Jump to content
Dogomania

II Otwarte Zimowe Zawody Agility - 25.02.07

Recommended Posts

Posted

Jak wjedziecie gdańską do warszawy, wjeżdżajecie na pierwszy most, na trasę toruńską. Trasą toruńską jedziecie aż do skrzyżowania z alejami jerozolimskimi (wielkie rondo na końcu trasy), w aleje dajecie w prawo na pruszków, i jedziecie prosto prosto dwupasmówką, która przejdzie w jednopasmówkę, wtedy na skrzyżowaniu że światłami w lewo (już miniecie wtedy halę znicza, jest tam duża hala koszykarska i obok mała hala, trochę jak szkolna wyglądająca) i za 50m znowu w lewo już w bramę hali. I tyle:razz:

Trasa torunska na mapie może widnieć jako Trasa AK/ Most Grota Roweckiego, w każdym razie pierwszy most w Wwie na który wjeżdżacie na pierwszym wjeździe żeby udać się w kierunku Bemowo/ Powązki/ itp

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, będziecie, dlatego nie przejeżdżacie wisły, tylko jedziecie dalej estakadami:razz: ale jak będziecie jechać, to zobaczycie wielkie knstrukcje mostu, i wtedy na prawy pas i od razu w górę, kierunek jak napisałam- Bemowo/ powązki, generalnie odbijecie na zachód:p

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to teraz wszystko jasne. A tak jeszcze orientacyjnie, ile nam zejdzie przejechanie wawy i doejchanie do pruszkowa? Tylko raz jechalam autem do nowego dworu i to mi zajelo 3 godziny....

Posted

W niedzielę o 7-8 rano od północnych granic warszawy spokojnie zamkniecie się w 40-45min (znaczy tą trasą). Bo gdańska 3 pasy, później aż do samego pruszkowa 2, nie powinno być problemów. W godzinach szczytu- no pewnie i przy odrobinie szczęścia ze 2godz:evil_lol:

Według mojej mapy to 31km tą trasą co podałam, korków nie będzie, niewiele świateł, itp;)

Gooopio według mnie drogi rozpisane, ale żebyście poglądowo widziały, to wygląda ten dojazd tak jak na mapce- http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/Driving_directions#startLocid=2143ywr10cNTIuMzQyMDk_cMjAuODgzMjk_&destLocid=24115dvevg0043ywu105103jzcNTIuMTczNzU_cMjAuODE3NA__cNTIuMTc0Mjg_cMjAuODE4Njg_cNTIuMTczNzU_cMjAuODE3NA__0iBohaterów%20Warszawy&step1Locid=&step2Locid=&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&intItineraryType=1&devise=1.0|EUR&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&carTypeHidden=Citadine&caravaneHidden=false&typeCarbHidden=essence&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&carbCost=1.3&dtmDeparture=20/02/2007

Posted

[quote name='Davie']Uwaga, uwaga!!! :razz: :razz: :razz:
Z racji dużego zainteresowania imprezą przekładamy przyjmowanie zawodników o pół godziny wcześniej!
Zapraszamy do sekretariatu od 8:00 do 8:30!
Początek pierwszego przebiegu o 8:30!!!
[SIZE=2]
Łomatko! Ja siem zgłosiłam do pomocy w sekretariacie :crazyeye: . Znakiem tego, o której mam tam być?

Posted

Mokka napisał(a):
Łomatko! Ja siem zgłosiłam do pomocy w sekretariacie :crazyeye: . Znakiem tego, o której mam tam być?

Dobrze by bylo, zebys byla tak 7:45 mniej wiecej :)

Posted

Sajko napisał(a):
Zielsko, mailika Ci popchęłam w temacie połamania Mokki, mam nadzieję, że dotarł/ dotrze:razz:

Od wczoraj możecie do mnie mówić Mokka Bez Gipsu :multi:

Posted

[quote name='Davie']Sajko,
jestem pod wrażeniem naszej jednomyślności!:cool3: :lol:

Mokko Bez Gipsu - gratuluję!:multi:
Przyjęte :lol: . Jest czego :lol: .

