Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam na fotki podpaluszka i zrobię mu wydarzenie na FB.

Dziewczyny znalazłam na stronie schroniska jeszcze jednego spanielka, ale myślę, że jeśli nie znajdzie się właściciel, to taki fajny psiak szybko znajdzie nowy domek.

1210/11
w schronisku od 16.11.11.
kwarantanna

1210/11
Ok. półtora roku
Pies
Zaszczepiony, odrobaczony
Pies średniej wielkości, w typie spaniela. Bardzo żywiołowy, wesoły. Kiedy chce zwrócić na siebie uwagę człowieka (a chce dość często) to szczeka. Lubi się bawić i biegać. Do ludzi nastawiony przyjaźnie.

Posted

ewes napisał(a):
hehe... Mentorkowi zrobic zdjęcia to wcale nie takie łatwe zadanie... cały czas biega tylko za Kamilą i nie chce się na krok od niej oddalić

Taa to fajna sprawa jakby mi smycz z ręki wypadła albo jak by się odpięła, ale czasem to jest upierdliwe, bo mu nawet zdjęcia nie mogę zrobić:shake:

A zdjęcia jednak będą teraz tylko najpierw muszą się wgrać :)

Posted

No nareszcie są zdjęcia Mentora :)

tak się przykleił gdy ciocia ewes chciała go pogłaskać, więc zrezygnowała i porobła mu zdjęcia :D

moja kochana uśmiechnięta mordka :loveu:

zdziwiony dlaczego mu smaczka nie daję :D

na tym zdjęciu tak słodko wyszedł, że musiałam je dać :lol:

Posted

kimiji napisał(a):

tak się przykleił gdy ciocia ewes chciała go pogłaskać, więc zrezygnowała i porobła mu zdjęcia :D

takim przerażonym wzrokiem się na mnie patrzył... prawie w siatkę wlazł... więc co mi zostało, musiałam zrezygnować... ale ja się tak łatwo nie poddam :cool3:

Posted

Tak patrzył na cicocię ewes:lol:

i znowu uśmiech:p

Mordzia tak się wierciła, że żadnego normalnego zdjęcia nie dało się zrobić:shake: Ale dziękujemy ewes, że się nie poddawała :multi:

Posted

Psiak cudny, tylko strasznie zaniedbany... :shake:
Ale jak się go doprowadzi do porządku i sierść mu odrośnie będzie dumą właściciela! :loveu: :loveu: :loveu:

Zrobię mu wieczorem wydarzenie na FB. Trzeba mu koniecznie znaleźć choćby tymczas!

Posted

emilia2280 napisał(a):
Przepiékny jest. Pod tym biednym futerkiem nawet widac ze jest cudowny.

No jak zobacvzyłam wydarzenie na FB,. to pomyślałam - czy nasza Emilka już wie ? No przecież nie mogłoby Jej zabraknąć przy spanielku :eviltong:
Śliczności jest.