Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darczyńca chcący zachować anoninowość poinformował mnie, że własnie przelewa na moje konto 250 zł dla Gajuni.
Bardzo dziękujemy - Anioły jednak istnieją
:Rose:
Nie oznacza to, że będę skarbnikiem Gai - za duzo mam psiaków na głowie.

Lika1771, zastanów się, na co przeznaczyć te pieniażki - czy na klatkę, czy na badania Gajuni. Mam nadzieje, że będzie więcej darczyńców, gdy uda mi sie wreszcie zrobić wydarzenie na fb.
Rozmawiałam dziś z szefową OTOZ Animals z Lublińca, pytałam, czy nie mają do pożyczenia klatki. Odpowiedziała, że skoro chodzi tylko o uniemożliwienie suni brykania, to droga klatka nie jest konieczna, może być kontenerek... Nie wiem jaki...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziekuje anonimowemu darczyncowi jestem wzruszona.Cioteczki ja nie wiem co robic czy kupywac klatke, czy zbierac na badanie konsultacje i operacje.Dysk jezeli sie go nie zooperuje moze wyskakiwac,ale nie musi nie wiadomo, wet nie potrafi na to odpowiedziec...Moze to byc rok, pol roku, kilka dni jak bylo ostatnio.Koszt operacji to ogromna suma no i organizacja tego wszystkiego mnie przeraza, jezeli bysmy podjeli decyzje o operacji to mysle o Wroclawiu trzeba liczyc dojazd,dt i pewnie rehabilitacje.Naprawde nie wiem co robic, zeby bylo dobrze.

Posted

Gaja dzisiaj dostala ostatni zastrzyki,oprocz tego witamine b1 w zastrzykach,karsivan i hepatiale forte.Kupilam jej nowe spanko,mam nadzieje,ze bedzie tylko Gai wszystko mam zasikane i smierdzace, bo doszla jeszcze moja Alma po operacji raka i z nia tez zle ledwo chodzi.Rano mam male baseny w pokoju i kuchni.[B]

Posted

Ta klatka za 149 zł odpada - za mała i waży ponad 13 kilo!!!!
Zapytam na fb, czy ktoś nie może pożyczyć klatki, jak nie, to może kupić na allegro / tam wczesniej były linki do wiekszych /

No i skarbnik potrzebny !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Narazie mozna zbierac na moje,jezeli Ty cioteczko zbierasz na inne psiaki.Chcem poprosic jakas fundacje o udostepnienie konta jezeli bedziemy zbierac na operacje.Paula caly czas mysle ja tutaj jestem sama jeszcze nastepnemu psu sie pogorszylo jak nikogo nie ma.....

Posted

[quote name='lika1771']Narazie mozna zbierac na moje,jezeli Ty cioteczko zbierasz na inne psiaki.Chcem poprosic jakas fundacje o udostepnienie konta jezeli bedziemy zbierac na operacje.Paula caly czas mysle ja tutaj jestem sama jeszcze nastepnemu psu sie pogorszylo jak nikogo nie ma.....[/QUOTE]*

Wiem kochana, wiem... Męczy mnie ta bezsilność, zmotoryzowana jestem, przynajmniej tyle bym mogła pomóc, ale już chyba dalej do siebie nie możemy mieć :(

Posted

wiadomo juz kto bedzie zbierał pieniazki?? ja nawet konta nie posiadam:( a mogłabym zrobić wydarzenie na FB chyba ze jest ktos kto zrobi i bedzie prowadził bo ja mam sporo wydarzeń na głowie do tego bloga, strone na FB i masa innych:(:( Gajeczko trzymaj się Ty Lika tez.................

Posted

[quote name='martaipieski']wiadomo juz kto bedzie zbierał pieniazki?? ja nawet konta nie posiadam:( a mogłabym zrobić wydarzenie na FB chyba ze jest ktos kto zrobi i bedzie prowadził bo ja mam sporo wydarzeń na głowie do tego bloga, strone na FB i masa innych:(:( Gajeczko trzymaj się Ty Lika tez.................

Ja już galerię Gajuni na fb zrobiłam / nie jest dokończona /

http://www.facebook.com/events/104645076348526/?notif_t=plan_user_invited#!/media/set/?set=a.322178074537369.77268.100002355363643&type=3

ale nie mam czasu zrobić wydarzenia, tyle ich mam :(.
Uważam, ze skarbnik powinien być wspoładminem, aby rozsyłać konto i rozliczać. Może jakaś fundacja by udostępniła konto?

Posted

No właśnie, może używanej poszukać, było by zdecydowanie taniej...Dać ogłoszenie np. na gumtree czy tablicy, a w między czasie też szukać w internecie jakiejś. Co Ty na to lika?

Posted

[quote name='malawaszka']beka dała link do uzywanej - potrzebna tylko decyzja[/QUOTE]

Aha, dzięki, bo już sama zaczęłam szukać czegoś w necie, a jak widać się minęłam z tym postem.

Posted

[quote name='malawaszka']beka dała link do uzywanej - potrzebna tylko decyzja[/QUOTE]

Czekamy na decyzję Liki - 4 dni do końca aukcji. Pieniądze są, mogę kupic, jestem na allegro.