szarotka11 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Morusku - nie potrafiłam tu przyjść w Dzień Zaduszny. Nie mogłam. Ty wiesz ile mamy grobów na cmentarzu.... Ale myślałam o Tobie nieustannie. Piesku mój kochany.... Quote
szajbus Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Morusku........ [img]http://img233.imageshack.us/img233/2789/wiecezkwiatami4kt0.gif[/img] Quote
Monia70 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dobry wieczór Morusku. Pamiętam i odwiedzam. [*] Quote
ma_ruda Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Za Tęczowym Mostem zawsze świeci słońce Quote
szarotka11 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Morusku mój wspaniały Przyjacielu....Pamiętam Quote
Monia70 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy, Że każdy wszystko usłyszy: I sanie w obłokach mknące, I gwiazdy na dach spadające, A wszędzie to ufne czekanie ? Czekajmy - dziś cud się stanie . Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie psinko Quote
szajbus Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Morusku, mimo upływającego czasu zawsze pozostaniecie w naszych sercach i naszej pamięci Szczęśliwego Nowego 2009 Roku za TM Quote
Monia70 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dla skarebusia za TM.Na zawsze w pamięci. Szczęśliwego Nowego Roku Morusku !!!!!!!!!!!] Quote
szarotka11 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Morusku, wczoraj minęly 2 lata odkąd Cię nie ma. Sylwester i Nowy Rok, to taki smutny dla mnie czas. Dwa lata temu - w sylwestra odeszla rówież moja przyjaciólka, za 2 dni Ty. Jakoś nie mogę tego w dalszym ciągu zaakceptować. Tak mi brak rozmów z Nią, takich bardzo szczerych i intymnych...Nadawalyśmy na tych samych falach - mimo dużej różnicy wieku. A Ty Morusku wierzę, że jesteś szczęśliwy. Ciągle mam uczucie,że za malo okazywalam Ci milości. Ale u nas nikt nie jest "wyrywny" w tych sprawach. Jak przypomnę sobie Twój zawsze, mimo cierpienia, uśmiechnięty pysio, Twoje oddanie i milość w oczach, to tak mi żal, że nie mogleś jeszcze pobyć z nami. Morusku nie zaglądam tu często, ale wiesz, że w każdym dniu myślę o Tobie. Quote
szajbus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Szarotko, Morusek czuł,że był kochany i był szczęśliwy. Tak jak piszesz, wyraz jego oczu był tego najlepszym dowodem. Teraz, tam za TM hasa sobie z naszymi psinkami i czuwa nad tobą- swoją ukochana pańcią. Morusku Quote
szajbus Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Morusku, zobacz jak ten czas leci. To juz druga niedziela Nowego Roku. Pamiętam piesku Quote
Redpit Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dla Moruska :-( nie mnie osądzać... - ale jeśli mógł sobie spokojnie żyć i oprócz kalectwa... nie było powodów :shake: Quote
szajbus Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Morusku, kolejna niedziela i kolejne moje odwiedzinki. Pamietam słonko Quote
szajbus Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dla ciebie Morusku w ten szczególny dzień Quote
Recommended Posts