PATIszon Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='OlaAB']no nie wiedziałam o tym, ale najwyraźniej Ty wiesz więcej o mojej osobie niż ja sama (z tego co wiem to pisałam tylko o zgłaszaniu do mnie nazw teamów do FORTCUP na czas nieobecności Magdy) Edit: przypomnij mi kiedy wypowiadałam się w imieniu FORTu a nie własnym Ola, Po pierwsze: nie napisalam, ze wypowiadasz sie w imieniu Fortu a nie wlasnym. Napisalam to co napisalam, wiec nie nadinterpretuj. Po drugie: 80% Twoich postow zawiera jakis sarkazm, ktory w moim odczuciu psuje atmosfere (przykladem Ludek, ktora jest druga osoba, ktora boi sie o cokolwiek zapytac). Dla tego mam prosbe: zakonczmy OFF-owanie, skupmy sie na rozmowie o tych zawodach i nie emocjonujmy sie az tak bardzo. Ludek, a Ty sie nie boj ino pytaj o co chcesz (byle na temat) W razie czego, wiesz..... MOD CZUWA:mad: :diabloti: Quote
OlaAB Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 PATIszon napisał(a):Nie wiem, przez chwile nawet myslalam, ze moze mianowali Cie rzecznikiem prasowym Klubu Fort... PATIszon napisał(a): Po pierwsze: nie napisalam, ze wypowiadasz sie w imieniu Fortu a nie wlasnym. Napisalam to co napisalam, wiec nie nadinterpretuj. :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Na prawde nie widzisz roznicy miedzy tymi dwoma cytatami? :-o W takim razie ja wiecej pytan nie mam. Od tej pory wywalam wszystkie posty nie zwiazane z tematem. Quote
Ludek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 OlaAB napisał(a):a więc FORT ma anulować wszystkie zgłoszenia - bo są przestarzałe? :evil_lol: próbujecie być złośliwe czy dowcipne? Czy ja coś takiego napisałam? Ola wyluzuj. Wystarczy poprawić rok i tyle. Quote
Asia_W Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Olu nie potrzebna dyskusja w kwestii formularza, chyba można zgłosić jak coś jest nie tak? Ja biegam ze swoim psem, ale z moimi psami tez biegaja inne osoby, a nie mam gdzie tego zaznaczyć i tyle. bez żadnych podteksów i spisków, poprostu zgłosiłam problem. Quote
Rafal84 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 to ja sie osmiele zadac pytanie pt. ile kosztuje wejscie na hale bez psa ;)? Bo jade ale bez psa ;) Quote
Zielsko Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wejscie na hale bez psa w postaci widza jest mile widziane i darmowe :) Quote
Zielsko Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wszystkie bledy poprawione - sorry za takie, na przyszlosc mowcie od razu, bo mi sie cos czasoprzestrzen czasem placze :lol: Quote
Flaire Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 umok napisał(a):to ja sie osmiele zadac pytanie pt. ile kosztuje wejscie na hale bez psa ;)? Bo jade ale bez psa ;) Dokładnie 0 zł i 0 gr. :-) Jeśli to wydaje Ci się zbyt tanio, to zawsze możesz przynieść coś smakowitego do jedzenia w charakterze wejściówki! :-) Quote
Zielsko Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ooo, takie myto zawsze i przez wszystkich mile widziane :) Quote
saJo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 umok jedzie z nami jako fotograf, wiec chyba bedzie to odpowiednie myto :evil_lol: Quote
Rafal84 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No i sie znowu wydalo ;) a tak na powaznie to dla kogo to jedzenie ;) i ile tego ma byc :)? A najlepiej to co kto lubi prosze pisac to najwyzej z olsztyna tira podeslemy ;D Quote
saJo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 umok Na takie zawody kazdy przywozi co ma. Najczesciej jest to jakies ciacho albo salatka. Quote
Rafal84 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a jak mi jeszcze ktos z Pruszkowa odpowie czy w okolicy hali da sie cos na goraco ?:) Quote
PATIszon Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja nie jestem z Pruszkowa, juz predzej z Wolomina:cool3: ....ale wiem, ze jest Mc Donald i pewnie jakas pizze tez dowoza. Quote
stereo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Pizze dowożą. To już mamy wypróbowane. Ostatnio była pyszna sałatka z czosnkiem. Na prawdę wyśmienita. (to taka drobna aluzja do osoby, która ją robiła ;)) Quote
Zielsko Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A jak komus sie chce wyjsc to obok stawu (ktory jest obok osrodka sportowego) jest knajpka w ktorej sie stolowalismy podczas ostatnich warsztatow. Quote
OlaAB Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 uff... to chyba rekord - 109 par ludzko-psich zgłoszonych na zawody :multi: Quote
Flaire Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='umok']No i sie znowu wydalo ;) a tak na powaznie to dla kogo to jedzenie ;) i ile tego ma byc :)? No to masz juz odpowiedź: [quote name='OlaAB']109 par ludzko-psich zgłoszonych na zawody :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Folka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 jak bedziecie dalej robic takie fajne zawody , to ciekawe ile par bedzie w 2008 ;) Quote
Flaire Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Folka napisał(a):jak bedziecie dalej robic takie fajne zawody , to ciekawe ile par bedzie w 2008 ;) Czy będą fajne - to się okaże... Co poniektórzy z nas już się trzęsą w portkach, czy to się uda... Póki co, Was, zawodników, bardzo prosimy o pomoc w tym, żeby przebiegi szły sprawnie - żeby każdy kolejny zawodnik był gotowy do startu, gdy będzie jego kolejka, żeby nie trzeba było nikogo szukać czy nawoływać. Tylko w ten sposób uda się skończyć zawody z taka ilością uczestników tego samego dnia, którego je zaczniemy ;-). Quote
Ludek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ale nocne też są fajne i do tego w Pruszkowie cieplej niż w stajni.;) :lol: Quote
2Monika2 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 jak bedziecie dalej robic takie fajne zawody , to ciekawe ile par bedzie w 2008 nie bój się, będzie limit zgłoszeń :cool3: Quote
Davie Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Uwaga, uwaga!!! :razz: :razz: :razz: Z racji dużego zainteresowania imprezą przekładamy przyjmowanie zawodników o pół godziny wcześniej! Zapraszamy do sekretariatu od 8:00 do 8:30! Początek pierwszego przebiegu o 8:30!!! Jednocześnie prosimy o nieprzybywanie na ostatnią chwilę :cool3: - [SIZE=2]mamy ponad stu zawodników, jeżeli zaczniemy z opóźnieniem, to będziemy w hali uziemieni do nocy! ;) Quote
saJo Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja mam pytanko, poniewaz kompletnie nie znam Warszawy i okolic czy ktos moglby mi powiedziec, ktoredy najlepiej (oczywiscie od strony Olsztyna) jechac do Pruszkowa? Dzieki temu nie przybedziemy na ostatnia chwile :cool3: Quote
Recommended Posts