Posted

Sajko napisał(a):
Zielsko, mailika Ci popchęłam w temacie połamania Mokki, mam nadzieję, że dotarł/ dotrze:razz:

nawet jeżeli nie dotarł to ja już zapisałam (zaraz na stronie poprawię)

Posted

Salcia miala problem ze ścięgnami i pękniętą torebkę stawową :-( Do konca marca możemy pomarzyć o skakaniu :placz: Ale na szczęscie Salma czuje się juz rewelacyjnie i mam nadzieję że uda nam się wystartować we Wrocławiu w kwietniu ;)

Posted

Jako organizatorzy mamy kilka próśb do zawodników i gości niedzielnych zawodów:

- z pieskami wchodzimy i wychodzimy tylnym wejściem (jak zwykle :razz:)

- także jak zwykle :cool3:, baaardzo prosimy o oszczędzenie reprezentacyjnych trawników (na śniegu bezlitośnie widać wszystko! :evil_lol: ) od frontu budynku, i wyprowadzanie bestii z tyłu hali, od strony Alej Jerozolimskich. Zwyczajowo też już, będą dostępne w dużych ilościach torebki do sprzątania.

- W miarę możliwości nie trzymajmy psów na widowni!!! To średnia przyjemność (nawet dla najzagorzalszych psiarzy, a także bardzo męczące dla psów!) spędzić cały dzień w jednym wielkim szczeku(?) :roll: . Zaplecze hali zostało ładnie uprzątnięte, jest tam wiele miejsca na zagospodarowanie, postawienie klatek.

- mocno uśmiechamy się o drobną kasę przy wpłacaniu startowego!!! Żeby się nie okazało po pierwszych dziesięciu osobach, że mamy w kasie same 50 i 100, i nie ma jak wydawać reszty.;)

- Zawodników mamy wieeeelu :loveu: , w związku z tym stawiajmy się sprawnie na start - dla usprawnienia będziemy wyczytywać kolejność z dużym wyprzedzeniem.

Pięknie dziękujemy :loveu: ,
i do zobaczenia w niedzielę rano! :cool3:

Posted

I na pewno tak będzie (bo zawsze było), ale jakby ta kolejność wisiała przyklejona na ścianie- wtedy każdy ma samoświadomość i grzecznie maszeruje na start kiedy trzeba:razz:

Posted

Sajko,
kurczę, nasza jednomyślność umarła! :-( :eviltong: ;)

Oczywiście, że będą (JAK ZWYKLE) wywieszone listy startowe!!!

Ale doświadczenie uczy, że nie zaszkodzi, jak się zawodników dopilnuje... :mad:

;)

Posted

Pewnie że zawsze jest. A jakby dobra dusza zrobiła jeszcze ten boski smalec i ten boooooooooooski chleb- no lepsze niż cud, miód i orzeszki:cool3:

I nie mogę się doczekać, mimo, że bombowiec nie trenuje właściwie od dłuuugiego czasu, a z drugim latawcem pierwszy raz będziemy razem startować (postanowiłyśmy być twarde i nie cofać się do A0:razz: ) ale już nie mogę doczekać się zawodów:multi:

Pytanko- czy miejscówki na klatki będą z tyłu przy tych drzwiach/ w tym korytarzu? Bo jak tak, to muszę czerwone sex wdzianko dla bombowca zabrać:evil_lol:

Posted

Poinformuję Martę o smalcu.:razz: Zresztą chyba nie muszę, bo w celu produkcji tego specyfiku jest już od dawna prześladowana przez wiele osób....:evil_lol: :lol:

Zaplecze ostatnio było puściutkie, więc jakaś miejscówka zdala od przeciągów powinna być.;)