lavinia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 znajoma z Łomianek, z powodu drastycznych zmian życiowych jest zmuszona oddać dwa ukochane psy - czekoladowego labradora i boksera. Psy są rodowodowe, z papierami, ułożone, łagodne, doskonale nadają się do domu z małymi dziećmi. Labek ma 3 lata, bokser 5. Najlepiej byłoby, gdyby znalazły dom razem - są ze soba bardzo zżyte. oto psiaki prosiłabym o nie komentowanie - decyzja jest nieodwołalna i kosztowała tę dziewczynę bardzo dużo..cóż, tak też w życiu bywa i nie nam oceniać.... czy jest ktoś, kto chciałby dac dom tym wspaniałym psiakom ?? Quote
lavinia Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 tak szybko spadacie psiunki......:shake: Quote
lavinia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Labek i Boksio mówia dzień dobry :lol: Quote
la_pegaza Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 boksia wsadzam na molosy, bosery i wysyłam na adopcyjną boksiów :lol: Quote
lothia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ależ piekny:loveu: boksio lavinia jakiś kontakt który mozna podać w ogłoszeniach Quote
la_pegaza Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a chłopcy wykastrowani?? Zgłaszała dziewczyna hodowcom?? Quote
lavinia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 kastrowani nie są, hodowcom chyba nie zgłaszała, zapytam dzięki za wklejenie na inne fora. Chłopaki to prawdziwi przystojniacy - boksio jest przepiękny, labek duży i bardzo ładnie zbudowany. póżniej wkleję jakieś lepsze fotki i dodam więcej informacji, zapytam również o telefon kontaktowy Quote
la_pegaza Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 niech w pierwszej kolejności pogada z hodowcą, bo czasem biorą do siebie i szukają dalej domu. :) Zresztą ja bym chciała wiedziec gdyby pies z mojej hodowli miał trafic do kogoś innego ;) Quote
lavinia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 mam nadzieję, ze Ewa sie tu zarejestruje i sama coś więcej o psiakach napisze. Z hodowcami jest problem - jedna hodowla juz prawdopodobnie nie istnieje, druga była hodowlą "domową", bez warunków na przyjęcie z powrotem dorosłego samca... czy ktoś mógłby wkleic chłopaków na forum labkowe? Quote
luciolla Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 http://labradory.info/viewtopic.php?p=182555#182555 Quote
lavinia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 dzięki luciolla :loveu: a tu zdjątka pięknotków są takie piękne..... Quote
AgaiTheta Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Lavinia a może jakoś pomożemy by domek nie musiał oddawać psiaków :shake: Dwójce domek będzie ciężko znaleźć. Hop chłopaki! Quote
la_pegaza Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Na bokserowym padła prośba żeby na razie nie działac. Ktoś ma się zgłosic do właścicielki. Chcą pomóc żeby psy zostały tam gdzie są :) Quote
lavinia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 la pegaza, niestety, ta propozycja z forum boksiowego nie jest do zaakceptowania przez Ewę - decyzja już zapadła i nie ma odwrotu. czyli chłopaki szukają domu lub domków - myślę, ze gdyby każdy poszedł do dobrego domu, gdzie sa inne psy, to rozłąka byłaby łatwiejsza..... szukajmy więc domku lub domków dodam jeszcze, że labek był wystawiany, z powodzeniem. czy mogłabyś wkleić link do forum boksiowego ? dzięki Quote
la_pegaza Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 http://forum.boksery.pl/topics8/omianki-kwawy-boksio-szuka-domu-vt3825.htm podeśle Dharmie żeby boksia dała na strone adopcyjną. Quote
Kluska4 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Matko, jaki on podobny do mojej Kluski :crazyeye: Identyczne głowy :shake: Quote
_beatka_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 takie piekne psy...szkoda strasznie ze musi je oddac...:-( Quote
Siostra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Do góry chłopaki. hop, hop. bardzo współczuję Ewie, nawet nie chcę sobie wyobrażać, ile kosztuje taka decyzja. Trzymaj się, Ewa! Quote
Siostra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ej no, chłopaki, skakać na samą górę, żadnych przestojów. Hop, hop. Quote
majafaja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 piekne psy, naprawde!! szybko znajda domki, jestem pewna Quote
luciolla Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 na labradorach jest zainteresowana osoba, z kim ma się kontaktować?? Quote
lavinia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 podaj jej nr telefonu do mnie - 0 889 509 903 dzięki Dorota Quote
Recommended Posts