?

Trzeba z Panem porozmawiać
Prosiłam ciocię szafra, żeby podała auraa numer telefonu Pana, ale może lepiej żebyś Ty sarna170 z Nim pogadała
Przecież to Ty znasz sunię najlepiej
Auraa, masz ten numer ???
Jeśli Pan się zgodzi, zorganizuje się wizytę p/a
Ciocia Martika obiecała pomóc :)

Sarna170, a ta skóra obecnie bardzo źle wygląda ???
Sunia się drapie, wylizuje, gubi sierść ???

Posted

Wydaje mi się, ze to tarczyca. Nie dostałam żadnej wiadomości. Może szafra dzwoniła do mnie ale dopiero wracałam z pracy i nie słyszałam telefonu.

Posted

Mam nr telefonu do Pana. Szafra nie wie dokładnie skąd on jest.
Telefon, którego nie odebrałam był od jakiejś pani zainteresowanej Diną. Umówiłyśmy się na kolejny, bo obydwie słabo się słyszałyśmy.

Posted

auraa napisał(a):
Dzwoniłam do Pana. Pan ma dwa yorki...........................................................

Szkoda :(
Ale to chyba nie ten Pan od szafry, bo z tego co pisała tu na wątku wyraźnie wynikało, że On nie ma innych zwierząt

Posted

No to Pan mi o tych yorczkach nie powiedział ... myślałam, że nie ma psiaków :shake:. Teraz się zastanawiam, czy ja w ogóle o to pytałam ??? Wydawało mi się, że tak ...

Posted

Witajcie w Nowym Roku 2012 :):):)
Oby był lepszy od poprzedniego !!!
Auraa, kiedy będziesz ponownie rozmawiała z tą Panią ???
Czy sarna170 wyraża zgodę, żeby to Jej namiary umieścić w allegro i kolejnych ogłoszeniach ???
Mogę zamówić suni mega pakiet 120 ogłoszeń, ale to chwilę potrwa

Posted

[quote name='Czy [B']sarna170 wyraża zgodę, żeby to Jej namiary umieścić w allegro i kolejnych ogłoszeniach ???
Mogę zamówić suni mega pakiet 120 ogłoszeń, ale to chwilę potrwa
Wyrażam, oczywiście, tak jak rozmawiałam z auraa. Niestety, Dina znowu zerwała się z łańcucha, wyskakuje. A moja starsza suka musi mieszkać w zamknięciu, w stajni :-(. Za dużo czasu nie mam, niestety :shake:. Pomóżcie...

Posted

[quote name='Sarna170']Wyrażam, oczywiście, tak jak rozmawiałam z auraa. Niestety, Dina znowu zerwała się z łańcucha, wyskakuje. A moja starsza suka musi mieszkać w zamknięciu, w stajni :-(. Za dużo czasu nie mam, niestety :shake:. Pomóżcie...

Auraa chyba mi wysłała na PW Twoje namiary
Wstawię je do tych najnowszych ogłoszeń
Dziś złożę zamówienie, zaznaczając, że to PILNE
Koszt 20 zł pokryję na razie sama. Może potem ktoś się dorzuci :)
Śledzę wydarzenie na fb i wątek Diny, który jej założyłam na forum owczarkowym. Było ponad 130 wejść, ale na razie żadnego odzewu.
Zaproponowałam też Dinę ciotce z owczarka, która szuka ONki dla znajomych, którzy chcą z psem pracować (szkolenia PT, PTT). Czekam na odzew.
Sarna170, prosimy o jeszcze trochę cierpliwości :modla:
Naprawdę robimy co możemy :)

Posted

Dobry wieczór
.Dobrze by było, żeby trafiła do doświadczonych ludzi. Ta pani jakos mi nie lezy. W telefonie na pewno miała wiadomość, że dzwoniłam ale nie oddzwoniła , kiedy powiedziałam, że Grójec, stwierdziła,że to daleko i w tle słyszałam jakieś małe dziecko. Jutro zadzwonię dziś miałam taka migrenę, że sama nie wiedziałam jak się nazywam. Wczorajszego Sylwestra już też przelezałam na środkach przeciwbólowych.

Posted

Miałam dziś obiecujący telefon od pana, który nie mieszka daleko bo w Stromcu. Duży ogród , działka ogrodzona. Pan miał zawsze duze suki. Sterylizacja jak najbardziej, nie chce rozmnazać. Musi jeszcze to skonsultowac z żoną. Dinę obserwuje z ogłoszeń przedświątecznych. Na warunki adopcji się zgadza. Wizyta plus umowa. No i co Wy na to? Jeśli żona sie zgodzi zadzwoni.

Posted

auraa napisał(a):
Na razie cisza. Do kobiety się nie dodzwoniłam. Ciekawe, czy DONnka ma jakieś informacje?

Sprawdziłam fb i wątki na owczarkach - jest zainteresowanie ale niestety ciągle brak odzewu :shake:
Mega pakiet (120) ogłoszeń i allegro zamówione, ale nie dostałam jeszcze informacji zwrotnej, kiedy będą gotowe...
Nie wiem, co jeszcze można zrobić...:shake:
Ciągle liczę na cud :modla:

Posted

Sarna170 napisał(a):
Nie jestem pewna jak powinna odbywać się deklaracja na hotel, ale z mojej strony 50zł. Podrzucicie, co mam zrobić dalej?

Na wątku składasz deklarację kwoty, a potem wpłacasz na konto osoby, która zostałaby skarbnikiem Diny, czyli pilnowała Jej finansów i regulowała opłaty za hotel a tu na wątku zdawała sprawozdania z wpłat i wydatków.
A to byłaby stała czy jednorazowa deklaracja ???