Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lika1771']Czy to nie pomylka, ze po zlozeniu wys.15cm? Bo tak to ok tylko wysokosc za mala....[/QUOTE]
Po złożeniu w sensie, że do transportu. Rozłożona jest wys. na 70 cm. Ale wydaje mi się być za duża jeśli ma ograniczać psu ruch (?). Ila Gaja waży i mierzy?

Posted

[quote name='zerduszko']Po złożeniu w sensie, że do transportu. Rozłożona jest wys. na 70 cm. Ale wydaje mi się być za duża jeśli ma ograniczać psu ruch (?). Ila Gaja waży i mierzy?[/QUOTE]Masz racje teraz dobrze przeczytalam i pomierzylam.Gaja wazy okolo 5-6 kg,dl.okolo 36cm, wys.27cm.

Posted

Ojjj ciotki, jak mi przykro się to czyta :(
Ja jeszcze tego nie przechodziłam, bo to mój pierwszy psiurek i mam nadzieję, że nie będę musiała...
Jak tam Gajusia dzisiaj?

Posted (edited)

Lika,wysłałam Ci pw, zawieruszyłam Twój numer telefonu wiec musisz sie do mnie odezwać
Co do badań Gai w Gdańsku,gdyby miała je tam mieć to jesli udało by się je załatwić w nadchodzącym tygodniu to bede na urlopie i mogłabym Gaje zawiezc na te badania.
Moze mój transporterek dla psów nadał by chwilowo dla Gai,puki nie zakupi sie klatki,jutro moge go podrzucic,czekam zatem na telefon lub pw.

na tablicy znalazłam przystepną cene klatki.

http://tablica.pl/oferta/klatka-dla-malych-i-srednich-zwierzat-ID1kOCW.html#ecdd4cf7;r:;s:

Edited by danka1234
Posted

[quote name='Lobaria']Lika, trzeba coś zdecydować. Ta klatka wyżej chyba chyba byłaby dobra no i cena fajna.Oferta pomocy danki1234 wspaniała :)[/QUOTE]Danusia dzisiaj przywozi mi transporterek, klatke tez bedzie zalatwiac.Pogadam z cioteczka cos doradzi pomoze.

Posted (edited)

Jestem,postaram sie jak najszybciej załadowac zdjecia które zrobilismy Gajce i te z RTG i wstawie na watek.
Co do klatki,z tego linku z tablicy co podałam wyzej to skierowali mnie do swojego sklepu,to link do niego.
http://www.allenysa.cba.pl/product.php?id_product=275
Jako ze była wystawiona tylko jedna do sprzedaży więc ją już zakupiłam,będzie moją własnością z której Gajka będzie korzystała ile będzie trzeba a potem może przyda sie jeszcze jakimś psiaczkom,taką rzecz warto mieć z zanadrzu.
Lika jak Gajcia? bardzo bała sie tego transporterka,czy zatem podeszła choc do niego?
bo chyba nie ma szans byś ją w nim umieściła.
Gajka strasznie boi sie innych ludzi ,wręcz trzęsła sie ze strachu od mojego samego patzrenia na nią ale na kolanach i bliskosci Liki z tego strachu cicho na mnie powarkiwała.Bida z nędzą jak sie patrzy na tą maliznę.
Nie wyobrazam sobie jakby było gdyby ja oddać w obce rece,najpredzej zeszła by z tego strachu.
Ja na nią zerkałam tylko ukradkiem i panicznie sie trzęsła i to będąc na swoim terytorium w domu przy Llice,przy której czuje sie najbezpieczniej bo ciagle chciała sie chować na jej kolanach.

Edited by danka1234
Posted (edited)

Zrobienie zdjeć Gajce to nie lada wyczyn,panicznie boi się aparatu,wpada w panikę i od razu chowa.
Ładnych ujęć nie udało sie nam zrobić zatem wklejam to co mamy.

Gajce transporterek się nie spodobał,nie pomogły namowy malutkiej by sie do niego zblizyła.

Zdjecia z RTG Gajki wstawie pózniej lub jutro,potzrebuje pomocy w ich zgraniu z płyty od weterynarza.

Edited by danka1234
Posted

Lika prześlij konto z pełnymi danymi na pw.Jedynie tak mogę pomóc w formie 100zł.
Biedna Gaja tyle w życiu przeszła i jeszcze to się jej przytrafiło.

Posted (edited)

[quote name='lika1771']Gaja bardzo boi sie transporterka,moze dlatego,ze nic nie widac....Poprosilam boloniarki o pomoc dostalam 100zl bardzo dziekuje.[/QUOTE]

No tak,najlepsza jest w tej sytuacji klatka ,Gaja bedzie miała z niej dobrą widoczność.
Trzeba zatem czekać,mam nadziję ze dojdzie zaraz po niedzieli,prosiłam o pilną przesyłkę.
Gajka chodzi ale jeszcze zarzucą jej tył,trzeba bardzo uważać bo jeden jej niefortunny ruch może spowodować nawrót.

Edited by danka1234
Posted

malawaszka napisał(a):
a w którym miejscu jest ten wypadający dysk? to widać na tych zdjęciach? biedna Gajusia straszek kochany :(
Wiesz ja tez myslalam, ze to bedzie widac na zdjeciach.Nie poprosilam weta o zaznaczenie....