Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To był pierwszy wątek, na którym nie wiedziałam co pisać, przede wszystkim czytałam, bo nic nie było w stanie wyrazić tego, co przeżywała Lika i Gaja...
Śpij spokojnie maluszku
[*]

Posted

Lika, współczuję i jestem z Tobą.
Zrobiłaś tak dużo dla malutkiej i podjęłaś słuszną chociaż trudną decyzję.
Życie jest okrutne,ale znowu zaświeci słońce.

Posted

Wyrazy wspolczucia .:-(
Spij spokojnie malutka sunieczko
[*].Odeszlas za TM otoczona miloscia .Tam juz nie ma bolu ...

[TABLE]
[TR]
[TD="width: 322, colspan: 5"][IMG]http://www.vom-fusse-des-westerwaldes.de/assets/images/rainbowbridge2.jpg[/IMG][/TD]
[TD="colspan: 4"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[B]Gdyby moja milosc do Ciebie mogla odnalezc droge do nieba
a wspomnienia o Tobie zamienilyby sie w schody
to wspielabym sie po nich-chocby bylo ich tysiace
i zabrala Cie do domu..
Bylam z moim okruszkiem do konca,do ostatniego tchnienia......Zegnaj
[*]
[/B]

Posted

Płaczę razem z Tobą, Lika - mam Jej żywy obraz przed oczami. Ale tak lepiej dla Niej.

Biedactwo, końca była z Tobą. Była z Tobą krótko, ale czuła się szczęśliwa, że ma Ciebie, kochała i była kochana. Zrobiłaś dla Niej wszystko, co możliwe i na koniec dałaś Jej spokojnie odejść. Żegnaj, Malutka
[*]

Posted

[B]Gajuniu[/B]...:(

Biegaj bez bólu w Psim niebie, moja Niunia zaopiekuje się Tobą...

[B]Lilka[/B] - tulę Cię mocno, trzymaj się, Jesteś wspaniała, że tyle dla Gajeczki zrobiłaś, odeszła kochana...

Posted

[COLOR=#333333][FONT=Arial]"Śpij piesku, śpij...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]już odpocząć trzeba[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]Może będziesz miał[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]swój kawałek nieba[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]Może będzie tam[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]piękniej niż tu teraz[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]Może spotkasz tych, których tu już nie ma...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]Śnij, piesku śnij...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]w snach jest zawsze pięknie[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]Ciepły dom, miejsca dość[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]na twe wierne serc[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]Przyjdzie czas spotkać się[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]potarmosić uszy[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]Lecz dziś sobie śnij[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]a czas łzy osuszy"[/FONT][/COLOR]

Posted (edited)

Wiem,że żadne słowa pocieszenia nie zastąpią bólu i rozpaczy.Nie było mi dane poznać Liki1771 i Gajuni.
Gaja odeszła za TM kochana,szanowana,przy kochanym jedynym człowieku,nie odeszła w schronisku w samotności.Przez 9 miesięcy była szczęśliwa i odeszła szczęśliwa bez bólu.
Żegnaj Gajuniu maleńka kruszynko-bądź szczęśliwa za TM!

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg709/scaled.php?server=709&filename=kwiaty9.jpg&res=medium[/IMG]

Edited by Anula
Posted

Chcialam Wam wszystkim podziekowac za pomoc w ratowaniu Gaji,bardzo prosze podziekowac rowniez ludzia z fb,bez pomocy tych dwoch portali nie dalabym rady...Dziekuje.
Jeszcze przed ostatnia wizyta u weterynarza poszlam z Gaja na trawke,chcialam zeby zapamietala ten zapach....Jednego nigdy nie zapomne,jak mnie wolala .........tak mi zle moze to glupie,ale schowalam Jej kocyk obsikany i jak glupia ciagle tam zagladam.Wiem bol minie,ale jak teraz zyc dzisiaj,jutro........

Posted

tak mi strasznie przykro, tak bardzo przykro, kochana moja, sciskam Ciebie Lika z calego serca.....bardzo boli, lzy same leca. :(:(:(...dziekuje bardzo za opieke nad Gajunia,......spij spokojnie malenka....:(:(:(

Posted

Widzisz, Lika, Gajunia przysłużyła się do tego, że mogłam Cię poznać i to też po niej zostanie, że się znamy już osobiście, a nie tylko z postów. Poruszyła wiele serc, to też zostanie jako ślad po Niej. A tak już jest, że one odchodzą zbyt szybko, trzeba się z tym pogodzić.

Posted

Witam was w tak dramatycznej sytuacji sądzę, że dobrze zrobiłaś a sunia na pewno odeszła z wdzięcznością dla ciebie ile jej poświęciłaś. Również płaczę z wami cioteczki. odpoczywaj kochany piesku razem z innymi psiaczkami.

Posted

[quote name='lika1771']Dzisiaj pochowalam moja suniecze,bardzo dziekuje Danusi za pomoc,ktora w tym momencie byla mi bardzo potrzeba.[/QUOTE]

Pamiętaj jesteśmy razem z Tobą :-(

Posted

[quote name='wieso']nie wiem co napisac......sciskam ......:calus: obiecalam kase, na jakego psiaczka mam ja przeznaczyc ?napisz prosze....[/QUOTE]Bardzo Cie prosze jezeli mozesz to przeznacz na transport i utrzymanie sznaucerów z Radys, ktore przyjezdzaja do Malawaszi.Dziekuje Ci serdecznie,robie chwilowy urlop od dogo,wchodze po kilka razy na watek Gai i czytam....

Posted

[quote name='lika1771']Bardzo Cie prosze jezeli mozesz to przeznacz na transport i utrzymanie sznaucerów z Radys, ktore przyjezdzaja do Malawaszi.Dziekuje Ci serdecznie,robie chwilowy urlop od dogo,wchodze po kilka razy na watek Gai i czytam....[/QUOTE]
dobrze, zrobie to w imieniu Gaji, taki dobry Duszek.....