Ewa Marta Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='mdtjrn']Fajnie że Dina tak odżyła, i zdrowie sie poprawia napewno ktoś się zainteresuje adopcją psiaka :) Zapraszam do odwiedzenia wątku Sary jak się zmieniła będąc juz 2 miesiące u nas :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/223248-Pobita-onka-krwawi-oko-juz-szczesliwa-w-domu-stałym-Teraz-zapraszam-do-Nikity/page10 Pozdrawiam :) Byłam i widziałam:-) Piękna z niej sunia i widać, że bardzo szczęśliwa! Nie chcę się tam wymądrzać, ale powinieneś ukrócić w zarodku to powarkiwanie, kiedy ruszasz jej miskę w czasie jedzenia. Stanowczo na to nie pozwolić... Quote
Mazowszanka13 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ciągle zapominam o to zapytać. Dina straciła dom u sarny, bo była bardzo zazdrosna o inne psy i zwierzęta. A jak jest u Ciebie furciaczku ? Quote
joteska Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='furciaczek']:evil_lol::evil_lol: a to ci fota:evil_lol: diabliczka nasz słodka , aniołek nie pies :) mam dorzucić do ogłoszeń?? furo faktycznie jakieś lepszej jakości- oby tak dalej potwierdzam, ze wplata od mazowszanki 40zł juz na koncie Dinkowym , bardzo dziękujemy:iloveyou: mazowszanko wypoczywaj, udanych wakacji :) my tez na krótko niebawem do strefy ciszy sie udajemy totez przelałam furciaczkowi opłatę za hotelik za 07. 400zł już teraz Quote
furciaczek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Mazowszanka napisał(a):Ciągle zapominam o to zapytać. Dina straciła dom u sarny, bo była bardzo zazdrosna o inne psy i zwierzęta. A jak jest u Ciebie furciaczku ? Trzeba pilnowac dziewczyny dosc uwaznie w kontaktach z innymi psami, jesli trafi sie psiowy domek do obowiazkowo musza z siersciuchem przyjechac na zapoznanie. W takim przypadku tylko do ludzi w miare rozgarnietych, ktorzy nie beda panikowac w kazdej sytuacji. Najlepiej jakby byla jedynaczka ale kto wie moze sie trafi ktos konkretny z psem ktory bardziej przypadnie Dince do gustu. W miescie psiaki ignoruje, w klinice w poczekalni ladnie sie wita z innymi. Quote
Cantadorra Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ależ fotka :) Jestem pod wrażeniem. Prawidziwy wilk z niej z uroczej Diny wyszedł pełnym pyskiem :) Quote
unixena Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dinka jest obledna na tym zdjeciu .Tak uroczo marszczy pycholka .Az strach sie bac .. Quote
furciaczek Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Dinka w wersji typowo wiejskiej, kocha sie brudzic:evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 furciaczek napisał(a):Dinka w wersji typowo wiejskiej, kocha sie brudzic:evil_lol: Ależ ona wypiękniała!!!!!! No śliczna jest:-)Furciaczku, dzięki za zdjęcie! Gdybyś mogła zrobić jej jeszczezze 3 z bliska, takie ogłoszeniowe. Przydałoby sie jedno portretowe:-) Byłabym wdzięczna, bo chcę zrobić jej nowe ogłoszenia:-) To zdjęcie również pójdzie do ogłoszeń :-) Quote
joteska Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 umorusana Dinka tez piekna :) był telefon w sprawie młodej suni onki ale do 2óch kotów, musimy wiedzieć czy Dinka zdecydowanie do kotów na tak czy na nie Quote
jola_li Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 joteska napisał(a):umorusana Dinka tez piekna :) Dina umorusana = Dina szczęśliwa :)! Quote
Mazowszanka13 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 jola_li napisał(a):Dina umorusana = Dina szczęśliwa :)! To tak jak z dziećmi. Umorusane dzieciństwo=szczęśliwe dzieciństwo. Witam Dinę po przerwie :) Quote
auraa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Z tego co wcześniej mówiła sarna ona na koty reagowała najspokojniej. Quote
auraa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 coraz mniejszy ruch u Dinki..................... Quote
furciaczek Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 auraa napisał(a):Z tego co wcześniej mówiła sarna ona na koty reagowała najspokojniej. Ja sie boje sam na sam z kotami zostawiac, jedynie pod nadzorem ma kontakt. Czy ktos ma jakies DT dla szczenika?? Wakacje sie zaczely, pierwszy wywalony z samochodu przy trasie szybkiego ruchu zgarniety do domu:angryy::placz: Quote
auraa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Wygląda przepięknie. Chyba juz nie jest chuda? I jęzor tez chyba jej urósł?;) Quote
MiK-Jozefow Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Piękny, uśmiechnięty pychol i ten dłuuugi jęzor :) Dina <3 Quote
DONnka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ło matko jaki ona ma długi jęzorek :crazyeye: Jak zwykle wspaniałe zdjęcia furciaczka :):):) Zaraz wstawię na wydarzenie Dinki :) Wreszcie udało mi się jakoś "poczarować" i wstawić zdjęcie naszej dziewczynki :):):) Quote
auraa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Pokaż się Dineczko! Jestes taka ładna, że więcej osób musi cię zobaczyć!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ewa Marta Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Jestem zachwycona!!!! Furciaczku, dzięi piękne za kapitalne zdjęcia!!! Jutro zabieram się do zmiany tekstu ogłoszenia i wyproszę Ziutkę o ogłszenia. Dziękuję!!!!! Pięna jest, a jęzorkiem mogłaby obdzielć jeszcze jednego psa:-) Quote
auraa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ona przez te siwe włosy na pyszczku wygląda na starszą. Może warto coś na ten temat napisać w ogłoszeniach? Quote
Recommended Posts