Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo cieszę się z tej kupy! Będzie dobrze, Lika!

Jak Wam poszło z nastawianiem? Czy inne ćwiczenia też próbowałaś? To wciskanie i tamto wykręcanie? Nie mogę się doczekać tego stymulowania, mam nadzieję, że urządzenie nie będzie długo szło od zamówienia. No i te elektrody też muszą być kupione, a jak ich nie ma, to klapa. Nawet jak w zestawie są, to tylko na początek.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marako']Bardzo cieszę się z tej kupy! Będzie dobrze, Lika! Jak Wam poszło z nastawianiem? Czy inne ćwiczenia też próbowałaś? To wciskanie i tamto wykręcanie? Nie mogę się doczekać tego stymulowania, mam nadzieję, że urządzenie nie będzie długo szło od zamówienia. No i te elektrody też muszą być kupione, a jak ich nie ma, to klapa. Nawet jak w zestawie są, to tylko na początek.[/QUOTE]Kochanie nastawiam,ale czy dobrze?Gaja teraz mniej sika i pije czemu?Stymulator zamowilam kosz 122zl nie pisalo kiedy przyjdzie,mam nadzieje,ze szybko.Kurcze nie ma tych elektrod?

Posted

[quote name='marako'][URL]http://allegro.pl/elektrody-do-ekg-50-sztuk-i2497191450.html[/URL]

to chyba te.[/QUOTE]
Mi się też wydaje,że to te,one chyba są żelowe i dla dorosłych.Przewaliłam sklepy z akcesoriami medycznymi i tam też na nie się natknęłam,jeszcze są dziecięce mniejsze okrągłe.Te warto kupić bo tamte co widziałam to szt.70gr.
Aukcja jeszcze tylko dwa dni.
Jestem ciekawa jak Gajunia znosi rechabilitację,a kupa to wielka niespodzianka,tak trzymać.

Posted

Niestety paraliz postepuje dalej,Gaja traci czucie w przednich lapkach, sunia nie pije.Kazalam corce kupic szyneczki zobaczymy czy bedzie jadla.Zrobilam wyniki krwi i moczu zobaczymy jak dzialaja narzady,dostala leki przeciwbolowe.Wet okreslil stan suni jako bardzo ciezki, rokowania rzadne...Wszystko za pozno.....jak Ona mnie w nocy wolala, Marako wie, jak tylko przyszlam i glaskalam to nie plakaka.

Posted

Zdjęcia Gaji zrobione przed chwilką,nie chce jesc ani pic...[IMG]http://fotoo.pl//out.php?i=331545_100-5758.jpg[/IMG][IMG]http://fotoo.pl//out.php?i=331552_100-5761.jpg[/IMG][IMG]http://fotoo.pl//out.php?i=331554_100-5762.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']kiedy wyniki? sika? czy nerki jeszcze pracują? Gajeczko :([/QUOTE]Wyniki okolo 18, od wczoraj bardzo malo sika w nocy juz nie pila i nie pije glowe odwraca jak przy jedzeniu.

Posted

Wpis na fb
[I]
Trzeba jej podać opiaty, Tramal w odpowiedniej do wagi dawce w iniekcji, lub w kapsuce... Proszę, zdąbądźcie lek na bazie opium, tylko na Rp ale mądry vet od razu zapisze lub/i zastosuje. :-([/I]

Posted

Biedactwo. Bardzo bardzo żal malutkiej, kochana psinka. Trzymam kciuki, żeby jej się polepszyło.

Siki miały niedobry zapach, bo wylewało się tylko tyle, co się ulało przy zmianach pozycji, a reszta zalegała i od tego stany zapalne i też stąd na pewno pogorszenie.
Próbowałaś strzykawką do pyszczka wodę po troszeczkę?
Łapki słabe, sunia odwodniona, to może stąd nie podnosi się, a nie z powodu paraliżu?

Posted

Wyniki Gai sa ogolnie zle ma anemie ,stan watraby tez nie jest dobry,zapalenie drog moczowych.Wszystko jeszcze pracuje,ale moj wet mowi,ze po wynikach i zobaczeniu suni Gaja nie ma szans proponuje eutanazje.Gaja dostala silne leki przeciwbolowe,ale juz placze pytalam,czy moge podac kenonal moj wet zabronil,kazal jutro przyjechac i bedzie dawal leki jezeli sobie tego zycze ile bede chciala...CO MAM ROBIC?

Posted

Lika... nie daj jej cierpieć... cholernie to trudne wiem... potworne i ożywają wspomnienia ostatnich chwil moich staruszków ukochanych :(
co ja bym zrobiła - to zadzwoniłabym do Dra z Wrocławia i powiedziała co się dzieje i co On na to

Posted

Lika1771 sama musi zadecydować w jaki sposób pomóc suni.Niestety nikt tu nie jest władny w podjęciu jakiejkolwiek decyzji.Jedynie co - Gajunia nie może cierpieć,nie może odczuwać bólu to chyba każdy się z tym zgodzi.
Gaja dostała jakiś antybiotyk na drogi moczowe i jakieś inne leki?