Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa Marta']A czy w tym hoteliku kojcowym nie ma spacerów? Czy ona będzie cały czas zamknięta w kojcu? Gdyby Dinka miała swoją karmę, to może dałoby się zapłacić za hotelik taniej?
Taka zmiana będzie dla niej załamująca;-( Ona musi wychodzić na spacery, musi biegać, inaczej znowu wpadnie w depresję:-(

Ratunku!!!! Czy ktoś zna jakiś domowy tymczas, gdzie możnaby ją zawieźć????????

Też się martwię, jak to będzie :shake:
A jak długo Dina może jeszcze zostać na SGGW ???

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fela była dzisiaj po Farela, może wyprowadziła też Dinkę... Ja jestem załamana, że nie mogę do niej jechać ale w domu by mnie oskalpowali chyba, że ze swoimi nie chodzę, a biegnę do niej:-(

Posted

[quote name='auraa']Dina, co u Ciebie?[/QUOTE]

Też bym chciała wiedzieć :)
I jeszcze raz zapytam: jak długo Dina może zostać na SGGW ???
Jaki jest Jej stan - całkowicie już wyleczona ???
Chodzi mi o to, czy nadaje się już do adopcji ???
Chcę odświeżyć wydarzenie na fb, które Jej zrobiłam i potrzebuję aktualnych informacji :)

Posted

Ta skóra nie wygląda jeszcze dobrze, ale jeśli to komus nie przeszkadza...
Ela miała do niej oczywiście wejśc, jak nie napisze (miewa problemy z radiowym netem) to zadzwonie i sie podzielę wiadomościami..

Posted

Oczywiście byłam wczoraj u Diny, była na dwóch spacerakacj, niezadługich, ale zawsze. Sucz czuje się dobrze, chyba nawet za dobrze - potwornie ruchliwa jest, a nie powinna tak szaleć jeszcze. Rana nie wygląda źle, ale trochę podsącza. Będzie dostawać na to jakieś coś wspomagające krzepliwość (przy mnie już dostała).
Chcemy ją zostawić w klinice jeszcze co najmniej z tydzień, żeby zobaczyć, czy skóra dochodzi do normy po sterylizacji (jeśli przyczyną były zaburzenia hormonalne powinna się teraz powoli zacząc poprawiać). Na razie nie widać jakichś radykalnych zmian, jest lepeij niż było na początku, ale do ideału baaardzo daleko.
To, jak długo jeszcze będzie mogła być w klinice, nie do końca zależy od nas. Ponieważ za pobyt w zasadzie nie płacimy, tylko za leczenie, w każdej chwili możemy zostać uprzejmie pożegnani. Mam jednak nadzieję, że ten tydzień jest pewny.
Wydaje mi się, że można powoli zacząć szukać domu, zanim ktoś konkretny się pojawi, minie pewnie jeszcze chwila.

Posted

[quote name='DONnka']Też bym chciała wiedzieć :)
I jeszcze raz zapytam: jak długo Dina może zostać na SGGW ???
Jaki jest Jej stan - całkowicie już wyleczona ???
Chodzi mi o to, czy nadaje się już do adopcji ???
Chcę odświeżyć wydarzenie na fb, które Jej zrobiłam i potrzebuję aktualnych informacji :)[/QUOTE]

możesz dać linka do FB? gdzieś tu się pojawił, ale nie działał mi

Posted

Byłam u Dinki około południa ale jej nie zastałam.Poszła ze studentami na spacer, chyba gdzieś dalej, bo jej w okolicy weterynarii jej nie widziałam.Szkoda, że nie ma łączności między dogo a studentami co do spacerów.

Posted

[quote name='Mazowszanka']Byłam u Dinki około południa ale jej nie zastałam.Poszła ze studentami na spacer, chyba gdzieś dalej, bo jej w okolicy weterynarii jej nie widziałam.Szkoda, że nie ma łączności między dogo a studentami co do spacerów.[/QUOTE]

Oj to przykre:-( Z drugiej strony dobrze wiedzieć, że nie tylko my z nią chodzimy Mazowszanko...
A czy ktoś pojedzie do niej jutro?

Posted

Mazowszanko, straaasznie Cię przepraszam, że przyjeżdżałaś na pusto. W niedzielę miało nie być studentów, przyszli z własnej i nieprzymuszonej woli, spontanicznie. Sądziłam, że dziś w ogóle będzie krucho ze spacerami, tak zwykle bywa w weekendy :(

Posted

[quote name='Fela']Mazowszanko, straaasznie Cię przepraszam, że przyjeżdżałaś na pusto. W niedzielę miało nie być studentów, przyszli z własnej i nieprzymuszonej woli, spontanicznie. Sądziłam, że dziś w ogóle będzie krucho ze spacerami, tak zwykle bywa w weekendy :([/QUOTE]

Nic się nie stało :) Tak jak mówi Ewa, lepiej, że jest więcej wychodzących niż jakby miało ich brakować.