Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mdtjrn']Fajnie że Dina tak odżyła, i zdrowie sie poprawia napewno ktoś się zainteresuje adopcją psiaka :)
Zapraszam do odwiedzenia wątku Sary jak się zmieniła będąc juz 2 miesiące u nas :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/223248-Pobita-onka-krwawi-oko-juz-szczesliwa-w-domu-stałym-Teraz-zapraszam-do-Nikity/page10
Pozdrawiam :)

Byłam i widziałam:-) Piękna z niej sunia i widać, że bardzo szczęśliwa! Nie chcę się tam wymądrzać, ale powinieneś ukrócić w zarodku to powarkiwanie, kiedy ruszasz jej miskę w czasie jedzenia. Stanowczo na to nie pozwolić...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='furciaczek']:evil_lol::evil_lol:

a to ci fota:evil_lol: diabliczka nasz słodka , aniołek nie pies :) mam dorzucić do ogłoszeń?? furo faktycznie jakieś lepszej jakości- oby tak dalej
potwierdzam, ze wplata od mazowszanki 40zł juz na koncie Dinkowym , bardzo dziękujemy:iloveyou: mazowszanko wypoczywaj, udanych wakacji :)
my tez na krótko niebawem do strefy ciszy sie udajemy totez przelałam furciaczkowi opłatę za hotelik za 07. 400zł już teraz

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Ciągle zapominam o to zapytać.
Dina straciła dom u sarny, bo była bardzo zazdrosna o inne psy i zwierzęta.
A jak jest u Ciebie furciaczku ?

Trzeba pilnowac dziewczyny dosc uwaznie w kontaktach z innymi psami, jesli trafi sie psiowy domek do obowiazkowo musza z siersciuchem przyjechac na zapoznanie. W takim przypadku tylko do ludzi w miare rozgarnietych, ktorzy nie beda panikowac w kazdej sytuacji. Najlepiej jakby byla jedynaczka ale kto wie moze sie trafi ktos konkretny z psem ktory bardziej przypadnie Dince do gustu. W miescie psiaki ignoruje, w klinice w poczekalni ladnie sie wita z innymi.

Posted

furciaczek napisał(a):
Dinka w wersji typowo wiejskiej, kocha sie brudzic:evil_lol:

Ależ ona wypiękniała!!!!!! No śliczna jest:-)Furciaczku, dzięki za zdjęcie! Gdybyś mogła zrobić jej jeszczezze 3 z bliska, takie ogłoszeniowe. Przydałoby sie jedno portretowe:-) Byłabym wdzięczna, bo chcę zrobić jej nowe ogłoszenia:-) To zdjęcie również pójdzie do ogłoszeń :-)

Posted

umorusana Dinka tez piekna :)
był telefon w sprawie młodej suni onki ale do 2óch kotów, musimy wiedzieć czy Dinka zdecydowanie do kotów na tak czy na nie

Posted

auraa napisał(a):
Z tego co wcześniej mówiła sarna ona na koty reagowała najspokojniej.

Ja sie boje sam na sam z kotami zostawiac, jedynie pod nadzorem ma kontakt.

Czy ktos ma jakies DT dla szczenika?? Wakacje sie zaczely, pierwszy wywalony z samochodu przy trasie szybkiego ruchu zgarniety do domu:angryy::placz:

Posted

Ło matko jaki ona ma długi jęzorek :crazyeye:
Jak zwykle wspaniałe zdjęcia furciaczka :):):)
Zaraz wstawię na wydarzenie Dinki :)
Wreszcie udało mi się jakoś "poczarować" i wstawić zdjęcie naszej dziewczynki :):):)

Posted

Jestem zachwycona!!!! Furciaczku, dzięi piękne za kapitalne zdjęcia!!! Jutro zabieram się do zmiany tekstu ogłoszenia i wyproszę Ziutkę o ogłszenia. Dziękuję!!!!! Pięna jest, a jęzorkiem mogłaby obdzielć jeszcze jednego psa:-)