Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pepino, a masz jakieś fotki z bisów baby? Poszukuję zdjęć małej whippetki, która była na III lokacie, zaraz za Tobą ;) I gratulacje dla wszystkich!

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ma ktoś zdjęcia z grup? Tych akurat nie mam, bo mój fotograf już się z innym psem ustawiał i nie ma żadnych zdjęć na moim aparacie z grup, bardzo by mi zależało bo udało nam się zdobyć BOG X

Posted

gratuluje wszystkim sukcesów!!

ja się bezczelnie pochwalę bo mój chłopiec zadebiutował wczoraj w młodzieży w wieku 9.5 miesiąca :) wygrał w stawce psów starszych od siebie po pół roku :multi: a potem na porównaniu z tyle samo starszą suczką
Emporio Armani Gattaca - doskonały 1/3, Zw. Mł oraz BOB junior

oprócz tego w obiektyw mojego aparaciku zaplątało się parę psiaków, może ktoś znajdzie na fotach swojego

Posted

Hm...Najgorzej nie było, ale najlepiej też nie :) Organizacji nie będę komentować, bo na wystawie miałam inne zmartwienia niż słuchanie komunikatów :diabloti:
W Młodym Prezenterze sędzia "trochę" namieszał, a ja miałam małe problemy z psami, ale zajęłam III miejsce w grupie starszej ;)

EDIT:
Planuje w najbliższym czasie zgrać zdjęcia i filmik z wystawy ;)

Posted

Ja swoich nie zdążyłam zgłosić, za to w beaglach:
JACKPOT Simpatica PS - 1/4, CWC - zakończony CHAMPIONAT POLSKI :)
LILLY BELL Simpatica PS - 1/3, CWC - trzecie CWC z rzędu ale... jeszcze odstęp...
TOUCH OF AN ANGEL Simpatica PS - 1, BOB Baby - jej debiut :) bardzo dzielna damulka, posiedzieliśmy do finałów, na baby naczekaliśmy się strasznie ale nie było źle :)

Posted

Frytela napisał(a):
Ja swoich nie zdążyłam zgłosić, za to w beaglach:
JACKPOT Simpatica PS - 1/4, CWC - zakończony CHAMPIONAT POLSKI :)
LILLY BELL Simpatica PS - 1/3, CWC - trzecie CWC z rzędu ale... jeszcze odstęp...
TOUCH OF AN ANGEL Simpatica PS - 1, BOB Baby - jej debiut :) bardzo dzielna damulka, posiedzieliśmy do finałów, na baby naczekaliśmy się strasznie ale nie było źle :)

To Ty byłaś w Gdańsku...?!!!!!

Gratulacje:):)

Posted

Hiro napisał(a):
Czy może ktoś ma zdjęcia z BIG V?
Moja Beki - JCAC,BJ,BOB i IV miejsce na grupie)
Gratuluje wszystkim!

to była Twoja dziewczyna....?!

Posted

Hiro napisał(a):
Tak,to była moja Beki)
Tylko mnie nie było w Polsce w zeszły weekend.Więc chcę chociaż jedno zdjęcie z debiutu małej)

Niestety zdjęć nie mam....