azalia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Odwiedzam sunieczkę i życzę,aby wreszcie zadzwonił dobry człowiek. Quote
Ania i Kajber Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jaka jeszcze pomoc , poza ogłoszeniami i szukaniem DS jest potrzebna. Czy jest też poszukiwany hotel ( blisko jest Donka5, jamor), zbierane deklaracje na hotel i leczenie? - na wypadek, gdyby Państwo jednak zażadali kategorycznie zabrania suni. Quote
auraa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Hotel jest. Potrzebne są deklaracje. Boję się, że jesli zaczną sami szukać domu, to suka trafi do rozmnazacza. Tak może się stać, ponieważ osoby, które były zainteresowane, rezygnowały po informacji o sterylizacji. Quote
auraa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 miałam maila w sprawie suni. Znowu nie chcą po sterylizacji!. Chyba zmienię tytuł!!!!!!! Quote
anett Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Auraa najlepiej od razu w ogłoszeniach podawać, że suka/pies jest po sterylce/kastracji; chociaż ludzie czasami i tak nie czytają tylko oglądają zdjęcia;)... ale to już inna historia Kurcze kiepsko teraz:shake: z kasą i z domami... no chyba, że takie na łańcuch/do kojca i do produkcji szczeniaków to zawsze są chętni... Quote
auraa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 W ogłoszeniu jest napisane, że suka zostanie wydana po sterylizacji. Ludzie nie czytają. Zadają pytania, na które odpowiedź jest w tresci ogłoszenia. Stosunek do dzieci i innych zwierzat ! Quote
anett Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 No wiem, wiem - to za duży wysiłek dla części społeczenstwa;) wystarczy fotki pooglądać;) Wszędzie trąbią że kwitnie wtórny analfabetyzm a większość NIC nie czyta - więc i ogłoszenia nie trzeba... Mnie rozwalają telefony do kojca (pięknego obowiązkowo:diabloti:) z ogłoszeń ONków, w których jest podkreślane, że to przyjacielski, łagodny pies, który najbardziej potrzebuje kontaktu z człowiekiem! ..."no jak to pani, kontakt bedzie miał, kojec na placu stoi, przecież bedzie nas często widział a całą noc może latać..." to 80% domów dla ONków! Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Pokazuj się sunieczko ......... Quote
azalia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Oj sunieczko,kiedy ten właściwy,dobry domek się odezwie.. Quote
auraa Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nie wiem. Hotel jest, sterylizacja też. Ale co z tego jak nie ma pieniędzy na hotel! Ręce opadają. 330 zł razem z karmą, miesięczne utrzymanie w hotelu. Quote
bela51 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Biedna sunia, juz sama nie wiem co poradzic. Moze zmien tytuł watku na bardziej dramatyczny ? Quote
auraa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Zmieniłam. Nie wiem, czy na lepszy? Boję się, ze suka się zmarnuje................... Quote
azalia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Auraa,dla mnie tytuł wątku jest niejasny.To tak,jakbyśmy nie dawali jej szans,aby została tą wspaniałą matką.Chyba lepiej by brzmiało,że jeśli nie pomożemy,będzie rozmnażana w nieludzkich warunkach,rodzić co cieczkę lub coś w tym rodzaju,ale to moja,może subiektywna sugestia,ale myślę że tak będzie wymowniej. Quote
bela51 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Wierzcie mi, ze serce mnie boli, ze ta sunia moze isc do jakiejs pseudo, lub na łancuch. Nie stac mnie na jakąs przyzwoita pomoc. Ale moze zrobie dobry poczatek? Dam od stycznia skromne 10 zl deklaracji. Quote
auraa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ja już zmieniałam ten tytuł dwa razy. Nie mam pomysłu............. bela51 dziękuję!!!!!! Quote
auraa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dzień dobry! Mało ciotek i wujków............... Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 auraa napisał(a):Dzień dobry! Mało ciotek i wujków............... Bardzo mało :( a sunia w wielkiej potrzebie ...ech...pomysłów zupełnie mi brak .... Postaram się zrobić dla suni bazarek...chociaż tyle... Quote
auraa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dziękuję. Ja rozumiem, że wokół tyle bid. Ale ona wbrew pozorom też nie jest bezpieczna. Quote
auraa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ciotki, gdzie jesteście? Cisza tu straszna!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts