Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='joteska']dokładnie ! szukamy pilnie kogoś do pomocy do wizyty pa w Wałbrzychu- bardzo rozsądnie brzmiący domek z dużym ogrodem i aktywni młodzi ludzie i przemili ciepli rodzice psioluby
z ogłoszeń Diny już 3 sunie znalazły dobre domki ( z innymi zwierzakami) , może tym razem naszej Dinusi wreszcie się poszczęści:modla:

Oj szczęśliwe te ogłoszenia Dinkowe, szkoda tylko, że nie dla niej :shake:
Ale z drugiej strony dobrze, że przynajmniej innym bidom się poszczęściło :)
Teraz kciuki na maxa zaciskam za domek w Wałbrzychu :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Jotesko, pisał do Ciebie na maila Pan z wydarzenia Diny na fb ?
Dopytywał o Dinkę, odpowiedziałam na pytania i skierowałam do Ciebie :)
Podobno napisał maila, ale nie doczekał się odpowiedzi :roll:

Posted

[quote name='RudziaPaula']Może nie jak Dinka to ten....
http://www.facebook.com/events/249273105205690/?notif_t=plan_user_joined
Zerknijcie,kolejna bida zresztą...
Wiem ze Dinka zasługuje na dobry domek,wiem bo miałam okazję ją poznać osobiście...
Głupio mi tak tu wskakiwać z innym psiakiem...
A może przy okazji zerkniecie od tak do niego....
O mateczko jaki kochany smok i on ma pójść do schronu, nieeeee:(

Posted

masa biednych porzuconych onków, az serce sie kraje... :-( na fb ostatnio był porzucony potracony owczar leżał w śniegu, miał uniesioną głowę, z połamaną miednicą bardzo cierpiał i zamarzał, żaden z kierowców sie nie zatrzymał- Szydłowiec, jak każda droga znieczulica:-(:-(:-(

pan z fb pisał w sprawie Diny ale proponował miejsce psa do budy, on nie trzyma psów w domu:roll:

dzięki dobrym duszom namierzyliśmy Gosię, która mieszka w Wałbrzychu i prowadzi BDT, ma bardzo duże i długie doświadczenie w wizytach pa- po rozmowie z nią i jak chyba bym sie bała jej wizyty ile elementów ona ocenia i obserwuje:evil_lol: ale to chyba dobrze, dobrze dla psa. Gosia niestety w najbliższym czasie jest b zajęta i będzie mogła zajechać do Państwa najbliżej w przyszłym tygodniu, nie ma wyjścia trzeba czekać, mam nadzieję, że Ci ludzie cierpliwie tez poczekają i są zdecydowani na tyle by tak właśnie było. Zresztą w aktualnych warunkach pogodowych byłoby ciężko z transportem. Będę jeszcze z nimi jutro rozmiawiać co i jak

Posted

Marycha,zdarzył się cud :)
Pozwolę sobie wkleic cos :) z fb
Iwona Gadzicka

Kochani, piesek pojechał do nowego domku :). Wczoraj zadzwoniała do mnie pani i pytała o niego. Obejrzeli z męzem filmik i zdjecia i przyjechali. Kobieta psiara, mąż mniej ale wyrozumiały, mała córeczka, której bardzo sie spodobał. Przyzwyczaił sie chyba troche juz do nas, bo stal koło mnie i bał sie iśc. Dobrzy ludzie, będzie miał u nich dobrze. Na koszt fundacji Nero zaczipowałam go i odrobaczyłam. i pewnie niedługo odwiedzę.

Jakbyście chciały mnie z tym pogonic to śmiało...

Posted

[quote name='Marycha35']Jotesko a co z tym biedakiem w śniegu z FB???? Ktoś się wreszcie zatrzymał, pomógł mu, do jasnej cholery, co z tymi ludźmi się dzieje!!!
oneczek zaopiekowany przez emira na szczęście, trafił do dra Niedzielskiego do Wrocka:multi:

[quote name='RudziaPaula']Marycha,zdarzył się cud :smile:
Pozwolę sobie wkleic cos :smile: z fb
Iwona Gadzicka

Kochani, piesek pojechał do nowego domku :smile:. Wczoraj zadzwoniała do mnie pani i pytała o niego. Obejrzeli z męzem filmik i zdjecia i przyjechali. Kobieta psiara, mąż mniej ale wyrozumiały, mała córeczka, której bardzo sie spodobał. Przyzwyczaił sie chyba troche juz do nas, bo stal koło mnie i bał sie iśc. Dobrzy ludzie, będzie miał u nich dobrze. Na koszt fundacji Nero zaczipowałam go i odrobaczyłam. i pewnie niedługo odwiedzę.

Jakbyście chciały mnie z tym pogonic to śmiało...

nikt Cie Rudziu gonić nie będzie ;) to cudne wieści:multi:

[quote name='Nutusia']Ha - cuda są po to, żeby się zdarzać!
Teraz czekamy na cud Dinkowy...
ano czekamy na cud... ale sie denerwuje w środku , to tak jest jak bardzo zależy nam na czymś, nie mogę doczekać sie tej wizyty jak przedszkolak ;)

[quote name='Ewa Marta']Oj przydałby się cud Dince... Myśłę nad domem dla niej i możliwe, że ona powinna mieć jednego człowieka dla siebie, żeby nie musiala konkurować z nikim o jego uczucia... Ewunia Dinka i tak ma przez to , że powinna być jedynaczka ma ograniczone pole w potencjalnych DS. Jak ją pamiętam z ssgw garneła sie do każdego nawet nieznajomego, merdała ogonkiem, lizała po twarzy młodych napotkanych ludzi. Chyba dla niej wazne by czuła sie chciana i miała ta 1 osobę która jets niej najbliżej z rodziny, by czuła sie kochana i chciana przez wszytskich

jak tyle kciuczków zaciśniętych to musi sie w końcu udac co? tak sobie myślę, ze juz rok mija odkad suczynka nasza trafiła na sggw...

Posted

czekamy na wizytę jeszcze, która odbędzie sie dopiero późnym popołudniem w najbliższy piątek tak by była cala rodzina podczas odwiedzin, to będzie 2gi tydzień odkąd był telefon o Dinkę od Państwa ale nie ma innego wyjścia. W razie potrzeby furciaczek jak będzie przejazdem zrobi wizytę w weekend :)

ps psinka potrącona przy drodze odeszła niestety, stanęły nerki:-(:-(:-(

Posted

[quote name='auraa']Jakieś fatum, czy co.......[/QUOTE]
nie wiem, ja już sie podłamałam.............Dinka ma jakiegoś podłego prześladującego ją pecha chyba, wciąż pod górkę
chciałam jej pomóc ze wszystkich sił i tylko dla Niej jestem jeszcze na dogo
zadzwonię do pani jutro czy tylko przekłada wizyte czy rezygnuje, by była jasność w temacie

Posted

[quote name='joteska']wizyta pa niestety odwołana :roll: Pani zadzwoniła, że córka złamała nogę na treningu:razz:[/QUOTE]

No nie :wallbash:
Nie takich wiadomości się spodziewałam :shake:
Czy Pani przekłada wizytę czy rezygnuje ?