Ewa Marta Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='joteska']jak deklaracje dojdą potwierdzę, dziękujemy :) część osób wpłacała latem deklaracje za 07/08, moja również pojawi się w drugiej połowie miesiąca DONnka obiecała pomóc i prowadzić mega bazarek, który szykuje się dla Igorka i Dinki to tez moja wina, że jej nie wysłałam przypominajki ale ona tez prowadzi wydarzenie na FB i nagłaśnia naszą sunieczkę i mocno Dinkę wspiera na tablicy zmieniłam lokalizację ogłoszenia Dinki na Ciechocinek licząc na jakiś rozsądny odzew, na razie cisza niestety furciaczku, daj znać jak czuje się Dinka, jak sprawa jej sierści, może jakieś nowe fotki?[/QUOTE] Jotesko, dla mnie oczywiste jest, że DONka wspiera bardzo Dinkę:-) Napisałam, że mam nadzieję, że wpłaciła, bo ona sama pisała kilka postów wyżej, że wcześniej zapomniała, że mogłaś przypomnieć itp:-) Bardzo się cieszę z bazarku dla Dinki i Igorka:-) Fotki rzeczywiście by sie przydały. Miało ich być dużo po zakupie nowego aparatu, a tu pusto:-( Quote
joteska Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 przyszły wpłaty dla Dineczki od motyleqq 20zł i beli 51 10zł, bardzo Wam dziękujemy:Rose: Furciaczku,prosimy o zdjecia i info o Dince. Kolezanka będzie szykowac plakacik do wydruku dla suni. Mam pytanie jak z karmą Dinki? czy tam juz dawno dna worka nie ma? Quote
DONnka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='joteska']jak deklaracje dojdą potwierdzę, dziękujemy :) część osób wpłacała latem deklaracje za 07/08, moja również pojawi się w drugiej połowie miesiąca [B]DONnka obiecała pomóc i prowadzić mega bazarek, który szykuje się dla Igorka i Dinki to tez moja wina, że jej nie wysłałam przypominajki ale ona tez prowadzi wydarzenie na FB i nagłaśnia naszą sunieczkę i mocno Dinkę wspiera[/B] na tablicy zmieniłam lokalizację ogłoszenia Dinki na Ciechocinek licząc na jakiś rozsądny odzew, na razie cisza niestety furciaczku, daj znać jak czuje się Dinka, jak sprawa jej sierści, może jakieś nowe fotki?[/QUOTE] Staram się jak mogę :) Joteska w swej dobroci :loveu: uznała, że w tej sytuacji nie muszę uzupełniać wpłat, tylko wznowić na bieżąco :) Przelałam więc 20 zł za sierpień i wrzesień :) Quote
joteska Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 dziekujemy DONNko :) acha z ważnych info Dinka ma wkrótce konsultację u prof w Toruniu w sprawie sierściuchy, po dermaficie jest puszysta i miękka ale nadal są niezarośnięte placuszki , furciaczek daje jej już inny preparat wspomagający skórę ( oczywiście nazwy zapomniałam, ze słowem skin ) Quote
auraa Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 zaglądam do Dinki, ja tez wkrótce przeleję pieniązki. Quote
Iljova Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Trafiłam tu przypadkowo i na dodatek spotkała mnie miła niespodzianka, znajome osoby :) i na dodatek sunia jest u Fur :-) Witam tych którzy mnie znają i tych którzy jeszcze nie znają :-) Quote
Ewa Marta Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='DONnka']Staram się jak mogę :) Joteska w swej dobroci :loveu: uznała, że w tej sytuacji nie muszę uzupełniać wpłat, tylko wznowić na bieżąco :) Przelałam więc 20 zł za sierpień i wrzesień :)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy:-) [quote name='auraa']zaglądam do Dinki, ja tez wkrótce przeleję pieniązki.[/QUOTE] Super, bardzo dzięujemy:-) Auraa, a czy masz może kontakt z Sarną? Czy ona przestała już wspierać finansowo Dinkę? Może zapomniała przelać, same wiecie, że to się zdarza... [quote name='Iljova']Trafiłam tu przypadkowo i na dodatek spotkała mnie miła niespodzianka, znajome osoby :) i na dodatek sunia jest u Fur :-) Witam tych którzy mnie znają i tych którzy jeszcze nie znają :-)[/QUOTE] Witam Cię Iljova:-) Nie znamy się jeszcze, ale miło bardzo widzieć nowy nick na wątku zapomnianej Dinki:-) Quote
auraa Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Dzien dobry wszystkim! Nie wiem co z deklaracją sarny? Pisałam do niej ale dziś zadzwonię. Miałam to zrobic teraz ale właśnie dowiedziałam się, że kocie maleństwo, któremu szukam domu przed godziną wpadło pod samochód. Więc siedzę i płaczę....Wczoraj sie z nim bawiłam, zrobiłam mu masę zdjęć do ogłoszeń.... Teraz już go nie ma. Był w domu tymczasowym. Kochany, pieszczony. Wystarczyła chwila nieuwagi. Quote
