Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):
ale dawno tu nikogo nie było...i co ? Pani się zdecydowała, żeby sunia u niej została?
]

no ja mam nadzieję, bo jeśli nie to byłoby igranie z emocjami psa ...

Posted

Klementynkaa napisał(a):
a jest szansa zeby to na 100% ustalić? bo ona wciąz wisi "do adopcji" na stronie Nadziei Dobermana.

będzie ciężko... najlepiej zapytam w biurze, chociaż myślę że dalej jest w papierach DT

jofracy pani nie igra z emocjami, psina pewnie zostanie u niej, pani ma też inne psy po przejściach ... nie narażała by Zorki na ponowne przejścia

• 1 month later...
Posted

jak ostatni raz rozmawiałam z Basią, to mówiła, że raczej jej nie odda, ale niech sobie będzie na stronie schroniska... interpretujcie to jak chcecie, ale ja myślę, że trzeba już oficjalnie stwierdzić, że DT został DS

Posted

choba napisał(a):
jak ostatni raz rozmawiałam z Basią, to mówiła, że raczej jej nie odda, ale niech sobie będzie na stronie schroniska... interpretujcie to jak chcecie, ale ja myślę, że trzeba już oficjalnie stwierdzić, że DT został DS

oficjalnie niestety nie stwierdzono, bo w biurze widnieje dalej na DT ... ale faktycznie jest to już DS

• 2 weeks later...