margaret Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 no patrz Ati, wlasnie Kinga parę dni temu narzekała że to taka nowa moda teraz, że jak dzwonią w sprawie adopcji to potrafią rozłączyć się w pół zdania, Quote
kanna Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='margaret']no patrz Ati, wlasnie Kinga parę dni temu narzekała że to taka nowa moda teraz, że jak dzwonią w sprawie adopcji to potrafią rozłączyć się w pół zdania,[/QUOTE] to ja proponuję im jeszcze nowszą...niechże się rozłączą zanim ..... zadzwonią ;) Quote
Ati Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 kolejny telefon o Blacka ...mieszkam na wsi pod Warszawa...bardzo mi sie ten pies podoba... na pytanie -a gdzie pies by mieszkal ...buda na balkonie... i wywod... to bardzo energiczne psy... Quote
tanitka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 o Matko .... niech tacy ludzie lepiej nie dzwonią ... Quote
stonka1125 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) [quote name='Ati']kolejny telefon o Blacka ...mieszkam na wsi pod Warszawa...bardzo mi sie ten pies podoba... na pytanie -a gdzie pies by mieszkal ...buda na balkonie... i wywod... to bardzo energiczne psy... Ja to się zawsze zastanawiam po co takim ludziom psy, idioci... Troszkę Blacka w stadku :) [video=youtube;Bvxbynwo3LA]http://www.youtube.com/watch?v=Bvxbynwo3LA[/video] Jeszcze sierotkę Marysie znalazłam :) Edited January 17, 2012 by stonka1125 Quote
kanna Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ta sierotka ma-rysia bardzo , bardzo słodka Quote
tanitka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 czy dom w Toruniu uda się sprawdzić ? :) Quote
Ati Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 (edited) jestesmy po wizycie PA dla Blackusia Jacku-Cajus-Dziekuje:) wszystkie znaki na niebie i na ziemi mowia, ze w tym tygodniu Ksiaze jedzie do swojego domu ogolnie nie bedzie konkurencji w gladzeniu, pieszczeniu, kolan pani dla tylko swojej glowy bedzie mala kolezanka pieskowa o imieniu Kubica-hehe Margaretko-deklarowana kwote na Blacka, za miesiac styczen, bardzo cie prosze przelej do Tatiany na Hooka-dziekuje:) Pumi-moje kochane cudo-dzieki tobie i twojej urodzie, otworzyly sie serca i domki- trzy psiaki- i to czarne maja domki:) Edited January 24, 2012 by Ati Quote
margaret Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 jakie dobre wieści!!!! ale się cieszę, ano właśnie wpłatę - puk w głowę bo alzheimer dopadł - przeleję jasne! to kiedy ten wielki dzień dla sierotki Blacka? Quote
Ati Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 pojechal wczoraj wieczorkiem i ok 24 byl na nowych smieciach wiec dajmy rodzinie sie zapoznac i zadzwonimy Quote
tanitka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 trzymamy kciuki za szybką aklimatyzację :) Quote
stonka1125 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Pusto bez królewicza ale Pan bardzo fajny, Black wykonał swój popisowy numer czyli główka na kolanko i tulimy :) Quote
kanna Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 oj, a co tam słychać na nowych śmieciach u czarnego....? Quote
margaret Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 na wsparcie wyżłów - pomóżcie: http://www.dogomania.pl/threads/223750-Psychologiczny-–-dla-każdego-książki-i-nietypowe!-do-4-marca-do-g.-22.00-na-WYŻŁY Quote
Recommended Posts