Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Po przerwie melduje się u ślicznej sunicy:)
Edit:
Ludkowie Kochani zapraszam na cudną stronę psa Kadeta, który sam tam pisze....[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]
[URL]http://www.facebook.com/KadetMichoslawWspanialy[/URL]

Edited by Marycha35
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bela51']Zagladam do Diny i ponawiam swoje pytanie.,
Czy ktos sprawdzi domek na Woli dla innej ONki, równie bezdomnej ?[/QUOTE]

też mało doświadczenia w tym mam, ale mogę się udać

a plakat powieszę u mnie w sklepie zoologicznym :)

Posted

[quote name='motyleqq']też mało doświadczenia w tym mam, ale mogę się udać

QUOTE]

Bardzo Wam dziekuje za odzew i chęc pomocy. Juz zgłosiła sie osoba, ktora przeprowadzi wizyte dla Lanki.:lol:

Posted

[quote name='joteska']plakat Dinki od Oli Lubańskiej z fb

[IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/621837_426101434093410_729535791_o.jpg[/IMG][/QUOTE]

Fajny plakat :):):)
Zabieram, żeby opublikować na wydarzeniu Dinki fb i będzie można udostępniać :):):)

Posted

przyszła wpłata 20 zł od auraa dla Dineczki, pięknie dziekujemy:Rose:
Dinka już nie ma karmy, Gosia daje jej od siebie, poza tym za chwilkę musimy za hotelik zapłacić, kazdy grosz na wage złota, za kazdy będziemy wdzieczni

Posted

[quote name='DONnka']Fajny plakat :):):)
Zabieram, żeby opublikować na wydarzeniu Dinki fb i będzie można udostępniać :):):)[/QUOTE]
własnie DONNko nie można już wklejać, fb ma sowje ograniczenia tzn minął okres wydarzenia, może wznowimy tzn założymy nowe wydarzenie dla Diny?

Posted

[quote name='joteska']własnie DONNko nie można już wklejać, fb ma sowje ograniczenia tzn minął okres wydarzenia, [B]może wznowimy tzn założymy nowe wydarzenie dla Diny?[/B][/QUOTE]

Zdjęcia Dinki można udostępniać, ale faktycznie to jest dobry pomysł :)
Zajmę się tym :)

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Zaraz będzie utarg z mojego bazarku, ostatnie wpłaty nadchodzą :)

super Mazowszanko, bardzo Ci dziękujemy:loveu::multi:
jutro dzień opłaty za hotelik, na razie muszę założyć, wyjścia nie ma... choć ostatnio miałam niespodziewane wydatki i nie bardzo nas stać na to.
Bedziemy z DONnka robić szybki, mikro bazarek dla Dinki i Igora zanim będzie ten mega

Posted

DONnka napisał(a):
Wow, ale się tayga uwinęła z tym bazarkiem :crazyeye:
I wiem nawet czyja to zasługa :razz:
SUPER !!!!
Już lecę :):):)

heheh tayga i unixena tak sie uwinęły jak pszczółki to juz ich mega a moim mini będzie ;) jeszcze fantów nie zdążyłam obfocić, serdecznie zapraszamy :)

Posted

[quote name='Mazowszanka']jotesko, wpłacam Ci połowę mojego bazarkowego utargu na Dinę czyli 315 zł
Jeżeli Niko, który znalazł DS zostanie w nim na 100 % to jego działkę dostanie również Dina.
Potwierdz, proszę wpływ na wątku bazarkowym:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczam

wpłata dziś doszła:multi::multi::multi: bardzo Ci dziękujemy Mazowszanko w imieniu Dineczki za piękny pracowity bazzaro :Rose::iloveyou:
a NIkowi, życze jak najlepiej tzn aby został już w swoim domku na dobre i był szczęśliwy, nie tylko z powodu Dinki ;)

dlaczego nasza Dinka tak długo czeka? ostatnio był jeden telefon, oczywiście z tych o niewysterylizowaną sunię dla swojego owczara, skwitowałam Pana krótko mówiąc co o tym myślę i rozłączyłam, to bardzo smutne...zarabiacze na psach:shake:

widziałyście wierszyk bazarkowy Joli_li?

Wrzuć w donicę nasion wiele,
niech kiełkuje szybko ziele -
gdy zakwitnie Ci roślinka,
wtedy domek znajdzie Dinka

Autor wierszyka jola_li