Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam , mam pytanko zwiazane ze sprzedaza Arthroflexu przez internet, a mianowicie chodzi o to ze mam znajomego ktory prowadzi hurtownie jestem w stanie u niego kupic wlasnie ten preparat w dosc niskiej cenie i chcialbym wiedziec czy moglbym wystawic go np na allegro bez zadnych obaw ? oczywiscie cena byla by nizsza od tych ktore sa aktualnie na portalach internetowych. Wiem ze od jakiejs kwoty placi sie podatek ale to by byla sprzedaz nie na tak duza skale takze prosze o odpowiedz z gory dziekuje :) By The Way to rowniez srodek kupuje dla mojego psa bo podejrzewam u mojej 5 letniej suki owczarka niemieckiego dysplazje poniewaz zaczyna kulec po aktywnym wysilku fizycznym ale mam nadzieje ze jak go wybierze bedzie ok , wiele osob go poleca takze chyba warto zainwestowac wiecej pieniedzy ale w lepszy srodek. ^ ^

Posted

Ale żaden środek nie wyleczy Ci psa z dysplazji...może jedynie nieco pomóc. Żeby dowiedzieć się czy pies ma dysplazje robi się RTG stawów...a nie gdyba i chyba :roll: Oczywiście taki środek nie zaszkodzi, ale jego dawkowanie i stosowanie jest różne w zależności od tego czy pies istotnie jest chory czy używamy tego jako wspomagacza...jeśli kuracja jest źle dobrana to i efekty będą marne.

Zajrzyj do ustawy mówiącej o zagadnieniu jakie Cię interesuje, bo mam wrażenie że to bardziej reklama niż chęć wiedzy faktycznej...

Posted

Co do 1 czesci Twojej odp , tak rozumiem ze to zapobiega i wspomaga a nie calkowicie leczy bo choroby genetycznej jako tako nie da sie zniwelowac zupelnie , u mnie w miescie zaden wet nie ma uprawnien do rtg a jesli juz ma to slyszalem ze nie potrafia nawet dobrze odczytac i czasami zdarzalo sie ze wysylali psa na operacje a nie mial dysplazji ,,, rozmawialem z treserem psow owczarkow niemieckich i przedtsawilem mu moja sytuacja wiek suki i stan oraz objawy jakie przedstawia , podzielil moje zdanie co do wykupu arthroflexu i potwierdzil rowniez objawy co do dysplazji wszystko wskazuje ze sa to jej poczatki , co do 2 czesci to jeszcze ne mam preparatu wiec to nie reklama a pytam sie bo wole sie upewnic niz pozniej miec jakies klopoty to jasne Dzieki za odp :)