saphira18 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Shy vel Zorka zaprasza po znajomości do Wolfa:lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226921-Katowice-doberman-KLEMENS-pomocy! Quote
magdyska25 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ale dawno tu nikogo nie było...i co ? Pani się zdecydowała, żeby sunia u niej została? Quote
jofracy Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 magdyska25 napisał(a):ale dawno tu nikogo nie było...i co ? Pani się zdecydowała, żeby sunia u niej została?] no ja mam nadzieję, bo jeśli nie to byłoby igranie z emocjami psa ... Quote
Klementynkaa Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 a jest szansa zeby to na 100% ustalić? bo ona wciąz wisi "do adopcji" na stronie Nadziei Dobermana. Quote
saphira18 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Klementynkaa napisał(a):a jest szansa zeby to na 100% ustalić? bo ona wciąz wisi "do adopcji" na stronie Nadziei Dobermana. będzie ciężko... najlepiej zapytam w biurze, chociaż myślę że dalej jest w papierach DT jofracy pani nie igra z emocjami, psina pewnie zostanie u niej, pani ma też inne psy po przejściach ... nie narażała by Zorki na ponowne przejścia Quote
choba Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 jak ostatni raz rozmawiałam z Basią, to mówiła, że raczej jej nie odda, ale niech sobie będzie na stronie schroniska... interpretujcie to jak chcecie, ale ja myślę, że trzeba już oficjalnie stwierdzić, że DT został DS Quote
Elza22 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 również uważam że trzeba już uznać że DT jest domem stałym. Quote
saphira18 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 choba napisał(a):jak ostatni raz rozmawiałam z Basią, to mówiła, że raczej jej nie odda, ale niech sobie będzie na stronie schroniska... interpretujcie to jak chcecie, ale ja myślę, że trzeba już oficjalnie stwierdzić, że DT został DS oficjalnie niestety nie stwierdzono, bo w biurze widnieje dalej na DT ... ale faktycznie jest to już DS Quote
saphira18 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 no to zmieniam temat wątku:p Zorka vel Shy szczęśliwa u pani Basi, Powodzenia ! Quote
Recommended Posts