auraa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 A co z domkiem w Kutnie? Pani już chyba wróciła z wyjazdu? Quote
joteska Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 przyszła wpłata dla Dineczki od bela51 10zł, pięknie dziękujemy :) bardzo proszę by sarna i DONnka wypowiedziały sie czy nadal sa skłonne wspomagać nasza Dineczkę:modla: Pani z Kutna sie nie odezwała, sam znalazła watek Dinki tu na dogo, myślę, ze jak ktoś jest zainteresowany psiakiem, pragnie go poznać i adoptować to sam dzwoni i troszkę się stara, tak to widzę Dinka ma nowe ogłoszenia, wierzę, ze TEN właściwy prawdziwy kochający domek znajdzie Quote
Mazowszanka13 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczony będzie dla pięknej Diny oraz przystojnego ON-ka NIKO http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-do-12-sierpnia-21-00-JU%C5%BB-OTWARTY Zapraszam do kupowania, podrzucania i odwiedzania :) Quote
jola_li Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Mazowszanka']Zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczony będzie dla pięknej Diny oraz przystojnego ON-ka NIKO http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-do-12-sierpnia-21-00-JUŻ-OTWARTY Zapraszam do kupowania, podrzucania i odwiedzania :) A ja zapraszam do wklejenia banerka na czas bazarkowy, jeśli ktoś może :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 I jeszcze raz Ci Jolu dziekuję za prześliczny banerek :) :) Quote
Cantadorra Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Pozdrawiamy Dinkę i zapraszamy na bazarek dla Heli, Rudego i Niko: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230235-Najwyzsza-jakosc-za-nisk%C4%85-cene-czyli-bazarek-Cantadorry-do-22-08-2012-r Quote
DONnka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='joteska']przyszła wpłata dla Dineczki od bela51 10zł, pięknie dziękujemy :) bardzo proszę by sarna i DONnka wypowiedziały sie czy nadal sa skłonne wspomagać nasza Dineczkę:modla: Pani z Kutna sie nie odezwała, sam znalazła watek Dinki tu na dogo, myślę, ze jak ktoś jest zainteresowany psiakiem, pragnie go poznać i adoptować to sam dzwoni i troszkę się stara, tak to widzę Dinka ma nowe ogłoszenia, wierzę, ze TEN właściwy prawdziwy kochający domek znajdzie Matko, Jolu, tyle razy rozmawiałyśmy ..., czemuś Ty mnie do tablicy nie wywołała wcześniej ? Nie wiem, dlaczego, ale jak przejęłaś opiekę nad Diną, to mnie chyba z tej euforii jakoś tak zamroczyło, że sunia już nie potrzebuje mojej pomocy, bo ma Ciebie :oops: A potem tyle się działo, że mi już zupełnie z głowy wyleciało... Ja niestety jestem z tych, których czasem trzeba obuchem w łeb walnąć :evil_lol: Jasne, że będę wspierać Dinkę, zwłaszcza, że chyba jako jedna z pierwszych się do tego zgłosiłam :) Quote
Cantadorra Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Dinka na pewno znajdzie domek, ten swój, właściwy, kochający. Czasami warto czekać. A na pewno dom powinien postarać się o nowego członka rodziny. Zainteresowanie lub jego brak to również forma selekcji. Będzie dobrze, Dina jest urocza. Quote
Ewa Marta Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Mazowszanka']Zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczony będzie dla pięknej Diny oraz przystojnego ON-ka NIKO http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-do-12-sierpnia-21-00-JUŻ-OTWARTY Zapraszam do kupowania, podrzucania i odwiedzania :) Nieoceniona Małgosiu! Bardzo Ci dziękujemy za wsparcie dla Dinki:-) Bardzo jej się przyda to wsparcie!!! Sympatyków Dinki bardzo prosimy o podrzucanie bazarku:-) [quote name='jola_li']A ja zapraszam do wklejenia banerka na czas bazarkowy, jeśli ktoś może :) Jolu, jak zawsze można liczyć na Twoje wsparcie:-) Bardzo dziękujemy za banerek, zaraz go wklejam:-) Quote
Ewa Marta Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Wpłaciłam dzisiaj swoją sierpniową deklarcję:smile: Quote
joteska Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Ewa Marta']Wpłaciłam dzisiaj swoją sierpniową deklarcję:smile: potwierdzam wpłatę, Ewuniu, bardzo dziękujemy :) Quote
Ewa Marta Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 auraa napisał(a):Nikt o Dinkę nie pyta? Niestety cisza:-( To jakiś pech, bo ludzie są niby zdecydowani, a potem milkną:-( Quote
Ewa Marta Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 auraa napisał(a):Fatalnie:shake:. Jak długo jeszcze? Do skutku Auraa. Nie możemy się załamywać, tylko czekac na TEN domek. Dinka jest bezpieczna, szczęśliwa, to jest najważniejsze. Quote
joteska Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 na wydarzeniu fb Dinki jest nowa fotka od furciaczka, Dinka prezentuje siad ze skupieniem na przewodniku :) [IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/378208_275315025901726_739755181_n.jpg[/IMG] Quote
auraa Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Wspaniale się prezentuje. Dlaczego nikt jej nie chce? Quote
bela51 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Rzeczywiscie, sunieczka ślicznie wyglada ! Przy okazji chciałam Was prosic o zajrzenie na bazarek dla innej Oneczki - Loli, biednej jak mysz koscielna [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230528-Kosmetyki-dla-LOLI-do-19-08?p=19498936#post19498936[/url] Quote
Ewa Marta Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='bela51']Ja mysle, ze to nic złego wysłac deklarowiczom przypominajki o wpłatach. Ja dopiero wczoraj zaplacilam swoja deklaracje za lipiec. Moze inni tez maja zawodna pamięc, bo widze w wykazie pare solidnych dogomaniaczek.[/QUOTE] No i miałaś rację bela:-) Napisałam do Motyleqq prośbę o deklaracje i właśnie mi odpisała, że wpłaci:-) Podałam jej numer konta Joteski i jak tylko coś dojdzie, Joteska wrzuci do rozliczenia:-) Mam też nadzieję, że DONka wpłaciła swoje zaległe deklaracje i że razem z bazarkiem Mzaowszanki, który się właśnie skończył, uda nam sie zebrać kasę na opłatę sierpnia:-) Quote
auraa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Jestem ciekawa, czy pani wybrała ta drugą onkę, czy w ogóle zrezygnowała. Quote
bela51 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Wpłaciłam dzisiaj swoją składke za sierpień, tym razem bez poslizgu.:oops: Quote
joteska Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 jak deklaracje dojdą potwierdzę, dziękujemy :) część osób wpłacała latem deklaracje za 07/08, moja również pojawi się w drugiej połowie miesiąca DONnka obiecała pomóc i prowadzić mega bazarek, który szykuje się dla Igorka i Dinki to tez moja wina, że jej nie wysłałam przypominajki ale ona tez prowadzi wydarzenie na FB i nagłaśnia naszą sunieczkę i mocno Dinkę wspiera na tablicy zmieniłam lokalizację ogłoszenia Dinki na Ciechocinek licząc na jakiś rozsądny odzew, na razie cisza niestety furciaczku, daj znać jak czuje się Dinka, jak sprawa jej sierści, może jakieś nowe fotki? Quote
Recommended Posts