Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na moje oko to pojawily sie nowe wlosy gdzieniegdzie...ale ja to juz od tego wpatrywania sie w nia moge miec omamy, w poniedzialek jedziemy do weta na ogledziny, moze wyniki juz beda. Skora w kazdym razie wyglada znacznie lepiej, i w dotyku tez jakos tak...inaczej.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wygląda wspaniale! Internet tak mi wolno chodzi, że od dwóch dni nie mogę wejść na stronę banku, żeby zrobić przelew na Dinusię. Może jutro mi się uda?

Posted

Bardzo dziękuję auraa!!!

Dla mnie najważniejsze jest to, że ona jest szczęśliwa! To, że ma dużo ruchu, że obok przewija się człowiek, a nie masa postaci, które pojawiają się i znikają... to jest dla tej suczynki naprawdę ważne;-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Ona jest piękna! Moim zdaniem łysinka w niczym nie ujmuje jej urody:-) Ten piękny pycholek..... Dzieki Furciaczku za zdjęcia:-)
Jolu, a może dodać je do nowych ogłoszeń?

jasne Ewa :) możemy podmienić zdjęcia, te co są w ogłoszeniach są tez bardzo ładne ale może troszkę skrócimy tekst?

Posted

joteska napisał(a):
jasne Ewa :) możemy podmienić zdjęcia, te co są w ogłoszeniach są tez bardzo ładne ale może troszkę skrócimy tekst?

Zdecydowanie możemy go skrócić:-) Jeśłi masz jakiś pomysl Jolu, to tnij śmiało. A jak juz będzie gotowy, to uśiechnę się baaaardzo do Ziutki, która zrobi nam może ogłoszenia:-)

Posted

Miałam miesięczną przerwę w dostepie do internetu i już biegnę do Dinki.
Wygląda na przeszczęśliwą :lol:

Za każdym razem kiedy przejeżdzam obok SGGW myślę o niej i cieszę się, że już jest wolna. Szkoda tylko, że domku brak !

Posted

MiK-Jozefow napisał(a):
Dina wygląda cudownie :)
Dzisiaj zrobiłam przelew deklaracji za czerwiec :)

Bardzo dziękujemy:-)

furciaczek napisał(a):
Wyniki juz sa, nic tam nie wyroslo...dzisiaj nie dojechalam do kliniki, jutro podjedziemy ale jest jakas tam poprawa i mysle ze wetki potwierdza:)

A może ona potrzebowala czasu, żeby odreagować stres? Może teraz będzie już tylko lepiej? Oby:-)

auraa napisał(a):
Zagadkowa ta nasza Dinka! Pieniążki przelałam.

Dzięki wielkie:-)

Posted (edited)

przyszły wpłaty dla Dineczki od auraa 20zł i Mik- Józefów 10zł deklaracje stałe, bardzo Wam dziękujemy:loveu:

z jednej strony kamień z serca spadł, ze wynik zeskrobin dobry a z drugiej już chyba wyczerpalismy wszytskie drogi? miejmy nadzieję, że melatonina i suplementy poprawia Dineczce stan skóry i zacznie zarastać :)
teks do ogłoszeń jest tak ładnie napisany, że nie wiem jak go skrócic ;)

Edited by joteska