Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znajoma z Łomianek, z powodu drastycznych zmian życiowych jest zmuszona oddać dwa ukochane psy - czekoladowego labradora i boksera. Psy są rodowodowe, z papierami, ułożone, łagodne, doskonale nadają się do domu z małymi dziećmi. Labek ma 3 lata, bokser 5. Najlepiej byłoby, gdyby znalazły dom razem - są ze soba bardzo zżyte.

oto psiaki

prosiłabym o nie komentowanie - decyzja jest nieodwołalna i kosztowała tę dziewczynę bardzo dużo..cóż, tak też w życiu bywa i nie nam oceniać....

czy jest ktoś, kto chciałby dac dom tym wspaniałym psiakom ??

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kastrowani nie są, hodowcom chyba nie zgłaszała, zapytam

dzięki za wklejenie na inne fora. Chłopaki to prawdziwi przystojniacy - boksio jest przepiękny, labek duży i bardzo ładnie zbudowany.

póżniej wkleję jakieś lepsze fotki i dodam więcej informacji, zapytam również o telefon kontaktowy

Posted

niech w pierwszej kolejności pogada z hodowcą, bo czasem biorą do siebie i szukają dalej domu. :) Zresztą ja bym chciała wiedziec gdyby pies z mojej hodowli miał trafic do kogoś innego ;)

Posted

mam nadzieję, ze Ewa sie tu zarejestruje i sama coś więcej o psiakach napisze. Z hodowcami jest problem - jedna hodowla juz prawdopodobnie nie istnieje, druga była hodowlą "domową", bez warunków na przyjęcie z powrotem dorosłego samca...

czy ktoś mógłby wkleic chłopaków na forum labkowe?

Posted

la pegaza, niestety, ta propozycja z forum boksiowego nie jest do zaakceptowania przez Ewę - decyzja już zapadła i nie ma odwrotu.

czyli chłopaki szukają domu lub domków - myślę, ze gdyby każdy poszedł do dobrego domu, gdzie sa inne psy, to rozłąka byłaby łatwiejsza.....

szukajmy więc domku lub domków

dodam jeszcze, że labek był wystawiany, z powodzeniem.

czy mogłabyś wkleić link do forum boksiowego ? dzięki