Ewa Marta Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='auraa']Dzien dobry wszystkim! Nie wiem co z deklaracją sarny? Pisałam do niej ale dziś zadzwonię. Miałam to zrobic teraz ale właśnie dowiedziałam się, że kocie maleństwo, któremu szukam domu przed godziną wpadło pod samochód. Więc siedzę i płaczę....Wczoraj sie z nim bawiłam, zrobiłam mu masę zdjęć do ogłoszeń.... Teraz już go nie ma. Był w domu tymczasowym. Kochany, pieszczony. Wystarczyła chwila nieuwagi.[/QUOTE] Bardzo mi przykro z powodu kociaczka:-( Quote
Ewa Marta Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Wybaczcie, że piszę w sprawie innego psiaka, ale mój Kajuś potrzebuje wsparcia i dlatego na zaprzyjaźnionym wątku zapraszam serdecznie na mały bazarek filmowo-książkowy dla niego:-) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230743-Bazarek-z-DVD-kryminalnymi-i-książkami-do-24-08-do-godz-22-00[/URL]!!! Jeśli nie na zakupy, to chociaż z wizytą wpadnijcie:-) Quote
joteska Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Witaj Iljova :) hey hey jak miło, ze przyszłaś do Dinki:multi: czekamy na zdjęcia sunieczki, Gosiu!!!:helo:no i info czy już jest po czy przed wizytą i profa, jak miewa się Dinka? przyszła wpłata do DONnki 20zł :iloveyou: bardzo dziękujemy! no i ja uzupełniam swoją nieco opóźnioną na bieżąco od sarny żaden grosik nie wpłynął niestety Quote
auraa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 ja swoją wpłatę wysłałam do sarny nie mogłam się dodzwonić. Quote
joteska Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 dzieki auraa :) przeklejam zdjęcie Dinki z fb [IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/309205_277441655689063_101884586_n.jpg[/IMG] Quote
wolf122 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Piękna sunia z niej,normalnie żaluzje opadają :loveu:A wygląd ma taki nasycony,zadbany,kwitnący...Pysio przekochany:loveu: Quote
Iljova Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Muszą się znaleźć ludzie patrzący sercem nie oczami wtedy ja zobaczą :-) Hei Joteska :-) Finansowo wprawdzie pomóc nie mogę ale na Fb zaglądam i jak jestem przy komputerze to udostępniam, szkoda że z komórki nie ma takiej możliwości :( no ale cóż nic na to nie poradzę. Quote
DONnka Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Iljova']Muszą się znaleźć ludzie patrzący sercem nie oczami wtedy ja zobaczą :-) Hei Joteska :-) Finansowo wprawdzie pomóc nie mogę ale na Fb zaglądam i jak jestem przy komputerze to udostępniam, szkoda że z komórki nie ma takiej możliwości :( no ale cóż nic na to nie poradzę.[/QUOTE] Ooo, znajoma twarz :razz: Fajnie Cię widzieć u Dinulca :):):) [B]Iljova[/B], Ty jesteś spec multimedialny :cool3: Muszę jutro zapytać Cię, dlaczego nie mogę przedłużyć wydarzenia Dinki :roll: Przez to nie można go udostępniać :shake: Udostępniam zdjęcia Dinki i dopisuję link wydarzenia, ale to jest okrężna droga ... Quote
Ewa Marta Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='wolf122']Piękna sunia z niej,normalnie żaluzje opadają :loveu:A wygląd ma taki nasycony,zadbany,kwitnący...Pysio przekochany:loveu:[/QUOTE] To zupełnie inna sunia niż kiedy ją odwiedzałyśmy w lecznicy. Wygląda rzeczywiście fantastycznie:-) [quote name='auraa']I nikt poza nami tego nie widzi![/QUOTE] Wierzę, że w końcu wypatrzy ją właściwy domek:-) Quote
joteska Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 plakat Dinki od Oli Lubańskiej z fb [IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/621837_426101434093410_729535791_o.jpg[/IMG] Quote
bela51 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [B]Mam wielka prosbe, bo jest tutaj duzo osób z Warszawy. Szukam kogos, kto zrobi wizyte p/adopcyjna dla Onki na warszawskiej Woli.[/B] Quote
bela51 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Zagladam do Diny i ponawiam swoje pytanie., Czy ktos sprawdzi domek na Woli dla innej ONki, równie bezdomnej ? Quote
jola_li Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='bela51']Zagladam do Diny i ponawiam swoje pytanie., Czy ktos sprawdzi domek na Woli dla innej ONki, równie bezdomnej ?[/QUOTE] Ja niestety jestem bardzo mało doświadczona w wizytach p/a (i na dodatek trochę zbyt ufna), ale jak dostanę instruktaż, a nikt inny się nie znajdzie, to pójdę. Quote
Recommended Posts