Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Nowa Pańcia Brunonka zalogowała się na forum spanielowym. :cool3:
Mam nadzieję, że założy psiakom galerię.

Asiu nie daj sie prosić, wklej link do spanielowa :)

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jéczybulkowi zrobilo sié zapalenie zatok okoloodbytowych i dostal antybiotyk od weta. Potem zostaná gruczoly oczyszczone za dwa dni i bédzie odrobaczony. Jest kochany i zyje w zdodzie z bratem Odim.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam coś jeszcze piękniejszego. Za zezwoleniem Pani Ani, wklejam ostatnią nasza korespondencję.
Pani Ania prosiła mnie o wklejenie podziękowania (ponieważ nie może sama tego zrobić) za opiekę nad Brunonkiem zanim go adoptowała, ale na moja prośbę, zgodziła się, żebym wkleiła całą nasza korespondencję, co niniejszym czynię z wielką przyjemnością :)

"anna ..... " pisze:

Witam serdecznie oto kilka fotek moich pupili czyli Odiego i Brunonka :). Mam też gorącą prośbę bardzo proszę podziękować wszystkim którzy troszczyli się o Brunonka od znalezienia do adopcji, jestem im wszystkim tak bardzo wdzięczna, ale nie jestem zalogowana na dogomani i nie mam takiej możliwości z góry dziękuje - Anka

Psu niepotrzebne są luksusowe samochody,
wielkie domy, czy ciuchy od projektantów.
Patyk nasiąknięty wodą wystarczy w zupełności.
Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty czy biedny,
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce a on odda Ci siebie.
O ilu ludziach można to powiedzieć?

Kochani o was wszystkich to można powiedzieć, dziękuje serdecznie - Anka
--
Anka

W dniu 14 kwietnia 2012 23:56 użytkownik Elżbieta ..... napisał:

Kochana Pani Aniu

Bardzo dziękuję za te wspaniałe słowa, z których można się do myśleć, że Pani bardzo kocha swoje psiaki, czyli także i Brunonka. Bardzo się o niego martwiłam, czy ktoś go pokocha, a on ogromnie tego pragnął. To taki kochany psiak, a te jego płacze, to właśnie z tego powodu, że bardzo kocha i cały czas chce być z obiektem swojej miłości. Czy można nie kochać kogoś, kto tak bardzo kocha ? A jednak został biedaczek porzucony. Kocham wszystkie stworzenia i bardzo mi smutno i źle, gdy widzę jak cierpią :(
Pani dała mu schronienie i miłość. Serdecznie Pani za to dziękuję.

Pani Aniu, czy mogę wkleić całą Pani korespondencję na watek Brunonka ?

Pozdrawiam serdecznie
Elżbieta M-W

Witam Pani Elu oczywiście, że może pani wkleić mój tekst na forum pozdrawiam serdecznie, a i jeszcze dosyłam kilka fotek Brunonka i Odisia. Co do płaczu i jęczenia Brunonka już się przyzwyczailiśmy a z czasem może zrozumie,że pójście do łazienki bez niego to nie kara tylko ludzie czasem też muszą coś zrobić w samotności ;). Chodzi za mną krok w krok :) pilnuje by nie stracić mnie z pola widzenia, kładzie się zawsze blisko mnie ;), no dobra przyznam się wskakuje do łóżka.... Konrad go przekłada jak chce się położyć, więc Brunonek obrażony idzie spać na moich nogach.... Z Odim dogadują się czasem tylko jakieś delikatne sprzeczki ;). Jak są "wybiegane" po porządnym spacerze to jakby ich w domu nie było, tylko słychać delikatne chrapanko Bruna :). A i jeszcze dzieci i Brunonek Zosia czyli najmłodsza go uwielbia bo to taka przylepa ... a Odi jej uciekał, Aga najstarsza jest w nim zakochana ;) i tylko Julia no cóż Brunonek jej nie sucha .... ale popracujemy i będzie dobrze! Piszę ten tekst z Brunonem na kolanach a Odim na stopach..... :)

Nie może Pani pisać na dogomanii, ale może Pani czyta więc bardzo Pani dziękuję i za Brunonka i za te słowa.
Ten post uzupełnię o fotki psiaków przysłane przez Panią Anię.

Posted

emilia2280 napisał(a):
cudownie, naprawdé beczec mi sié chce bo Brunonek byl wyjátkowo zalosny z wyyyciem. On nawet jak nie byl juz biedny, to czul sié nieszczésliwy i wyyyl.

Emilko, posłałam Ci zdjęcia, czy mogłabyś je wkleić na wątek ?

Ja się normalnie pobeczałam. Łzy lały się ciurkiem. Ze wzruszenia :)