Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

joteska napisał(a):
zamówiłam dla Dinki bardzo dobry preparat na dermatofitozy, bardzo pomógł mojej suni jak miała nużycę po schronisku, Dicka z gronkowcem skórnym, Igora ze zmianami skórnymi na tle alergicznym i zakażeniami

http://www.mksklep.pl/geulincx-dermafit-dog-125-ml-p-6153.html
niebawem, powinien dojść, także na razie furciaczku wstrzymaj sie z zakupem gammolenu

Bede czekac, karma i puszeczki doszly.

Potrzebny DT dla szczylka...maly byl przywiazany w lesie:placz: Ja nie mam gdzie malizny takiej wcisnac...:shake:

Posted

furciaczku, wszędzie wysyp szczeniąt...:( obfoć malutkiego trzeba szukać i ogłaszać
przelew za hotelik poszedł, na kocie Dinki minus ok 502zł
daj prosze znac kiedy by Dinka miała zeskrobiny skóry, jak ona reaguje na melatoninę?

auraa, przypomnij może sarnie, że bardzo liczymy na jej wsparcie:modla:

Posted

jola_li napisał(a):
Jakby ktoś robił bazarek dla Diny, to dajcie znać, może akurat będę mogła coś dorzucić.

Bardzo dziękujemy Jolu:-) Obawiam się, że bez bazarków polegniemy, więc na pewno trzeba będzie coś robić. Narazie jednak z radością prowadzę bazarek biżuteryjny, z którego 1/3 dochodu zasili konto Dinki. Z radością nie tylko dlatego, że uzbierała się już niezla sumka, ale też dlatego, że odwiedzają mnie tam same miłe osoby, pełne życzliwości, chęci pomocy i jest tam miło:-) No, ale Ty to wiesz, bo jesteś jedną z tych miłych osób, a do tego zachęcasz do zakupów wierszem:-)

Posted

Sarna wpłaciła100zł. za dwa miesiące. To chyba kwiecień i maj. Czy może się mylę? Myślę, że zagląda na watek Dinki. Na bazarek i ja zaglądam i mam coś upatrzonego;)

Posted (edited)

auraa napisał(a):
Sarna wpłaciła100zł. za dwa miesiące. To chyba kwiecień i maj. Czy może się mylę? Myślę, że zagląda na watek Dinki. Na bazarek i ja zaglądam i mam coś upatrzonego;)

Super, bardzo dziękujemy Sarna:-) Jak nas czytasz, to może coś kiedyś skrobniesz?

A na bazarek zapraszam Cię serdecznie auraa:-) Ciekawe co tam sobie upatrzyłaś;-)

Edit: dopiero teraz załapałam, że pisałaś auraa o tym, że Sarna wpłaciła już wcześniej 100 zł, a nie teraz... Trudno to policzyć, mnie wydawało się, że płaciła za marzec i kwiecień, a deklaracja majowa była do wpłaty, ale może pomyliłam:-(

Edited by Ewa Marta
Posted

auraa napisał(a):
Sprawdź. Ja nie jestem pewna.

Auraa, 100 zł Sarny zostało wpłacone pod koniec marca. Nie mam pojecia ile i kiedy wpłacała wcześniej Feli. My z Joteską byłyśmy pewne, że to za marzec i kwiecień. Gdybyś mogła ewentualnie zapytać Sarnę, byłabym Ci wdzięczna. Nie ukrywam, że każda złotówka jest dla nas ważna.

Na wątku zrobiło się pustawo, Furciaczek zajęta, do tego zepsuł jej się aparat, nie ma nowych zdjęć Dinki, nie ma wiadomości, to i ludzie odchodzą:-( A ona przecież potrzebuje nas bardzo....
Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda się jej zrobić zeskrobiny i że coś ruszy się w sprawie jej leczenia. O DS nie wpsomnę, bo marzy mi się super domek dla niej.

Posted

Nutusia napisał(a):
Ciężko o domek, dopóki nic się nie wyjaśni z jej zdrowiem... :(

To prawda Nutusiu. Mało jest domków, które chcą brać sunię bez względu na nakłady finansowe i czasowe potrzebne do jej wyleczenia:-(

Marycha35 napisał(a):
I ta cholerna materia daje o sobie znać, minus na koncie Dinki, tfu:(

No niestety. Niby pieniądze szczęścia nie dają ale w przypadku Dinki parę spraw by załatwiły...

Posted

Mam jakies fotaski robione na dwa dni przed odejsciem aparatu, jutro wrzuce w przyszlym tyg jakos kupie nowy sprzecik to fot bedzie do znudzenia...jak sie czlowiek do nowej zabawki dorwie to juz koniec:evil_lol: Za jakis tydzien powinny wyniki zeskrobin byc, koszt w zaleznosci od tego co tam wyrosnie, wyloze ze swoich wiec na spokojnie mozna to potem dozbierac. Podjedziemy tez kontrolnie na ogledziny teraz, jakies drastycznych zmian nie widac ale przynajmniej lysienie nie postepuje.
Znajoma hodowczyni dogow u nas byla i polecila mi fajny granulacik dla zwierzakow poprawiajacy ogolna kondycje, zamowilam dla calej zgraii wiec i Dinka bedzie dodatkowo dostawac. Jak odgrzebie linka to wrzuce, podobno rewelacja i pomaga tez przy skornych problemach:p

Posted

furciaczek napisał(a):
Mam jakies fotaski robione na dwa dni przed odejsciem aparatu, jutro wrzuce w przyszlym tyg jakos kupie nowy sprzecik to fot bedzie do znudzenia...jak sie czlowiek do nowej zabawki dorwie to juz koniec:evil_lol: Za jakis tydzien powinny wyniki zeskrobin byc, koszt w zaleznosci od tego co tam wyrosnie, wyloze ze swoich wiec na spokojnie mozna to potem dozbierac. Podjedziemy tez kontrolnie na ogledziny teraz, jakies drastycznych zmian nie widac ale przynajmniej lysienie nie postepuje.
Znajoma hodowczyni dogow u nas byla i polecila mi fajny granulacik dla zwierzakow poprawiajacy ogolna kondycje, zamowilam dla calej zgraii wiec i Dinka bedzie dodatkowo dostawac. Jak odgrzebie linka to wrzuce, podobno rewelacja i pomaga tez przy skornych problemach:p

Super Furciaczku, nie możemy się doczekać zdjęć Dinulca i tych wyników... Za granulat pięknie dzięujemy. Gdyby pomógł, byłoby kapitanie:-) Ja chętnie poczytam o tym preparacie, bo mam psa z problemami skórnymi, a nuż i jemu pomoże:-)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Napisz miejscowość, gdzie to jest, w której części Belgii.

Już napisałam pytanie na wątku Malibo, bo to Ona poszukuje "wizytatorów" :).

Posted

Mam nadzieje ,ze Dinka sie nie obrazi:)

[FONT=book antiqua]Zapraszamy na wernisaż- bazarek, wejście przez sygnaturę w podpisie:)[/FONT]

Posted

Ellig napisał(a):
Mam nadzieje ,ze Dinka sie nie obrazi:)

[FONT=book antiqua]Zapraszamy na wernisaż- bazarek, wejście przez sygnaturę w podpisie:)[/FONT]

Na pewno nie Eluś:-)