furciaczek Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Na moje oko to pojawily sie nowe wlosy gdzieniegdzie...ale ja to juz od tego wpatrywania sie w nia moge miec omamy, w poniedzialek jedziemy do weta na ogledziny, moze wyniki juz beda. Skora w kazdym razie wyglada znacznie lepiej, i w dotyku tez jakos tak...inaczej. Quote
Ewa Marta Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ona jest piękna! Moim zdaniem łysinka w niczym nie ujmuje jej urody:-) Ten piękny pycholek..... Dzieki Furciaczku za zdjęcia:-) Jolu, a może dodać je do nowych ogłoszeń? Quote
wolf122 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Piękna to skromnie napisane,cudo.Bardzo mi się u niej podoba ta żywiołowośc,którą widać nawet ze zdjęc.:loveu: Quote
auraa Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Wygląda wspaniale! Internet tak mi wolno chodzi, że od dwóch dni nie mogę wejść na stronę banku, żeby zrobić przelew na Dinusię. Może jutro mi się uda? Quote
Ewa Marta Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Bardzo dziękuję auraa!!! Dla mnie najważniejsze jest to, że ona jest szczęśliwa! To, że ma dużo ruchu, że obok przewija się człowiek, a nie masa postaci, które pojawiają się i znikają... to jest dla tej suczynki naprawdę ważne;-) Quote
joteska Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Ewa Marta napisał(a):Ona jest piękna! Moim zdaniem łysinka w niczym nie ujmuje jej urody:-) Ten piękny pycholek..... Dzieki Furciaczku za zdjęcia:-) Jolu, a może dodać je do nowych ogłoszeń? jasne Ewa :) możemy podmienić zdjęcia, te co są w ogłoszeniach są tez bardzo ładne ale może troszkę skrócimy tekst? Quote
Ewa Marta Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 joteska napisał(a):jasne Ewa :) możemy podmienić zdjęcia, te co są w ogłoszeniach są tez bardzo ładne ale może troszkę skrócimy tekst? Zdecydowanie możemy go skrócić:-) Jeśłi masz jakiś pomysl Jolu, to tnij śmiało. A jak juz będzie gotowy, to uśiechnę się baaaardzo do Ziutki, która zrobi nam może ogłoszenia:-) Quote
auraa Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Dzień dobry wszystkim w to deszczowe popołudnie! Kiedy kończy się Euro? Zwariuję!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Na początku lipca jakoś... Zapraszam do nas - u nas kibiców brak ;) Quote
MiK-Jozefow Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Dina wygląda cudownie :) Dzisiaj zrobiłam przelew deklaracji za czerwiec :) Quote
Mazowszanka13 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Miałam miesięczną przerwę w dostepie do internetu i już biegnę do Dinki. Wygląda na przeszczęśliwą :lol: Za każdym razem kiedy przejeżdzam obok SGGW myślę o niej i cieszę się, że już jest wolna. Szkoda tylko, że domku brak ! Quote
furciaczek Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Wyniki juz sa, nic tam nie wyroslo...dzisiaj nie dojechalam do kliniki, jutro podjedziemy ale jest jakas tam poprawa i mysle ze wetki potwierdza:) Quote
Ewa Marta Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 MiK-Jozefow napisał(a):Dina wygląda cudownie :) Dzisiaj zrobiłam przelew deklaracji za czerwiec :) Bardzo dziękujemy:-) furciaczek napisał(a):Wyniki juz sa, nic tam nie wyroslo...dzisiaj nie dojechalam do kliniki, jutro podjedziemy ale jest jakas tam poprawa i mysle ze wetki potwierdza:) A może ona potrzebowala czasu, żeby odreagować stres? Może teraz będzie już tylko lepiej? Oby:-) auraa napisał(a):Zagadkowa ta nasza Dinka! Pieniążki przelałam. Dzięki wielkie:-) Quote
joteska Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 (edited) przyszły wpłaty dla Dineczki od auraa 20zł i Mik- Józefów 10zł deklaracje stałe, bardzo Wam dziękujemy:loveu: z jednej strony kamień z serca spadł, ze wynik zeskrobin dobry a z drugiej już chyba wyczerpalismy wszytskie drogi? miejmy nadzieję, że melatonina i suplementy poprawia Dineczce stan skóry i zacznie zarastać :) teks do ogłoszeń jest tak ładnie napisany, że nie wiem jak go skrócic ;) Edited June 13, 2012 by joteska Quote
Ewa Marta Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Kochani, a ja bardzo was prosze o zajrzenie choćby na wątek Romeo:-( To zjawiskowy onek, który po ponad roku został oddany jak zużyty przedmiot:-( W tej chwili jest w kojcowym hoteliku i bardzo kiepsko znosi taka gwałtowną zmianę:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/204619-Roni-wraca-z-adopcji-(-Szukamy-domu-bez-innych-zwierzaków Quote
jola_li Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='Ewa Marta']Kochani, a ja bardzo was prosze o zajrzenie choćby na wątek Romeo:-( To zjawiskowy onek, który po ponad roku został oddany jak zużyty przedmiot:-( W tej chwili jest w kojcowym hoteliku i bardzo kiepsko znosi taka gwałtowną zmianę:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/204619-Roni-wraca-z-adopcji-(-Szukamy-domu-bez-innych-zwierzaków Biedny Romeo :(... Quote
furciaczek Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Melduje ze zaczynamy zarastac nowa sierscia:multi: Quote
Ellig Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 furciaczek napisał(a):Melduje ze zaczynamy zarastac nowa sierscia:multi: Cudownie!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
furciaczek Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Postaram sie zrobic jakos tak foty zeby bylo widac roznice:) Quote
Recommended Posts