Folka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 czyi jest tak najpierw zimowe , a pozniej fort cup ;) Quote
Zielsko Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Folka napisał(a):czyi jest tak najpierw zimowe , a pozniej fort cup ;) Tak :loveu: Quote
Saba Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nie moge się doczekać :multi: Z Fiona zrobiłysmy wielkie postępy (nie tylko na torze) Ciekawe jak nam to na zawodach wyjdzie :evil_lol: Quote
saJo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Saba napisał(a):Ciekawe jak nam to na zawodach wyjdzie :evil_lol: Spoko, jak Wam zle wyjdzie, to najwyzej bedziecie wracaly biegiem za samochodem :evil_lol: Tzn. ty bedziesz wracala, bo Fionka w 2 klasie oczywiscie jedzie :evil_lol: Quote
Saba Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A zobaczysz że jeszcze i Fiona pierwszą klasą pojedzie :eviltong: Quote
saJo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Saba']A zobaczysz że jeszcze i Fiona pierwszą klasą pojedzie :eviltong: Pierwsza klasa w moim autku psy nie jezdza :eviltong: Ciekawe jak dlugo :lol: Quote
Folka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a ja mam takie pytanie.Czy przed startami mozna by było wystawic jedna hopke przed budynek , zeby mozna było sobie skoczyc z kilka razy ? tak na rozgrzewke. Quote
Saba Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ostatnio chyba na każdych zawodach stoją 2-3 hopki na rozgrzewkę gdzies z boku więc ja też mam nadzieję że organizatorzy sie o to postarają :razz: Quote
Folka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 musze zobaczyc czy jak jej odepne smycz czy nie bedzie uciekała do inncyh psow , moze ja wsiasc determinacja :roflt: Quote
Flaire Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Saba napisał(a):Ostatnio chyba na każdych zawodach stoją 2-3 hopki na rozgrzewkę gdzies z boku więc ja też mam nadzieję że organizatorzy sie o to postarają :razz: Więc z tym tutaj może być troszkę problem, bo te zawody są na hali, a ta hala nie jest dostatecznie duża, żeby poza torem zmieściły się jeszcze jakieś hopki... :-( Jeśli aura dopisze, to może możnaby ewentualnie wystawić jakieś hopki z tyłu za budynkiem, ale w przeszłości na tych halowych zawodach tego nie było, więc ja bym zbytnio na to, niestety, nie liczyła. :-( Z drugiej strony, o ile się nie mylę, są to obecnie jedyne zawody w Polsce, gdzie można zdobyć troszkę doświadczenia na hali, więc cieszmy się chociaż tym! :-) Quote
Davie Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Z racji ograniczenia miejsca nie przewidujemy ringu przygotowawczego. Quote
APSA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A może możnaby dopuścić na rozgrzewkę 1 skok przed rozpoczęciem przebiegu? Quote
Folka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a moze nie cały ring przygotowawczy , tylko jedna mała hopeczke :cool3: wystawic przed wejscie na trawe :razz: Quote
Davie Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Ale po co? :cool3: Czy uważacie ze jedna hopka coś zmieni? Bo jeżeli pies ma problemy z pokonaniem jednej hopki, to na zawody jeszcze poprostu za wcześnie. ;) Quote
Davie Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Folka napisał(a):musze zobaczyc czy jak jej odepne smycz czy nie bedzie uciekała do inncyh psow , moze ja wsiasc determinacja :roflt: Folka, w "zerówkach" można się wspomagać motywatorami trzymanymi w łapkach (ludzkich ;) ), to pomaga.:cool3: Quote
Folka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 my nie mamy problemu z pokonaniem jednej hopki , a nawet 15 ;) tylko chciałabym ja rozgrzac zobaczyc co zrobi przy takiej ilosci psow. A strefowki to jest to co kochamy najbardzej :loveu: Quote
Folka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Davie napisał(a):Folka, w "zerówkach" można się wspomagać motywatorami trzymanymi w łapkach (ludzkich ;) ), to pomaga.:cool3: na to sie przygotowałam juz , i kupiłam piłeczke za ktora Lima dałaby sobie łapy orznac :evil_lol: Quote
stereo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale jedna hopka na zewnątrz budynku ci tego nie powie. Lepiej rzuć jej dwa razy piłkę, żeby udowodnić, że to ty jesteś ta fajna, a nie psy ;) Negra we Wrocławiu na hopkach obok w ogóle nie chciała ćwiczyć, po prostu zero skupienia, a na właściwym torze... mmmm, cudownie :D Quote
Folka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 za piłki(musza piszczec , bo jak nie to nie sa godne uwagi "ksiezniczki" ;) ) lima do sie zabic wiec wiesz w tedy napewno bede ja fajniejsza.A na trenigu Lima zazwyczaj zwiewała po pierwszej hopce do innych psow wiec w moim przypadku jedna hopka prawde mi powie :cool3: Quote
Folka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ale nie bede takim uparciuchem , dam sobie spokoj ;) Quote
APSA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Davie']Ale po co? :cool3: Czy uważacie ze jedna hopka coś zmieni? Zmieni! Mój zaawansowany pieS miewa problemy z pierwszą hopką. Bo jeżeli pies ma problemy z pokonaniem jednej hopki, to na zawody jeszcze poprostu za wcześnie. ;)Ma problem z jedną, a nie ma problemu z całym openowym torem, taka zdolna! Quote
Folka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 moj pies jeszcze niewie co sie swieci i spi teraz do gory kołami :lol: Quote
Saba Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja bym wolała aby Fionka pokonała te 2-3 hobki bo czasami dostaje fioła i pokonanie jednej przeszkody bez zrzutki jest problemem :angryy: Quote
Recommended Posts