Jump to content
Dogomania

II Otwarte Zimowe Zawody Agility - 25.02.07

Recommended Posts

Posted

generalnie uwazam, ze taka hopka/hopki sa przydatne, chocby dla wlasnego poczucia, ze pies pamieta i wchodzi sie na tor bardziej wyluzowanym ;) (haha, jasssne)
jednak nie upieram sie przy nich, bo np takie same rzeczy (oprocz przypomnienia tyczki) mozna zrobic na rozgrzewce. tyle, ze bez hopki...

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niuka napisał(a):
(oprocz przypomnienia tyczki) mozna zrobic na rozgrzewce. tyle, ze bez hopki...

Niuka , ty wiesz ze zaczełam sie zastanawiac czy moze chocby "kija" porzyczyc :evil_lol: psa posadze , odejde kawałek wyciagne tyczke i dawaj hop ! trzeba sobie w zyciu radzic :cool3:

Posted

Folka napisał(a):
Niuka , ty wiesz ze zaczełam sie zastanawiac czy moze chocby "kija" porzyczyc :evil_lol: psa posadze , odejde kawałek wyciagne tyczke i dawaj hop ! trzeba sobie w zyciu radzic :cool3:

Ale mnie takie rozwiązanie nie usadysfakcjonuje :roll:
No ale swego czasu nie było hopków na rozgrzewkę wogóle i jakoś każdy sobie radził ;)

Posted

a jeszcze jak dostaniemy dwa kije , to by sie zabawa rozkreciła :evil_lol:
kija trzymałabym w jednym i drugim reku.Ty bys biegła np. od prawej strony , twoj pies skacze , robisz zmiane za psem i twoja psina za moimi plecami robi nabieg na "przeszkode" od lewej strony , a ty cały czas stoisz przede mna.Kapujesz ?? :cool3:

Posted

Tak jak wspominałam z przyczyn technicznych ringu rozgrzewkowego w Pruszkowie nie przewidujemy, w Laskach zawsze staraliśmy się coś takiego zapewnić i tak będzie i tym razem.:cool3:

Posted

tak naprawdę to ja nie przypominam sobie aby gdzieś poza Polską były ringi przygotowawcze :roll:
Blusia rozgrzewam każąc mu robić kółeczka, ósemki między nogami czy przeskakiwać mi przez nogę, dodatkowo mam wtedy skupienie psa na mojej osobie :eviltong:

Posted

[quote name='Flaire']
Z drugiej strony, o ile się nie mylę, są to obecnie jedyne zawody w Polsce, gdzie można zdobyć troszkę doświadczenia na hali, więc cieszmy się chociaż tym! :-)

Z tego najbardziej sie cieszymy :multi: tuz tuz przed Spodkiem :cool3:
I jezeli o mnie chodzi to absolutnie nie "chociaz" :lol:

Posted

OlaAB napisał(a):
tak naprawdę to ja nie przypominam sobie aby gdzieś poza Polską były ringi przygotowawcze :roll:
Blusia rozgrzewam każąc mu robić kółeczka, ósemki między nogami czy przeskakiwać mi przez nogę, dodatkowo mam wtedy skupienie psa na mojej osobie :eviltong:

W Ostravie (gdzie bylas) takze staly hopki. Moze nie byl to specjalny ring, ale hopki staly i mozna bylo poskakac.

Posted

PATIszon napisał(a):
W Ostravie (gdzie bylas) takze staly hopki. Moze nie byl to specjalny ring, ale hopki staly i mozna bylo poskakac.

od tego czasu byłam na kilku innych :cool3: a tam nie było :eviltong:
wtedy byłam zaaferowana czymś innym i nie pamiętam tych hopek

Posted

OlaAB napisał(a):
od tego czasu byłam na kilku innych :cool3: a tam nie było :eviltong:
wtedy byłam zaaferowana czymś innym i nie pamiętam tych hopek

A moze tez sie czyms zaaferowalas i nie zauwazylas :niewiem:

Posted

w takim razie równie zaaferowane musiałyby być osoby, z którymi byłam na tych zawodach - bo żadna nie ćwiczyła na hopkach obok toru

zresztą to chyba nie jest na temat zawodów z tytułu :roll:

Posted

nie wiem czy wcześniej ktoś zwracał uwagę na błąd w formularzu;) nie mam czasu czytać całego topiku, ale w formularzu jest własciciel psa, a wyświetla sie jako przewodnik:cool3: jednak to różne funkcje, coś o tym wiem bo jestem właścicielem 5 psów, a biegam tylko z jednym:eviltong:

Posted

i w czym problem skoro biegasz ze swoim psem?:eviltong:
zastrzeżenia mogliby mieć tylko Ci, którzy biegają nie ze swoim psem

ale faktycznie jest to błąd, który uniemożliwia zgłoszenie się na zawody :eviltong:

Posted

OlaAB napisał(a):

ale faktycznie jest to błąd, który uniemożliwia zgłoszenie się na zawody :eviltong:

A czy Asia cos takiego napisala w swoim poscie .
Zwrocila tylko uwage, za ktora powinnas grzecznie podziekowac i tyle.:niewiem:

Posted

OlaAB napisał(a):
dlaczego JA powinnam za to dziękować :crazyeye:

Bo jestes jakby na kazde zawolanie jesli chodzi o kwestie zwiazane z zawodami, zgloszeniami, itp.
Nie wiem, przez chwile nawet myslalam, ze moze mianowali Cie rzecznikiem prasowym Klubu Fort...:evil_lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Bo jestes jakby na kazde zawolanie jesli chodzi o kwestie zwiazane z zawodami, zgloszeniami, itp.
Nie wiem, przez chwile nawet myslalam, ze moze mianowali Cie rzecznikiem prasowym Klubu Fort...:evil_lol:

no nie wiedziałam o tym, ale najwyraźniej Ty wiesz więcej o mojej osobie niż ja sama (z tego co wiem to pisałam tylko o zgłaszaniu do mnie nazw teamów do FORTCUP na czas nieobecności Magdy)
Edit: przypomnij mi kiedy wypowiadałam się w imieniu FORTu a nie własnym

Posted

Ja zauważyłam jeszcze dwa błędy, ale aż boję się napisać:roll: .

A co mi tam.
Zawody mają datę 25.02.2006 r., a termin zgłoszeń upływa 12.02.2006 r.