elik Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Asia & Ginger napisał(a):Nowa Pańcia Brunonka zalogowała się na forum spanielowym. :cool3: Mam nadzieję, że założy psiakom galerię. Asiu nie daj sie prosić, wklej link do spanielowa :) Quote
Asia & Ginger Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='elik']Asiu nie daj sie prosić, wklej link do spanielowa :) Proszę bardzo: www.cockerspaniel.webd.pl :p Quote
elik Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Asia & Ginger']Proszę bardzo: www.cockerspaniel.webd.pl :p Ale to jest link do forum, a nie do tego wątku, na którym jest nowa pani Bruna. Quote
Asia & Ginger Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='elik']Ale to jest link do forum, a nie do tego wątku, na którym jest nowa pani Bruna. Tutaj jest link bezposrednio do wątku (ale trzeba się zarejestrować na forum, żeby móc czytać): http://www.cockerspaniel.webd.pl/viewtopic.php?t=164&start=1290 Quote
elik Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Asia & Ginger']Tutaj jest link bezposrednio do wątku (ale trzeba się zarejestrować na forum, żeby móc czytać): http://www.cockerspaniel.webd.pl/viewtopic.php?t=164&start=1290 To nawet czytać sie nie da ? Nasz można czytać bez rejestracji tylko pisać się nie da :) Quote
Asia & Ginger Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 elik napisał(a):To nawet czytać sie nie da ? Nasz można czytać bez rejestracji tylko pisać się nie da :) No niestety tak jest. :roll: Quote
emilia2280 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Elunia dostala fotki z domku Brunonka jéczyduuszyyy: Quote
elik Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Widać, że szczęśliwy - pycholek uśmiechnięty. Kochany jęczybułka :lol: Quote
emilia2280 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Jéczybulkowi zrobilo sié zapalenie zatok okoloodbytowych i dostal antybiotyk od weta. Potem zostaná gruczoly oczyszczone za dwa dni i bédzie odrobaczony. Jest kochany i zyje w zdodzie z bratem Odim. Quote
elik Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Sprawdzam czy Pan nie robi błędów ortograficznych :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Super Brunonek trafił. :p Kumpla ma świetnego. :loveu: Quote
emilia2280 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Uwaga, swierze fotki naszego Jéczybulki i czarnego brata ;pppp hihi, powazna mina na stole ;p Quote
emilia2280 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 czy on nie jest piékny? a mógl juz dawno nie zyc w schronie w Chorzowie :OOO Quote
Asia & Ginger Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Piękny! Piękny! :loveu: :loveu: :loveu: I jak ładnie pozuje na stole. :cool3: Quote
elik Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Mam coś jeszcze piękniejszego. Za zezwoleniem Pani Ani, wklejam ostatnią nasza korespondencję. Pani Ania prosiła mnie o wklejenie podziękowania (ponieważ nie może sama tego zrobić) za opiekę nad Brunonkiem zanim go adoptowała, ale na moja prośbę, zgodziła się, żebym wkleiła całą nasza korespondencję, co niniejszym czynię z wielką przyjemnością :) "anna ..... " pisze: Witam serdecznie oto kilka fotek moich pupili czyli Odiego i Brunonka :). Mam też gorącą prośbę bardzo proszę podziękować wszystkim którzy troszczyli się o Brunonka od znalezienia do adopcji, jestem im wszystkim tak bardzo wdzięczna, ale nie jestem zalogowana na dogomani i nie mam takiej możliwości z góry dziękuje - Anka Psu niepotrzebne są luksusowe samochody, wielkie domy, czy ciuchy od projektantów. Patyk nasiąknięty wodą wystarczy w zupełności. Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty czy biedny, bystry czy tępy, mądry czy głupi. Oddaj mu swoje serce a on odda Ci siebie. O ilu ludziach można to powiedzieć? Kochani o was wszystkich to można powiedzieć, dziękuje serdecznie - Anka -- Anka W dniu 14 kwietnia 2012 23:56 użytkownik Elżbieta ..... napisał: Kochana Pani Aniu Bardzo dziękuję za te wspaniałe słowa, z których można się do myśleć, że Pani bardzo kocha swoje psiaki, czyli także i Brunonka. Bardzo się o niego martwiłam, czy ktoś go pokocha, a on ogromnie tego pragnął. To taki kochany psiak, a te jego płacze, to właśnie z tego powodu, że bardzo kocha i cały czas chce być z obiektem swojej miłości. Czy można nie kochać kogoś, kto tak bardzo kocha ? A jednak został biedaczek porzucony. Kocham wszystkie stworzenia i bardzo mi smutno i źle, gdy widzę jak cierpią :( Pani dała mu schronienie i miłość. Serdecznie Pani za to dziękuję. Pani Aniu, czy mogę wkleić całą Pani korespondencję na watek Brunonka ? Pozdrawiam serdecznie Elżbieta M-W Witam Pani Elu oczywiście, że może pani wkleić mój tekst na forum pozdrawiam serdecznie, a i jeszcze dosyłam kilka fotek Brunonka i Odisia. Co do płaczu i jęczenia Brunonka już się przyzwyczailiśmy a z czasem może zrozumie,że pójście do łazienki bez niego to nie kara tylko ludzie czasem też muszą coś zrobić w samotności ;). Chodzi za mną krok w krok :) pilnuje by nie stracić mnie z pola widzenia, kładzie się zawsze blisko mnie ;), no dobra przyznam się wskakuje do łóżka.... Konrad go przekłada jak chce się położyć, więc Brunonek obrażony idzie spać na moich nogach.... Z Odim dogadują się czasem tylko jakieś delikatne sprzeczki ;). Jak są "wybiegane" po porządnym spacerze to jakby ich w domu nie było, tylko słychać delikatne chrapanko Bruna :). A i jeszcze dzieci i Brunonek Zosia czyli najmłodsza go uwielbia bo to taka przylepa ... a Odi jej uciekał, Aga najstarsza jest w nim zakochana ;) i tylko Julia no cóż Brunonek jej nie sucha .... ale popracujemy i będzie dobrze! Piszę ten tekst z Brunonem na kolanach a Odim na stopach..... :) Nie może Pani pisać na dogomanii, ale może Pani czyta więc bardzo Pani dziękuję i za Brunonka i za te słowa. Ten post uzupełnię o fotki psiaków przysłane przez Panią Anię. Quote
emilia2280 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 cudownie, naprawdé beczec mi sié chce bo Brunonek byl wyjátkowo zalosny z wyyyciem. On nawet jak nie byl juz biedny, to czul sié nieszczésliwy i wyyyl. Quote
Asia & Ginger Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Takie słowa naprawdę wzrusząją. Są jeszcze wspaniali ludzie na tym świecie! :loveu: Quote
elik Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 emilia2280 napisał(a):cudownie, naprawdé beczec mi sié chce bo Brunonek byl wyjátkowo zalosny z wyyyciem. On nawet jak nie byl juz biedny, to czul sié nieszczésliwy i wyyyl. Emilko, posłałam Ci zdjęcia, czy mogłabyś je wkleić na wątek ? Ja się normalnie pobeczałam. Łzy lały się ciurkiem. Ze wzruszenia :) Quote
emilia2280 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Juz Eluniu wstawiam aniolka z tymi co zniknély tez: Quote
Recommended Posts