Jump to content
Dogomania

II Otwarte Zimowe Zawody Agility - 25.02.07

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba napisał(a):
Ciekawe jak nam to na zawodach wyjdzie :evil_lol:

Spoko, jak Wam zle wyjdzie, to najwyzej bedziecie wracaly biegiem za samochodem :evil_lol: Tzn. ty bedziesz wracala, bo Fionka w 2 klasie oczywiscie jedzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Saba']A zobaczysz że jeszcze i Fiona pierwszą klasą pojedzie :eviltong:

Pierwsza klasa w moim autku psy nie jezdza :eviltong:

Ciekawe jak dlugo :lol:

Posted

a ja mam takie pytanie.Czy przed startami mozna by było wystawic jedna hopke przed budynek , zeby mozna było sobie skoczyc z kilka razy ? tak na rozgrzewke.

Posted

Ostatnio chyba na każdych zawodach stoją 2-3 hopki na rozgrzewkę gdzies z boku więc ja też mam nadzieję że organizatorzy sie o to postarają :razz:

Posted

Saba napisał(a):
Ostatnio chyba na każdych zawodach stoją 2-3 hopki na rozgrzewkę gdzies z boku więc ja też mam nadzieję że organizatorzy sie o to postarają :razz:

Więc z tym tutaj może być troszkę problem, bo te zawody są na hali, a ta hala nie jest dostatecznie duża, żeby poza torem zmieściły się jeszcze jakieś hopki... :-( Jeśli aura dopisze, to może możnaby ewentualnie wystawić jakieś hopki z tyłu za budynkiem, ale w przeszłości na tych halowych zawodach tego nie było, więc ja bym zbytnio na to, niestety, nie liczyła. :-(

Z drugiej strony, o ile się nie mylę, są to obecnie jedyne zawody w Polsce, gdzie można zdobyć troszkę doświadczenia na hali, więc cieszmy się chociaż tym! :-)

Posted

Ale po co? :cool3:
Czy uważacie ze jedna hopka coś zmieni? Bo jeżeli pies ma problemy z pokonaniem jednej hopki, to na zawody jeszcze poprostu za wcześnie. ;)

Posted

Folka napisał(a):
musze zobaczyc czy jak jej odepne smycz czy nie bedzie uciekała do inncyh psow , moze ja wsiasc determinacja :roflt:

Folka,
w "zerówkach" można się wspomagać motywatorami trzymanymi w łapkach (ludzkich ;) ), to pomaga.:cool3:

Posted

my nie mamy problemu z pokonaniem jednej hopki , a nawet 15 ;)
tylko chciałabym ja rozgrzac zobaczyc co zrobi przy takiej ilosci psow.
A strefowki to jest to co kochamy najbardzej :loveu:

Posted

Davie napisał(a):
Folka,
w "zerówkach" można się wspomagać motywatorami trzymanymi w łapkach (ludzkich ;) ), to pomaga.:cool3:

na to sie przygotowałam juz , i kupiłam piłeczke za ktora Lima dałaby sobie łapy orznac :evil_lol:

Posted

Ale jedna hopka na zewnątrz budynku ci tego nie powie. Lepiej rzuć jej dwa razy piłkę, żeby udowodnić, że to ty jesteś ta fajna, a nie psy ;)
Negra we Wrocławiu na hopkach obok w ogóle nie chciała ćwiczyć, po prostu zero skupienia, a na właściwym torze... mmmm, cudownie :D

Posted

za piłki(musza piszczec , bo jak nie to nie sa godne uwagi "ksiezniczki" ;) ) lima do sie zabic wiec wiesz w tedy napewno bede ja fajniejsza.A na trenigu Lima zazwyczaj zwiewała po pierwszej hopce do innych psow wiec w moim przypadku jedna hopka prawde mi powie :cool3:

Posted

[quote name='Davie']Ale po co? :cool3:
Czy uważacie ze jedna hopka coś zmieni? Zmieni! Mój zaawansowany pieS miewa problemy z pierwszą hopką.

Bo jeżeli pies ma problemy z pokonaniem jednej hopki, to na zawody jeszcze poprostu za wcześnie. ;)
Ma problem z jedną, a nie ma problemu z całym openowym torem, taka zdolna!