Jump to content
Dogomania

II Otwarte Zimowe Zawody Agility - 25.02.07

Recommended Posts

Posted

[quote name='OlaAB']no nie wiedziałam o tym, ale najwyraźniej Ty wiesz więcej o mojej osobie niż ja sama (z tego co wiem to pisałam tylko o zgłaszaniu do mnie nazw teamów do FORTCUP na czas nieobecności Magdy)
Edit: przypomnij mi kiedy wypowiadałam się w imieniu FORTu a nie własnym
Ola,
Po pierwsze: nie napisalam, ze wypowiadasz sie w imieniu Fortu a nie wlasnym. Napisalam to co napisalam, wiec nie nadinterpretuj.

Po drugie: 80% Twoich postow zawiera jakis sarkazm, ktory w moim odczuciu psuje atmosfere (przykladem Ludek, ktora jest druga osoba, ktora boi sie o cokolwiek zapytac).

Dla tego mam prosbe:
zakonczmy OFF-owanie, skupmy sie na rozmowie o tych zawodach i nie emocjonujmy sie az tak bardzo.

Ludek, a Ty sie nie boj ino pytaj o co chcesz (byle na temat)
W razie czego, wiesz..... MOD CZUWA:mad: :diabloti:

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
Nie wiem, przez chwile nawet myslalam, ze moze mianowali Cie rzecznikiem prasowym Klubu Fort...

PATIszon napisał(a):

Po pierwsze: nie napisalam, ze wypowiadasz sie w imieniu Fortu a nie wlasnym. Napisalam to co napisalam, wiec nie nadinterpretuj.

:lol: :lol: :lol:

Posted

OlaAB napisał(a):
a więc FORT ma anulować wszystkie zgłoszenia - bo są przestarzałe? :evil_lol:
próbujecie być złośliwe czy dowcipne?

Czy ja coś takiego napisałam?
Ola wyluzuj.

Wystarczy poprawić rok i tyle.

Posted

Olu nie potrzebna dyskusja w kwestii formularza, chyba można zgłosić jak coś jest nie tak?
Ja biegam ze swoim psem, ale z moimi psami tez biegaja inne osoby, a nie mam gdzie tego zaznaczyć i tyle.
bez żadnych podteksów i spisków, poprostu zgłosiłam problem.

Posted

umok napisał(a):
to ja sie osmiele zadac pytanie pt. ile kosztuje wejscie na hale bez psa ;)? Bo jade ale bez psa ;)

Dokładnie 0 zł i 0 gr. :-) Jeśli to wydaje Ci się zbyt tanio, to zawsze możesz przynieść coś smakowitego do jedzenia w charakterze wejściówki! :-)

Posted

No i sie znowu wydalo ;) a tak na powaznie to dla kogo to jedzenie ;) i ile tego ma byc :)? A najlepiej to co kto lubi prosze pisac to najwyzej z olsztyna tira podeslemy ;D

Posted

Pizze dowożą. To już mamy wypróbowane.
Ostatnio była pyszna sałatka z czosnkiem. Na prawdę wyśmienita. (to taka drobna aluzja do osoby, która ją robiła ;))

Posted

[quote name='umok']No i sie znowu wydalo ;) a tak na powaznie to dla kogo to jedzenie ;) i ile tego ma byc :)? No to masz juz odpowiedź:

[quote name='OlaAB']109 par ludzko-psich zgłoszonych na zawody :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Folka napisał(a):
jak bedziecie dalej robic takie fajne zawody , to ciekawe ile par bedzie w 2008 ;)

Czy będą fajne - to się okaże... Co poniektórzy z nas już się trzęsą w portkach, czy to się uda...

Póki co, Was, zawodników, bardzo prosimy o pomoc w tym, żeby przebiegi szły sprawnie - żeby każdy kolejny zawodnik był gotowy do startu, gdy będzie jego kolejka, żeby nie trzeba było nikogo szukać czy nawoływać. Tylko w ten sposób uda się skończyć zawody z taka ilością uczestników tego samego dnia, którego je zaczniemy ;-).

Posted

Uwaga, uwaga!!! :razz: :razz: :razz:
Z racji dużego zainteresowania imprezą przekładamy przyjmowanie zawodników o pół godziny wcześniej!
Zapraszamy do sekretariatu od 8:00 do 8:30!
Początek pierwszego przebiegu o 8:30!!!
Jednocześnie prosimy o nieprzybywanie na ostatnią chwilę :cool3: - [SIZE=2]mamy ponad stu zawodników, jeżeli zaczniemy z opóźnieniem, to będziemy w hali uziemieni do nocy! ;)

Posted

Ja mam pytanko, poniewaz kompletnie nie znam Warszawy i okolic czy ktos moglby mi powiedziec, ktoredy najlepiej (oczywiscie od strony Olsztyna) jechac do Pruszkowa? Dzieki temu nie przybedziemy na ostatnia chwile :cool3: