Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jaka jeszcze pomoc , poza ogłoszeniami i szukaniem DS jest potrzebna.

Czy jest też poszukiwany hotel ( blisko jest Donka5, jamor), zbierane deklaracje na hotel i leczenie? - na wypadek, gdyby Państwo jednak zażadali kategorycznie zabrania suni.

Posted

Hotel jest. Potrzebne są deklaracje.
Boję się, że jesli zaczną sami szukać domu, to suka trafi do rozmnazacza. Tak może się stać, ponieważ osoby, które były zainteresowane, rezygnowały po informacji o sterylizacji.

Posted

Auraa najlepiej od razu w ogłoszeniach podawać, że suka/pies jest po sterylce/kastracji; chociaż ludzie czasami i tak nie czytają tylko oglądają zdjęcia;)... ale to już inna historia
Kurcze kiepsko teraz:shake: z kasą i z domami... no chyba, że takie na łańcuch/do kojca i do produkcji szczeniaków to zawsze są chętni...

Posted

W ogłoszeniu jest napisane, że suka zostanie wydana po sterylizacji. Ludzie nie czytają. Zadają pytania, na które odpowiedź jest w tresci ogłoszenia. Stosunek do dzieci i innych zwierzat !

Posted

No wiem, wiem - to za duży wysiłek dla części społeczenstwa;) wystarczy fotki pooglądać;)
Wszędzie trąbią że kwitnie wtórny analfabetyzm a większość NIC nie czyta - więc i ogłoszenia nie trzeba...
Mnie rozwalają telefony do kojca (pięknego obowiązkowo:diabloti:) z ogłoszeń ONków, w których jest podkreślane, że to przyjacielski, łagodny pies, który najbardziej potrzebuje kontaktu z człowiekiem!
..."no jak to pani, kontakt bedzie miał, kojec na placu stoi, przecież bedzie nas często widział a całą noc może latać..." to 80% domów dla ONków!

Posted

Nie wiem. Hotel jest, sterylizacja też. Ale co z tego jak nie ma pieniędzy na hotel! Ręce opadają.
330 zł razem z karmą, miesięczne utrzymanie w hotelu.

Posted

Auraa,dla mnie tytuł wątku jest niejasny.To tak,jakbyśmy nie dawali jej szans,aby została tą wspaniałą matką.Chyba lepiej by brzmiało,że jeśli nie pomożemy,będzie rozmnażana w nieludzkich warunkach,rodzić co cieczkę lub coś w tym rodzaju,ale to moja,może subiektywna sugestia,ale myślę że tak będzie wymowniej.

Posted

Wierzcie mi, ze serce mnie boli, ze ta sunia moze isc do jakiejs pseudo, lub na łancuch. Nie stac mnie na jakąs przyzwoita pomoc. Ale moze zrobie dobry poczatek?
Dam od stycznia skromne 10 zl deklaracji.