Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biegają, bo im tam nie są potrzebne ani wózeczki, pieluchy, podkłady, One są zdrowiutkie i szczęśliwe. Do woli korzystają z tego, czego nie mogły robić tutaj, co ograniczało im chore ciałka.
Morusku , kochany pieseczku

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszystkim Przyjaciołom Ludzkim i Psim za pamięć i odwiedziny.
Ja miałam taką zapaść, że nie mogłam przez długi czas sie przemóc i wejść na forum. Są dni, kiedy nie mogę żyć, aby tu nie zajrzeć ( nie zawsze piszę), a są dni, kiedy coś mnie trzyma z daleka. I mimo, że myślę bezustannie o Tobie Morusku i pozostałych pieskach, to nie mogę kliknąć, aby tu wejść. To jakieś chore jest!
Nie przeczytałam jeszcze wszystkich nowości, ale zaraz to nadrobie!
Moniu strasznie mi przykro, że Dzekuś odszedł. Ale z Twojego opisu wydawało mi się, że jego choroba i niemoc była silniejsza niż u Morusa.
Starał się bardzo, ale nie dał rady.
Morusku zaopiekuj się tym WIELKIM maluszkiem

Posted

Morusku, lato powoli mija, a ja ciągle wspominam czas z ubiegłego lata. Ten ostatni rok najbardziej utrwalił się w mojej pamięci i najbardziej nas związał ze sobą. Przed Twoją chorobą tak tego nie odczuwałam.
Morusie jeszcze nie mam innego psa. Tak się boję nowej miłości , albo braku miłości do innego psa. Myślę, że już tak wielkiego oddania i miłości nikt mi nie da. A i ja nie wiem czy potrafię być czymś więcej niż tylko dobrą panią.

Posted

Szarotko. Na wszystko przychodzi czas i pora.Nie miej wyrzutów, że nie możesz sie zdecydowac na innego psa.
I normalne jest też, że gdyby juz był inny to ta miłość też bedzie zupełnie inna.Nie można ich porównywać ani się karać , że kochamy inaczej.
Ja tez na początku nie pokochalam Tosi , Korinka czy Malinki.To wszystko przyszło z czasem.Ze swoim czasem.
U Tosi szybko u Malinki trwało dość długo.....
Morusku, zamachaj ogonkiem do swojej pani,pokaż jej , że Tobie jest juz Tam dobrze...

Posted

Morusku, wczoraj wieczorem uwieczniłam na fotografii widok pięknej tęczy. Nie oddaje ona tego uroku, który był w rzeczywistym obrazie, ale i tak jest piękna. Dzis zamiast światełka cioteczka ci wkleja ta fotke. Piękny łuk, a za nim wy- nasze aniołeczki. Dzieki tym widokom czujemy, ze jesteście blisko nas.

• 2 weeks later...
Posted

Morusie jutro mija 9 miesięcy jak Cię nie ma. Żal może trochę przygasł, ale pamięć i tęsknota nie. Ciągle mam przed oczami Twój uśmiechnięty pysio. Zawsze uśmiechnięty, zawsze dający miłość - to cały Ty - nigdy żadnym innym nie zastąpiony.
Co Ci mogę powiedzieć w takim dniu?
Bądź beztroski, szczęśliwy wolny od bólu, zawsze jak tu na ziemi uśmiechnięty i pełen miłości.
A ja - już nie płaczę, ale tak ciężko mi na samo wspomnienie.

Posted

Morusie pamiętasz na pewno Rudego - małego kociego szkraba, któremu matkowałeś.
Teraz jest w domu drugi taki kotek - podrzutek, który trafił do nas chyba w 3 tyg. zycia. Co za barbarzyństwo oddzielać takie maleństwo od matki!
Nie było Ciebie, nie miał z kim spać wtulony w futerko.
Ale teraz już zawojował Rudego i nas oczywiście. Jest strasznym rozrabiaką.
Pewnie to wszystko co się teraz w domu wyprawia obserwujesz ;)
i jesteś zadowolony, że następna sierotka znalazła u nas dom.
To nie kocie forum, ale muszę Ci pokazać tego Filuta