Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='joteska']jak deklaracje dojdą potwierdzę, dziękujemy :) część osób wpłacała latem deklaracje za 07/08, moja również pojawi się w drugiej połowie miesiąca
DONnka obiecała pomóc i prowadzić mega bazarek, który szykuje się dla Igorka i Dinki to tez moja wina, że jej nie wysłałam przypominajki ale ona tez prowadzi wydarzenie na FB i nagłaśnia naszą sunieczkę i mocno Dinkę wspiera
na tablicy zmieniłam lokalizację ogłoszenia Dinki na Ciechocinek licząc na jakiś rozsądny odzew, na razie cisza niestety

furciaczku, daj znać jak czuje się Dinka, jak sprawa jej sierści, może jakieś nowe fotki?[/QUOTE]

Jotesko, dla mnie oczywiste jest, że DONka wspiera bardzo Dinkę:-) Napisałam, że mam nadzieję, że wpłaciła, bo ona sama pisała kilka postów wyżej, że wcześniej zapomniała, że mogłaś przypomnieć itp:-) Bardzo się cieszę z bazarku dla Dinki i Igorka:-)

Fotki rzeczywiście by sie przydały. Miało ich być dużo po zakupie nowego aparatu, a tu pusto:-(

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

przyszły wpłaty dla Dineczki od motyleqq 20zł i beli 51 10zł, bardzo Wam dziękujemy:Rose:

Furciaczku,prosimy o zdjecia i info o Dince. Kolezanka będzie szykowac plakacik do wydruku dla suni.
Mam pytanie jak z karmą Dinki? czy tam juz dawno dna worka nie ma?

Posted

[quote name='joteska']jak deklaracje dojdą potwierdzę, dziękujemy :) część osób wpłacała latem deklaracje za 07/08, moja również pojawi się w drugiej połowie miesiąca
[B]DONnka obiecała pomóc i prowadzić mega bazarek, który szykuje się dla Igorka i Dinki to tez moja wina, że jej nie wysłałam przypominajki ale ona tez prowadzi wydarzenie na FB i nagłaśnia naszą sunieczkę i mocno Dinkę wspiera[/B]
na tablicy zmieniłam lokalizację ogłoszenia Dinki na Ciechocinek licząc na jakiś rozsądny odzew, na razie cisza niestety

furciaczku, daj znać jak czuje się Dinka, jak sprawa jej sierści, może jakieś nowe fotki?[/QUOTE]

Staram się jak mogę :)
Joteska w swej dobroci :loveu: uznała, że w tej sytuacji nie muszę uzupełniać wpłat, tylko wznowić na bieżąco :)
Przelałam więc 20 zł za sierpień i wrzesień :)

Posted

dziekujemy DONNko :)
acha z ważnych info Dinka ma wkrótce konsultację u prof w Toruniu w sprawie sierściuchy, po dermaficie jest puszysta i miękka ale nadal są niezarośnięte placuszki , furciaczek daje jej już inny preparat wspomagający skórę ( oczywiście nazwy zapomniałam, ze słowem skin )

Posted

Trafiłam tu przypadkowo i na dodatek spotkała mnie miła niespodzianka, znajome osoby :) i na dodatek sunia jest u Fur :-)
Witam tych którzy mnie znają i tych którzy jeszcze nie znają :-)

Posted

[quote name='DONnka']Staram się jak mogę :)
Joteska w swej dobroci :loveu: uznała, że w tej sytuacji nie muszę uzupełniać wpłat, tylko wznowić na bieżąco :)
Przelałam więc 20 zł za sierpień i wrzesień :)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy:-)

[quote name='auraa']zaglądam do Dinki, ja tez wkrótce przeleję pieniązki.[/QUOTE]

Super, bardzo dzięujemy:-) Auraa, a czy masz może kontakt z Sarną? Czy ona przestała już wspierać finansowo Dinkę? Może zapomniała przelać, same wiecie, że to się zdarza...

