jola_li Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Cantadorra napisał(a):Napisz miejscowość, gdzie to jest, w której części Belgii. To już mam odpowiedź :smile:: "To jest pod Brecht. Tutaj link do mapy https://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=...ed=0CAoQ8gEwAA" Quote
jola_li Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Z ostatniej chwili: "Odwołuję akcję belgijską. Pani adoptowała chorą bidę, która trafiła do schroniska ze Słowacji. Żałuję ze względu na Rudkę, ale Rudka jest zdrowa, a słowacka bida ma zapalenie płuc. Niech jej się szczęści! Quote
auraa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Dobrze, że Agnieszka wpłaciła! Już ją miałam gonić! Quote
auraa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Dzień dobry Dineczko! Cioteczki błagam, zajrzyjcie. Siedzę i płaczęhttp://www.dogomania.pl/forum/threads/227354-Niezwyk%C5%82a-historia-niezwyk%C5%82a-psia-rodzina-Dwie-matki-i-szczeni%C4%99ta-b%C5%82agaj%C4%85-o-DT! Quote
furciaczek Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Dinka wczoraj polowala na mysz, ubaw mialam po pachy bo robila to...delikatnie mowiac dosc nieudolnie:evil_lol: Mysiorka uciekla a Dinka potem jeszcze dluugo krazyla w tym miejscu i zaciekle szukala stworzonka, potem zlapala gumowego kaczorka i zaczela z nim podskakiwac, krecic sie, biegac, podrzucac...cuda po prostu:lol: Quote
Ewa Marta Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='furciaczek']Dinka wczoraj polowala na mysz, ubaw mialam po pachy bo robila to...delikatnie mowiac dosc nieudolnie:evil_lol: Mysiorka uciekla a Dinka potem jeszcze dluugo krazyla w tym miejscu i zaciekle szukala stworzonka, potem zlapala gumowego kaczorka i zaczela z nim podskakiwac, krecic sie, biegac, podrzucac...cuda po prostu:lol: Kochana z niej sunia. Mimo tylu przeżyć nie straciła radości. Furciaczku, a co ze zdjęciami? Miałaś wgrać jakieś, a my tu czekamy i z nogo na nogę przestępujemy;-) Kochani, a z innej beczki... zajrzyjcie proszę na wątek pięknego onka, którego wczoraj ktoś wyrzucił z samochodu. Może coś wymyślicie... http://www.dogomania.pl/forum/threads/227719-Pi%C4%99kny-prawdopodobnie-rasowy-ONek-porzucony-jak-%C5%9Bmie%C4%87?p=19168619#post19168619 Quote
Nutusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Pewnie, że się doczeka! Kiedy można liczyć na wyniki badań?... Quote
furciaczek Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nutusia napisał(a):Pewnie, że się doczeka! Kiedy można liczyć na wyniki badań?... Pewnie w nastepnym tygodniu beda, zazwyczaj na wynik zeskrobin czekam 2-3 tyg. Chwilowe urwanie glowy mam ale wieczorkiem sie zamelduje z fotami bo pousychacie z tesknoty za urocza mordeczka pewnie:) Quote
Nutusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Fajnie byłoby popatrzeć na szczęśliwą i niczym się nie przejmującą (w przeciwieństwie do Ciotek ;)) suczynę! Quote
Ewa Marta Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Oj:-( Przyleciałam fotki oglądać, a tu pusto:-( Quote
DONnka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 joteska napisał(a):Dinulka pokaż się :) Czekamy ... ;) Quote
furciaczek Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Tamte zdiecia gdzies przepadly, mam nowy aparacik wiec bedzie foteczkowe szalenstwo:evil_lol: Nikt nie dzwoni w sprawie Dineczki?? Quote
Ewa Marta Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 furciaczek napisał(a):Tamte zdiecia gdzies przepadly, mam nowy aparacik wiec bedzie foteczkowe szalenstwo:evil_lol: Nikt nie dzwoni w sprawie Dineczki?? No to czekamy na nowe zdjęcia. Przydałyby sie aktualne do nowych ogłoszeń, które mamy zamiar zamówić. W sprawie Dinki nikt nie dzwoni, a w związku z brakiem nowych informacji o Dinie również i wątek umiera i odchodzą osoby deklarujące wpłaty:-( Quote
bela51 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Wpadłam w odwiedziny do sunieczki. Jak tam futerko, ma zamiar odrastać ? Quote
auraa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Oj niedobrze............. Mam ewentualny dom dla onki do roku. Suczka była by w kojcu ale mogłaby biegać po dużej działce. Myślę, że gdyby weszła do domu też nikt by jej nie wyrzucił. Suni szukają państwo, którzy mają sklep zoologiczny w którym robię zakupy. Dziś obydwie płakałyśmy kiedy opowiadała o chorobie i śmierci poprzedniego psa, którego pochowali zimą. Mają dwie suczki: pekińczyka i ratlerka, które są w domu. Quote
Recommended Posts