Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia trzeba wykorzystać takie jakie są. Sunia jest pod Warką. Bazarek? Mam kilka ciuchów mojej córki ale tylko to. Teraz siedzę po operacji w domu na zwolnieniu i trudno jest mi wszystko ogarnąć.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[IMG]http://img267.imageshack.us/img267/5523/img1957s.jpg[/IMG]
W biegu!!!!!!!!!!!!
zrobiłam taki tekst do ogłoszeń.
Dina to około 4- letnia suczka w typie owczarka niemieckiego. W stanie wycieńczenia zabrano ją z wiejskiej drogi, gdzie została najprawdopodobniej porzucona przez właściciela. Jest niezwykle inteligentną suką. Bardzo szybko nauczyła się poleceń: siad, waruj, do mnie, zostań, noga. Chodzi przy nodze bez smyczy, na smyczy, potrzeby załatwia we wskazanym miejscu na hasło "Robisz". Przed jedzeniem siada przed miską i czeka, podchodzi i je na hasło "Twoje", odchodzi na "Zostaw". W stosunku do nowych opiekunów wykazuje postawę absolutnie poddaną. Wobec dzieci jest wyrozumiała i spokojna. Jednakże człowiek, któremu zaufała musi być tylko "jej człowiekiem". Dina [B]absolutnie[/B] nie toleruje innych zwierząt, dlatego musi być jedynym zwierzęciem w domu. Jest psem energicznym. Potrzebuje dużo ruchu i zabawy. Sunia szuka odpowiedzialnego domu, gdzie nowy opiekun będzie się z sunią bawił , wyprowadzał na dłuższe spacery i doceni jej inteligencję. Przed adopcją suczka zostanie wysterylizowana.
Obecnie Dina przebywa w okolicy Grójca.
tel 609677067 mail: [EMAIL="irmina56@o2.pl"]irmina56@o2.pl[/EMAIL]

Posted

Tak, prawie nikt tu nie zagląda. Dogomanio, gdzie jesteś? W czym ta sunia jest gorsza, że nikt jej nie chce pomóc? Jak wyląduje w schronie to dopiero wtedy wzbudzi zainteresowanie.:cool3:

Posted

Auraa, tak to jest, ze dopiero wielkie dramaty porywają za serca. Przykre, ale prawdziwe. Jestem uwalona bazarkami i nie mam czasu zajć sie rozsyłaniem wątku suni, a tylko tak mozna pozyskac jakichs sposorow, aby nazbierac na hotel. Czy zrobiłas jej jakies ogłoszenia? Albo zamowiłas na bazarku ?

Posted

Tak. Zamówiłam na bazarku.Tekst napisałam taki jak powyżej. Ludzie czekają ale na jak długo im starczy cierpliwosci, nie wiem. Jakos wyjątkowo czuję się bezradna. Kłopoty ze zdrowiem, kasą itd................

Posted

auraa napisał(a):
Dziś już miałam pierwszy telefon w jej sprawie. Pewnie nic z tego nie będzie ale odzew już jest!!!!!!!!!!!

Najważniejsze że telefon nie milczy jak zaklęty ...wierzę że dziewczynka nie bawem trafi do dobrego domku ...i tego z całego serducha jej życzę :)

Posted

auraa napisał(a):
miałam maila! Tez pewnie nic z tego ale jest odzew. Woleli by, żeby nie była wysterylizowana!!!!!!!!!!!!:cool3:

O świecie wesoły ........mam nadzieję że w końcu odezwie się ktoś naprawdę konkretny i kochający psiaki :)
Pokazujemy się sunieczko!!!

Posted

auraa napisał(a):
Pan napisał, ze jeśli ma byc wysterylizowana, to rezygnuje bo on chce miec szczeniaka od suki, którą kupi!!!!!

Niestety, taka jest mentalnosc wiekszosci naszego spoleczenstwa.