Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

motyleqq napisał(a):
moje drogie, chciałabym wpłacić obiecaną deklarację, ale już sama nie wiem, kto jest skarbnikiem u Diny. niech się ujawni u mnie na PW z numerem konta :)

Skarbnikiem Dinki jest ciocia joteska :)

Trzymam kciuki za wyniki badań :thumbs:
Dzielna Dinka, jakby rozumiała, że te wszystkie badania są dla Jej dobra :)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

motyleqq napisał(a):
moje drogie, chciałabym wpłacić obiecaną deklarację, ale już sama nie wiem, kto jest skarbnikiem u Diny. niech się ujawni u mnie na PW z numerem konta :)

Skarbnikiem jest Joteska, która jak się tylko pojawi, wyśle Ci numer konta:-) Bardzo dziękujemy za wpłatę:-)

Posted

motyleqq napisał(a):
muszę wpłacić, zanim wszystko wydam :evil_lol:

już jestem, mam nadzieję, że zdążyłam i jeszcze nie wydałaś :evil_lol: zaraz wysyłam dane na pw, bardzo dziękujemy:loveu:

przyszła wpłata dla Dinki od fuksi 40zł wielki buziak!:iloveyou:

Diunula musi niestety jutro troszkę pogłodować by badania wyszły wiarygodnie ale wydaje sie, że dokończenie diagnostyki nadnerczy jest bardzo ważne. Furciaczku, bardzo Ci dziękujemy za to, ze ja wozisz i o to dbasz :) proszę przeslij mi nr konta byśmy mogli sie rozliczyć. Mam nadzieję, że zamówione żarełko niebawem dojdzie:roll:

Posted

Jedzonko dotarlo :)
Dinusia grzeczna, nawet nie byla jakos bardzo zestresowana podczas pobierania...do ostatniego sama lape wycignela wlasciwie.
Kolacje to myslalam ze z miska pochlonie, nwet dosmaczac nie musialam. Z fotami sie dzisiaj nie uporalam, za duze urwanie glowy.

Posted

furciaczek napisał(a):
Dinusia grzeczna, nawet nie byla jakos bardzo zestresowana podczas pobierania...do ostatniego sama lape wycignela wlasciwie.
Kolacje to myslalam ze z miska pochlonie, nwet dosmaczac nie musialam. Z fotami sie dzisiaj nie uporalam, za duze urwanie glowy.

Nie martw się fotkami, za dużo masz ganiania w tej chwili z Dinką, poczekamy:-)

Jak fajnie, że taka z niej mądra sunieczka! Weta się nie boi i sama łapkę daje do pobierania:-) Musiało być słonko głodne, ale nadrobi szybko:-) Dzięki Furciaczek za relację, mogę spokojnie iść spać;-)

Jak już się obrobisz, to daj nam proszę znać ile Ci jesteśmy winne za badania i dojazdy:-)

Posted

furciaczek napisał(a):

No proszę, wystarczyło troszkę przegłodzić i apetyt jak ta lala ;)
Smacznego Dinuś :loveu:
A na zdjęcia pewnie, że poczekamy - na takie ujęcia warto czekać :razz:

Posted

:) pewnie, że poczekamy, Gosia niech chwilę odpocznie i wenę twórcza złapie, my szykujmy nowy tekst
Dinka jes wyjątkowa, Gosia mi pisała, ze nie tylko u weta ale i w odwiedzinach u rodziny była grzeczniutka, w mieście tez zachowuje sie bardzo dobrze. Ciesze sie, ze jedzenie doszło, niech nadrabia :) Wyniki będa za tydzień- dwa
skóra czyściutka jak u niemolęcia po ostatniej kapieki, zero nalotów:multi:

orientacyjne koszty tarczyca 90, nadnercza 80, kurier do laboratorium 30= 200zł
zwrot za paliwo łącznie 5-6 razy ok. 100zł z czego ja pokryję połowę
raniutko puszczam przelew łącznie 300zł
furciaczek jutro wklei skany

Posted

przyszły wpłaty dla Dinki od cioci DONnki 12zł oraz auraa 20zł bardzo dziękujemy:loveu::Rose:
furciaczkowi wysłałam 300zł, ode mnie 50zł , poproszę o potwierdzenie jak dojdą :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Melduje ze dotarlo, dziekuje :)
Dinka zapomniala o glodowce i znowu grymasila przy misce...chyba jej tam kota wsadze zeby troche zmobilizowac do jedzenia:evil_lol:

u mnie kot się sam wsadzał, bo lubował się w zaglądaniu do psich misek(wodę piła prawie wyłącznie z psiej miski)i to baaardzo mobilizowało Etnę-żeby kot nie zabrał, to szybko wsuwała :lol:

Posted

Witam serdecznie,
Wczoraj byliśmy na odwiedzinach suczki o imieniu Sara w Konstancinie niedaleko Warszawy.
Razem z rodzicami podjęliśmy decyzje o adopcji tej suczki, pierwsze wrażenie i serce zabiło.
Cudowny piesek, z duża dawką energii i uśmiechu,bardzo kochana, spedzilismy 30 minut albo i mniej na odwiedzinach i w zupelnosci wystarczylo aby coś zaiskrzyło. Sunia bawiła się, tuliła, jest bardzo towarzyska, czuje ze bedziemy sie dobrze rozumiec :)
Mam nadzieję ze Dina takze znajdzie nowy domek, zycze powodzenia w szukaniu domku, trzymam kciuki.
Ponizej link do Sary:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/223248-Pobita-onka-krwawi-oko-Ratunku!
Pozdrawiam
Michal

Posted (edited)

rozumiem, że Sara bardziej odpowiada tej rodzinie z uwagi na urodę i całą resztę i wydarzenia rodzinne nie grają tu jednak roli. Miejmy nadzieję, że Sara będzie zdrowa i nic Państwa od tej decyzji nie odżegna w przyszłości. Ważne, że bezdomny skrzywdzony pies znalazł dom. Dziękujemy na życzenia dla Dinki, która jest też cudownym towarzyskim psem z dużą dawka uśmiechu i zasługuje na wspaniały domek bez względu na stan jej sierści.

przyszła wpłata na Dinkę od motyleqq 20zł- bardzo dziękujemy:Rose:

Edited by joteska