[quote name='Iljova']Trafiłam tu przypadkowo i na dodatek spotkała mnie miła niespodzianka, znajome osoby :) i na dodatek sunia jest u Fur :-)
Witam tych którzy mnie znają i tych którzy jeszcze nie znają :-)[/QUOTE]

Witam Cię Iljova:-) Nie znamy się jeszcze, ale miło bardzo widzieć nowy nick na wątku zapomnianej Dinki:-)

Posted

Dzien dobry wszystkim! Nie wiem co z deklaracją sarny? Pisałam do niej ale dziś zadzwonię. Miałam to zrobic teraz ale właśnie dowiedziałam się, że kocie maleństwo, któremu szukam domu przed godziną wpadło pod samochód. Więc siedzę i płaczę....Wczoraj sie z nim bawiłam, zrobiłam mu masę zdjęć do ogłoszeń.... Teraz już go nie ma. Był w domu tymczasowym. Kochany, pieszczony. Wystarczyła chwila nieuwagi.

Posted

[quote name='auraa']Dzien dobry wszystkim! Nie wiem co z deklaracją sarny? Pisałam do niej ale dziś zadzwonię. Miałam to zrobic teraz ale właśnie dowiedziałam się, że kocie maleństwo, któremu szukam domu przed godziną wpadło pod samochód. Więc siedzę i płaczę....Wczoraj sie z nim bawiłam, zrobiłam mu masę zdjęć do ogłoszeń.... Teraz już go nie ma. Był w domu tymczasowym. Kochany, pieszczony. Wystarczyła chwila nieuwagi.[/QUOTE]

Bardzo mi przykro z powodu kociaczka:-(

Posted

Wybaczcie, że piszę w sprawie innego psiaka, ale mój Kajuś potrzebuje wsparcia i dlatego na zaprzyjaźnionym wątku zapraszam serdecznie na mały bazarek filmowo-książkowy dla niego:-)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230743-Bazarek-z-DVD-kryminalnymi-i-książkami-do-24-08-do-godz-22-00[/URL]!!!

Jeśli nie na zakupy, to chociaż z wizytą wpadnijcie:-)

Posted

Witaj Iljova :) hey hey jak miło, ze przyszłaś do Dinki:multi:
czekamy na zdjęcia sunieczki, Gosiu!!!:helo:no i info czy już jest po czy przed wizytą i profa, jak miewa się Dinka?

przyszła wpłata do DONnki 20zł :iloveyou: bardzo dziękujemy! no i ja uzupełniam swoją nieco opóźnioną na bieżąco
od sarny żaden grosik nie wpłynął niestety

Posted

Muszą się znaleźć ludzie patrzący sercem nie oczami wtedy ja zobaczą :-)
Hei Joteska :-)
Finansowo wprawdzie pomóc nie mogę ale na Fb zaglądam i jak jestem przy komputerze to udostępniam, szkoda że z komórki nie ma takiej możliwości :( no ale cóż nic na to nie poradzę.

Posted

[quote name='Iljova']Muszą się znaleźć ludzie patrzący sercem nie oczami wtedy ja zobaczą :-)
Hei Joteska :-)
Finansowo wprawdzie pomóc nie mogę ale na Fb zaglądam i jak jestem przy komputerze to udostępniam, szkoda że z komórki nie ma takiej możliwości :( no ale cóż nic na to nie poradzę.[/QUOTE]

Ooo, znajoma twarz :razz:
Fajnie Cię widzieć u Dinulca :):):)
[B]Iljova[/B], Ty jesteś spec multimedialny :cool3:
Muszę jutro zapytać Cię, dlaczego nie mogę przedłużyć wydarzenia Dinki :roll:
Przez to nie można go udostępniać :shake:
Udostępniam zdjęcia Dinki i dopisuję link wydarzenia, ale to jest okrężna droga ...

Posted

[quote name='wolf122']Piękna sunia z niej,normalnie żaluzje opadają :loveu:A wygląd ma taki nasycony,zadbany,kwitnący...Pysio przekochany:loveu:[/QUOTE]

To zupełnie inna sunia niż kiedy ją odwiedzałyśmy w lecznicy. Wygląda rzeczywiście fantastycznie:-)

[quote name='auraa']I nikt poza nami tego nie widzi![/QUOTE]

Wierzę, że w końcu wypatrzy ją właściwy domek:-)

Posted

[quote name='bela51']Zagladam do Diny i ponawiam swoje pytanie.,
Czy ktos sprawdzi domek na Woli dla innej ONki, równie bezdomnej ?[/QUOTE]
Ja niestety jestem bardzo mało doświadczona w wizytach p/a (i na dodatek trochę zbyt ufna), ale jak dostanę instruktaż, a nikt inny się nie znajdzie, to pójdę.